Gamla, härliga, underbara tider ..

Den här gången tänker jag inte skriva en massa, låt bara bilderna tala för sig själva ..
Jag och Engla, ca 1000 år sedan x)


Engla till vänster, jag till höger.


Jag till vänster, Engla till höger.


Jag till vänster, Engla till höger.


Jag till vänster, Engla till höger.

Såhär ser vi ut idag:
 

Snart lov!

Halloj :)
Nu har jag precis druckit upp mitt te, alltid lika gott! ^^
Dagen har varit rätt slapp. Iaf sista två lektionerna när vi fick kolla klart på två filmer. Jag höll på att somna .. Blev halvt medvetslös ett antal gånger men så fort det hände någonting runt omkring så blev det liv i mig igen x)
Sen efter skolan var det träning, 1½ timma. Gick bra :) Glömde om det vi fick vara med om igår på träningen .. Fy fan .. Vi var tvugna först att springa 10 fram och tillbaka framlänges och sen efter det 10 längder BAKLÄNGES! :o Men då var det någon utav oss som fuskade så då var vi tvugna att göra om det! :o Trodde det aldrig skulle ta slut ..
Eller jag trodde iaf att jag skulle få otroligt ont i benen idag, men det har jag inte .. Kanske kommer imorgon ..

Känns så himla skönt att tänka att det bara är dom här dagarna kvar på den här veckan, och sen är det påsklov .. !
Och det ska såklart firas! ^^ På fredag ska jag, Julia, Lollo och Alma hitta på något! Vad har vi inte riktigt kommit fram till än .. 
Sen på måndag nästa vecka fyller mamsen år och då kommer kussarna över :)
Och sen på antingen Torsdag eller Onsdag drar jag till landet. Hur länge jag kommer vara där har jag ingen aning om, får återkomma om det ..

Shiiiat va jag ska ssssssooooova :D Haha, så där har jag sagt många gånger och vaknat halv åtta x)
Tusen kramar, Juss.



 
Alla älskar våren!


Tisdag, morgon!

Hejsan :)
Har lite tid över nu på morgonen. Klockan är 08:08 (önska dig något!) och jag börjar 8:50 ..  Men jag hatar att stressa och jag har lite mer saker jag ska göra innan jag drar. 
Idag har dom sagt att det skulle bli .. Hmm .. Va vare ? .. 5-10 grader ute :o (tror jag). Och imorgon typ 14! :O 
Jag dör nu om snön kommer tillbaka yttligare en gång till .. 
Jag har inte så mycket att skriva nu på morgonen, men det är träning som vanligt idag i Fryshuset. 1½ timme. Lite mer lagom är 2timmar .. 
Hörs senare ikväll :)
Kramar, Juss.



Randig t-shirt från H&M
Vitt linne från Gina Tricot
Chinos från Gina Tricot 

... och det är därför jag älskar basket

Under matchen igår slog jag till mitt vänstra ringfinger för femteelfte gången. Det går till på olika sätt varje gång, men jag får ett slag (eller en hård boll) rakt på fingret (på toppen på fingret).
Det gör sjukt ont. Du kanske har slagit till tån någon gång i något hårt, det känns typ så. Man kan inte böja fingret eller röra vid det utan att det gör ont.
Sen så efteråt ser det oftast ut såhär. Kalla det var du vill, men för mig kommer det alltid heta "korvfinger".
Eftersom fingret svullnar upp precis som en prinskorv ..
Bevis på att jag inte är en jävla mes när jag är ute på plan. Inte nog med att jag blev utfaulad också ..


Kanske inte ser så allvarligt ut, men fan va ont det gör ...

Ny vecka iiigen ..

Måndag. Finns det något värre? Tror faktiskt inte det. Ändå var den här måndagen rätt okej, så jag ska inte klaga FÖR mycket :) Sen så var ju vädret rent ut sagt UUUNDERBAART! ^^
Vi gjorde terminsprovet i matte sista lektionen och fick sluta tidigare. Vid två .. Vilket betyder två timmar fria innan träningen skulle börja. Då drog vi hela gänget (Jag, Lollo, Julia, Alma) hem till Lollo men där höll dom på att riva på övervåningen, så vi kilade vidare till tuben och gick omkring i Globen tills det var dags att ta tvärbanan till träningen.
Idag var vi tvugna att vara i tid till träningen för Julia skulle gå en halvtimme tidigare.
Men jag stannade kvar och tränade i två hela timmar .. SEGT. Men det funkar, som vanligt! :)
Nu måste jag snart hoppa in i duschen och sen äta och sen skriva bok presentation .. -.-
Tack å hej :)
Kramar, Juss.

 
Kofta från H&M
Sjal från Indiska
T-shirt från Cheap Monday
Halsband från Gina Tricot
Linne (under) från Gina Tricot
Tights med dragkedja från BikBok


Förlorad match

Ut-faulad. Jag fick fem fauler i sista perioden. Det innebär att man inte får spela mer på hela matchen, som rött kort i fotboll. Och så förlorade vi. Men jag hade inte räknat med någon vinst heller så .. 
Vi vann elit-matchen igår med 67-10 och förlorade idag med 26-56 .. Men jag bryr mig inte så mycket om Blue Stars matcherna, det går ju ändå skit dåligt för oss ..

Nu ska jag duscha och ikväll ska jag gå å lägga mig tidigt .. Så himla trött ..
Glöm inte att ställa fram era klockor!
Kramar, Juss.


Gråa söndag ..

Nu har jag kommit hem från Ikea och sitter å mumsar i mig lite mat! Vi drog iväg bland annat för att kolla på lite grejer till landet men också för att kolla på ramar till mitt rum :)
Jag vill ju sätta upp några utav mina miljon tals bilder jag har tagit. Så vi köpte två ramar till att börja med. Sen ikväll ska jag nog välja ut några bilder som jag skulle kunna tänka mig att sätta upp. Och så måste jag ta ut några bilder som INTE är redigerade som pappa skulle ha till någon fototävling på hans jobb. Fan alla mina bilder är ju redigerade .. Men någon måste väl funka ..
Om cirka en timma kommer Julia förbi och hämtar upp mig. Vi har match .. Och jag är verkligen inte taggad .. Om jag inte minns fel så är det Blue Stars match till och med, ännu värre ..
Med elit-laget ligger vi typ etta .. Men med Blue stars, omg .. Vill jag inte ens veta ..
Nu ska jag plocka fram kläderna och ta undan allt onödigt från mitt rum .. x)
Kramar, Juss.


Ny header btw ;)

God natt

Min lördagskväll blev super mysig :) Den hemmagjorda pizzan var jätte god och än så länge har jag inte fått dåligt samvete för att jag åt utav den .. x)
Medans vi åt så kollade vi på en film som pappa var iväg å hyrde. Eden Lake, hette den.
Asså usch! Riktigt läskig om du frågar mig. Jag satt nästan å grät i soffan ..
Men sen så åt vi glass och kollade lite på 2½ men (va stor den lilla killen har blivit! :o Kommit i puberteten å allt .. Damn ..) och Jag vet vad du gjorde förra lördagen, så nu känns det lite bättre :)
Men jag slår vad om att den här filmen kommer sitta fast i mitt huvud vääldigt länge .. Och i sommar kommer jag verkligen inte våga tälta vid en liten sjö eller gå omkring i skogen ..
Och så kommer mardrömmarna säkert komma inatt också ..
Appropå mardrömmar .. Första natten med tandställningen drömde jag någonting riktigt läskigt ..
Jag drömde att den låssnade .. Det var inte kul ..
Men nu börjar man se lite förändring i munnen (om jag inte inbillar mig) .. Och den där vaxen jag har fått .. Jag har ju fått vax för att sätta där det gör ont eller skaver. Men som med allting annat så försvinner dom där bitarna spårlöst ibland .. Oftast när jag äter eller när jag borstar tänderna .. Så jag tror dom där bitarna hamnar lite varsom helst .. Men om du hittar någon behöver du inte ge den till mig, det är lugnt :) Jag har mer ^^ Hehe ..
God natt, vi hörs imorgon :)


Juss liebe löördag

Hejsan allihopa :)
Nu är jag hemma igen. Hem ljuva hem säger jag bara .. ^^
Idag har jag varit med Lollo, vi drog iväg en sväng till stan å kikade runt lite :)
För mig blev det en väska och en tröja :) För Lollo blev det en super fin shorta! Den där väskan jag köpte har jag sett flera gånger på Gina Tricots hemsida, och någon gång i någon butik. Men nu har det bara funnits vita och röda kvar i ALLA butiker, till och med på hemsidan! Men så sprang jag och Lollo iväg till PKhuset. Där ligger ju GT rätt gömt (så det är ju inte så många som går/hittar dit). Och tro det eller ej, men där fanns den! Och det var den sista dom hade!
Snacka om tur .. Den gick bara på en hundring, inte ens det, 99spänn :o Ett KAAAAP! ^^
Tröjan jag köpte var från Cheap Monday. Vi hittade massor av coola t-shirtar där, men jag hittade min favorit! ;) Den gick på 150 :) Också jätte bra :)

Sen efter stan så hoppade jag av i Skanstull påväg hem. Där träffade jag mamma, Jocke och pappa. Vi skulle bland annat träna min lilla axel. Men innan det sprang jag på löpband i 30 minuter och blev av med hela 227 kalorier! :o
Men jag säger bara det .. Ska du motinera ska du INTE springa på löpband. Speciellt inte i ett grått, tråkigt gym nergrävt i underjorden där det bara finns mes-musik .. Asså det var SÅ fucking tråkigt ..
Men vad gör man inte för att bli fin? ;) Nu är det ju över, och snart blir det hemmagjord pizza! ^^
Great .. Då får jag tillbaka dom där 227 kalorierna .. -.-
Nu ska jag ta en varm dusch! :)
Ha en super mysig lördag, å glöm inte Earth Hour klockan halv nio :)
Kramar, Juss.

Allt är från Gina Tricot :)

Dagens inköp!



Underbara fredag!

Nu sitter jag hemma och tar det lilla lugna :) Har precis varit iväg med Lollo på bio :) Det fick bli filmen "en shopaholics bekännelser". Tro det eller ej, den var riktigt bra! :D Jag tror både jag och Lollo såg oss själva i den så det var nog delvis därför vi gillade den ;) (Allt filmen handlar om är hur det är att vara shoppingberoende)
Orkar faktiskt inte skriva ner allting vi har gjort, men vi började med en fika på wayne's coffee i medis (medborgarplatsen). Jätte mysigt! Sen efter det drog vi vidare till Lollos dans! Jag fick se henne göra hennes grymma street dance-moves! :O That girl can daaaance .. Jag och hon funderar på att börja på hiphop eller street i en nybörjar-grupp. Eftersom hon inte går med någon, och jag skulle verkligen inte banga på att börja dansa .. Det är bara det här med tid .. Aja, än så länge är det bara en tanke :)
Sen efter att ha varit på hennes dans sprang i vi genom snö-ovädret till tuben och drog vidare till sergel, köpte två biljetter till bion och sen satt vi inne på biografen å dog av garv x)
Sen efteråt .. Ojojoj. Då kom det värsta .. VI BLEV AKUT-KISSNÖDIGA! :O Och alla toaletter hade köer som var kilometer-långa! Så vi fick slänga oss ner på bänkarna på perongen, sen slänga oss ner på sätena i tunnelbanan! Sen som tur var så gick det över .. :o
Sen medans vi väntade på våra privata chaufförer (farsgubbarna) i stureby hyllade vi snön (som vi hatar mest just nu) genom att ha snöbollskrig! :D Jag är sämst på att kasta ... -.-

Men men. Nu sitter jag här och uppdaterar bloggen som bara tappar besökare .. Får väl skylla mig själv när jag inte uppdaterar ..
Här kommer 2 bilder från dagen :)
Ha en underbar helg!
Kramar, Juss.


Fika på Wayne's Coffee :)


Kvällens middag .. Kan inte äta någonting tackvare min kära tågrels ..


26 mars 20:13

Hejsan svejsan :)
Kände för att lägga in ett inlägg för att hålla bloggen i liv ..
Vilket dom flesta vet så var det idag jag skulle få tandställning i övre käke. Och nu sitter jag här och det känns allvarligt som jag har en fet, stor, jävla tågrels i munnen .. -.- Och jag som trodde att han inte skulle spänna den idag .. Jag trodde fel. Jag har ganska ont i hörntänderna (huggtänderna) .. Men, men .. Ett och ett halvt år vafan! :D Det är ju ingenting! ;D (ironisk .. jag kommer nog dö ..)
Igår var jag och Lollo i stan. Det blev ett par chinos till mig :) Vet inte hur länge jag har velat ha ett par .. (Ett par från gina, 199:-) Imorgon ska jag och Lollo kolla på bio :) Jag vill se Kenny starfighter x) Men jag vet inte om Lollo var så sugen på den x)
Jag har inte så mycket att säga faktiskt ..
Jo juste! .. Jag kan inte skicka sms ..  -.- Så bli gå inte ner i depression om jag inte svarar ;D
Nu börjar det kännas i axeln igen, så jag ska nog vila lite igen ..
Hare bra :)
Kramar, Juss.


Tisdag

Hellu :)
Ska börja med att säga att jag kommer inte kunna uppdatera (eller vara inne på datan överhuvudtaget) så ofta för jag har sjukt ont i axeln .. Jag har nämligen för dåligt stöd när jag sitter här vid datan, så nack/axel-muskeln får anstränga sig jätte mycket. Och det påverkar ju allting (att jag har ont). Jag får ont när jag har väskan på axeln, nu när jag tränade kunder jag knappt göra någonting och ibland kan det bara smälla till å verkligen göra skit ont! Så nu ska jag vila några dagar (försöka iaf). Något inlägg kanske kommer, men det är inte säkert ..

Imorgon drar jag och Lollo in till stan, då ska jag shoppa upp mina 1500! Haha, skoja .. Har inte fått dom ens x) Men hursomhelst, vi ska kika runt lite :) Men innan det kanske vi ska käka våfflor! :o Hoppas vi hinner med bådeoch bara ..
Nu måste jag städa mitt rum .. -.-
Kraaam, Juss

 

Randig tröja från gina tricot
Tubtop från zara
Sjal från indiska
Klocka från ur&penn


23 mars 18:32

Hellu everybody :)
Äntligen hemma. Hatar att gå omkring i det här iskalla, tråkiga vädret ..
Fotograferingen gick jätte bra :) Vi kanske var runt 12pers som skulle fotas i en klunga vid en trappa. Men innan det så fick vi bli sminkade och så fick vi MASSOR av frukt ^^ Sen fotade dom en massa. Tog lite tid innan dom hittade perfekta platser till alla i klungan, men jag hamnade till slut ganska långt fram. Tack vare mina 160cm i längd .. -.-
Det var super enkelt! Bara stå å kolla rakt in i kameran och se "intresserad" ut .. x) Inte super glad, men visa närvaro .. :D
Och jag som trodde att jag inte skulle få någonting för det .. Jag hade fel. Väldigt mycket fel.
Efter fotograferingen skulle vi fylla i en lapp (namn uppgifter m.m) och då skriver dom på min lapp att jag ska få 1500 spänn! :o Snacka om lättförkänt .. Någon som vill med på en shoppingtur i helgen ? :D
Lite, kanske hälften ska jag lägga undan till sommarn. Då kommer jag verkligen behöva pengar ..
Sen bilderna som dom tog fick vi inte se .. Men dom skulle tydligen ligga på nätet och i typ annonser och tidningar :) Men så fort jag får tag i bilderna så lägger jag upp dom! :)
Nu tror jag att jag svälter ihjäl ..


 

Outfit
Randig tröja från Gina Tricot
Svart linne under från Gina Tricot
Väska från Gina Tricot
Stentvättade jeans från JC
Klocka från Ur&Penn
Sjal från Indiska

God naaaatt!

Tjena allihopa! :)
Nu har jag precis plockat ihop lite prylar som ska med imorgon. Jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig, men jag plockade fram det jag tyckte såg bra ut ;)
Har tvingat mig själv idag att gå å lägga mig hyfsat tidigt, så jag inte är helt död i morgonbitti ..
Men först så måste jag bara lägga in den här länken, http://www.polyvore.com/cgi/app#foo (<-klicka). Man kan sätta ihop en massa kläder och skit snygga prylar till en enda bild .. Lite svårt att förklara, men klicka på länken å kolla själva :D Massor med kläder och assesoarer som finns på riktigt (från riktiga hemsidor och affärer).
Lite roligt om man har tråkigt :)

Nä, nu ska jag nog göra mig i ordning och gå å lägga mig :)
God natt, Juss.


Hihi, cesars lilla tass kom med där uppe ^^

Tjihu!

Just nu sitter jag och fryser. Och jag fryser ännu mera när jag ser att SNÖAR ute! Jag (och alla andra) som trodde att våren äntligen hade kommit ..
När vi skulle till matchen förut hade vi lite svårt att hitta .. Jag var tvungen att ringa 118118 för att få adressen till hallen som vi skulle till. Det visade sig att vi hade fått fel namn på hallen .. -.- Inte så konstigt att varken GPSn eller eniro.se hittade .. Menmen. Vi kom fram i god tid iaf, så det gjorde inget. Jag och Julia tyckte att vi hade kunnat fått spela lite till än vad vi fick, men vi var 14pers .. Och jag var nöjd med det lilla jag gjorde, så för min del var det lugnt. Hur som helst! Vi vann! Det var sista minutrarna som vi satte en massa mål och fick slutpoängen att stå på 37-48 (om jag inte minns fel). Riktigt bra! :)
Tror jag måste ta ett bad .. Vad som helst, jag är en isbit! :o
Kramar, Juss.


Bloglovin

Om du nu gillar min blogg, och kanske en massa andras bloggar också. Så kan du samla alla bloggar på ett ställe!
Om du blir medlem på Bloglovin.com så kan du lätt se när dina favorit bloggar har upptaderat sidan (lagt in ett nytt inlägg). Så klicka på "följ bloggen" här till vänster (ikonen med lilla blåa krysset) :)
Eller gå in här !
Bus-enkelt!

Söndag ... -.-

Usch. Söndagar borde inte finnas .. Fast då vet jag inte hur veckan skulle se ut ..
Men ändå känns det som om det har funnits sämre söndagar än den här .. För nu är jag lite spänd eftersom jag snart ska iväg på match, och sen så imorgon ska jag ju iväg till pappas jobb och plåtas :) Det ska bli riktigt spännande! Men jag har fått frågan vad det är jag ska plåtas till å så .. Det vet jag faktiskt inte än .. x)
Aja, jag kommer skriva om allting sen ;)

Happ. Då ska man snart ut på Lidingö .. För att spela match -.-
Finns det ingen närmare plan? Eller iaf en bättre tid? Jag säger inte att tiden igår var suverän, för det var den inte (vi skulle mötas 14.30, man hinner ju varken göra någonting efter eller före) men att behöva sätta mobilen på ringning för att hinna i tid är det värsta som finns å göra på helgerna .. !
Men jag är sån där person att om jag väl har vaknat, kan jag inte somna om. Så nu är det försent å ångra sig, skita i matchen å bara krypa ner i sängen igen.
Jag blir riktigt förbannad om vi förlorar idag.

Hoppas ni får en gudomlig söndag! ^^


Biden har ingenting att göra med inlägget.

Dags att slå på tvn!

Nu har jag fixat till designen lite :) Riktigt nöjd .. Blev faktiskt tusen gånger bättre än vad det brukar kunna bli efter att jag har fixat till allt.
Om cirka tjugo minuter börjar hypnos-programmet "jag vet vad du gjorde förra lördagen", så efter att jag har skrivit klart det här inlägget ska jag gå ner och plocka fram min Ben n' Jerrys å planka mig framför tvn ^^
Blir ett väldigt kort inlägg, men om ni vill läsa mer så kan ni ju alltid läsa alla gamla inlägg en gång till :)
Kramar, Juss.


Blev lite sugen på att fota ;) Här är ett av resultaten.

Lördag 18:57

Vi förlorade matchen .. -.- Men vi vann första halvleken kan man säga .. Då ledde vi nästan hela tiden. Men sen i tredje perioden gick dom om med cirka 15 poäng .. Då började vi känna på oss att matchen skulle sluta ganska dåligt .. Ibland tror jag vi är synska. Eller bara väldigt dåliga på basket. Hmm .. Imorgon tar vi igen det! Då jävlar ska ni få se era lidingö-fjollor! :o Haha, ni ska se deras shorts (lidingö-laget) och linnen x) Alla vet ju hur basket-kläder ska sitta? Dom ska ju vara stora och slappa. Dom här tjejerna har ben av pinnar och är inte rädd för att visa dom x) Dom viker nämligen upp shortsen så dom liknar hotpants .. Kanske låter snyggt, gulligt, sexigt, fan vet jag? Men i mina (och mitt lags) ögon så ser det bara riktigt amatör-aktigt ut ..
Aja, who cares?
Nu har jag precis käkat middag :) Hemmagjord pizza blev det, helt klart favorit-rätten! :o
Juste! Nu passar jag på att lägga in bilden på den randiga tröjan jag köpte på Gina idag :)
Har inte så mycket mer att skriva just nu ..
Kanske uppdaterar lite senare!
Kramar, Juss.



149:- på Gina Tricot

Snart match

Nu har jag varit i farsta en sväng och faktiskt köpt den randiga tröjan! :o ^^ Kan fota den sen så får ni se :)
Och så har jag precis bytt om, ska snart iväg på match så det blir ett lite hastigt inlägg ..
Men ikväll ska vi ha middag här, pappas brorsa kommer. Sen så börjar det här nya programet "jag vet vad du gjorde förra lördagen", tror jag ska kolla på det och käka upp det sista av Ben n' Jerrys-glassen :) Tror att programmet börjar 21.30 på antingen 3an eller 5an .. Eller 4an .. Vet inte riktigt x)
Nä nu kommer Julia snart för att plocka upp mig :)
Uppdaterar sen å berättar hur det gick på matchen!
Kramar, Juss.


Bilen påväg hem ^^

God morgon!

God morgon alla pigga där ute! :)
Att sova till tio i sju .. Är det att sova länge? Tror inte det .. Vaknade upp och sen kunde jag inte somna om -.- Jobbigt ..
Har inte så mycket att skriva förutom att idag är det match och att jag och mamsen kanske ska dra iväg å kolla på den där randiga tröjan jag ville ha från Gina Tricot :) Känner nämligen att jag vill ha den .. x) Men jag vet inte riktigt vilken färg .. Antingen rosa eller svart .. Hmm ..
Det finns bilder på dom på hemsidan om du är sugen på att veta hur dom ser ut :)
Aja, som sagt. Har inte mycket att skriva .. Passar på att lägga in bilderna som vi tog igår. Inte så många, men några! ^^


Lollo vispar iordning smeten till pannkakorna.

Dags att äta! :)

Och efter att pannkakorna var uppätna så stog våra älskade Ben n' Jerrys på tur!
Jag vet inte om Lollo åt upp sin helt när hon kom hem, men min ligger kvar i frysen, halvfull :D
 
Vet inte om ni har sett det än, men mjölkpaketen har blivit svarta nu. Eftersom det är Earth Hour den 28e. Jag kommer att släcka ner, helt klart! Och jag tycker att du också borde göra det! En timme va fan? Vi ger jorden en timme, jorden ger oss liv i tusentals år .. Fast det skulle inte förvåna mig om jag glömmer bort helt att släcka ner .. x)

Nu tror jag att jag ska fixa headern :P
Uppdaterar senare igen :)
Kramar, Juss.

Mys i soffan :)

Kvällen har varit jätte mysig med amerikanska pannkakor och Ben n' Jerrys. Jag lägger in alla bilder imorgon när jag sitter vid min egna data.
Lollo har dragit hem och nu sitter jag och kollar på Världarnas krig som går på femman :) Och så har jag Jockes bärbara data i knät :P Jag vill verkligen få en egen. Eller försöka spara till en x) Men jag och spara pengar alltså .. x) Det går inte alls bra ihop .. Men någon gång i framtiden ska jag köpa en vit apple. Dom är ju så sjukt snygga!
Imorgon har jag match i Farstahallen halv tre. Sämsta tiden. Går ju inte att göra någonting varken innan eller efter ..
Men men. Skulle behöva åka in till stan någon dag. Helst nu under helgen, men vi får se hur det blir med det ..
Nu ska jag lägga mig och jag har redan bestämt mig för att sova länge imorgon! :)
Kramar, Juss.

Fredag! Wiiih!

Just nu sitter jag faktiskt å mumsar på en marabou-kaka .. (choklad) Första gången på riktigt länge, iaf på måånga dagar känns det som .. Supergott! Ikväll kommer Louise över och vi ska käka en massa Ben n' Jerrys å kanske lite amerikanska pannkakor framför någon superbra film :P Myys!

Ganska mycket har hänt idag med .. Det har varit ganska mycket snack om det som hände igår och efter långrasten blev alla som förlorade någonting igår inkallade i ett rum vid aulan för att bli förhörda av polisen som hade kommit. Det var lite roligt faktiskt .. Det var nämligen två kill-poliser och några utav oss tjejer hade förlorat sitt smink .. Ni kan ju räkna ut själva hur det såg ut när några tjejer säger att dom har förlorat både mascara och foundation .. x) Agnes skulle till exempel förklara hur hennes mascara såg ut: "Den är svart! Med en guld-knopp på toppen!" "Ahaa .. Okej .. Aa, den ska jag leta efter .. " Säger den ena polisen då x) Och den ena visste inte hur foundation stavades så då fick den andra hjälpa till: " f-o-u-n .. " Då sa någon utav oss tjejer: "Jahaja, det visste du!" "Haha, jaa han använder smink!" Sa han som inte visste hur det stavades då.  x) Asså det kom så spontant så alla började as-garva ..

Men innan, under rasten så ringer jag upp pappa. Som säger att på måndag ska jag komma till hans jobb efter skolan för att plåtas (?) :o Han sa att det skulle vara för någon reklam, men visste inte exakt för vilken reklam .. Men det blir lite spännande! :D Sen så ska hans jobbarkompis skicka hem en fotoskrivare GRATIS! :O Så jag äntligen kan få chansen att sätta upp mina bilder som jag har tagit :D Fatta att jag är glad ..

Nu ska jag plocka iordning i mitt rum och sen ska jag byta om till lite skönare kläder :)
Kramar, Juss.

 
Outfit:
Stentvättade jeans från JC
Vit topp från Gina Tricot
Kofta från H&M
Klocka från Ur & Penn
Flätat midje-band gjort själv

Freeedag imooorgon! ^^

Okej. Förra inlägget var lite speciellt. Men jag orkade inte helt plötsligt skriva en massa bra saker och bara "skita i" det dåliga som hade hänt .. Så här kommer det bra inlägget :)
Vädret idag har varit hel-konstigt .. :s Det till och med HAGLADE mitt på dan .. !? Men nu skiner solen och om man kollar ut skulle det lika gärna kunna vara sommar ute :D .. Synd att det inte är det bara ..
Börjar väl snart bli dags för att göra sig i ordning till träningen i guess .. Skulle vara skönt att få stanna hemma, men jag hoppade träningen i tisdags så jag måste nog gå idag. Bara lite slö ^^
Imorgon ska jag träffa Louise och vi ska ha Ben n' Jerrys-kväll! :P
Kramar, Juss.

TANDSTÄLLNINGEN KOMMER HAMNA PÅ PLATS PÅ TORSDAG NÄSTA VECKA! :)

 
            MAGIC!                                     Tråk i korridoren innan lektionen ..

Från igår :)
   

Sjuk dag ..

 
Outfit:
Nya stentvättade jeansen från JC
Vit, vanlig T-shirt från H&M
Sjal från Indiska
Kofta från H&M
Halsband från Gina Tricot
Armband gjort själv
Klocka från Ur och Penn

Shit. Vilken dag asså. Jag brukar känna mig sliten när jag ligger i sängen halv tolv på kvällen efter en lång dag .. Men nu bara efter skoldagen känner jag mig supertrött och tankarna snurrar tusen varv i sekunden i skallen ..
Jag ska inte berätta för mycket nu, men så här var det: att när vi kommer in i omklädningsrummet efter gympalektionen så när alla börjar rota bland sina kläder så märker dom att sak efter sak inte ligger på sin plats. Sakerna är BORTA. Nio stycken i min klass förlorade någonting. Jackor, väskor, skor, nycklar, mobiler, busskort, parfymer, smink, hörlurar. Själv förlorade jag BARA mitt terminskort. Jag hade tur .. För terminskort är lätt att spärra och ganska lätt att få ett nytt utav. Så, det kunde ha varit värre. Men fan asså. Frågan gick i våra huvuden tusen gånger efteråt "HUR!? HUR IN I HELSIKE!?" Dörrarna var låsta, så hur fan gick det till !? Nu långt efteråt  vet vi ungefär hur det gick till och misstänker några. Men jag tänker inte nämna vilka som sa något, eller några namn på dom vi tror kan ligga bakom allt.
Men det är så typiskt. Just den här lektionen ska vi spela så hög musik i hallen (som vi aldrig gör) så vi inte hör ljud från omklädningsrummet och såklart ingen behöver springa in å dricka under lektionen ..
Sånt här gör mig riktigt jävla förbannad.

Nu är dom mina!

 

Tog en liten paus med pluggandet för jag fick riktigt ont i magen efter maten .. Väntade alldeles för länge (mellan lunch och middag) .. Men iaf, nu kände jag mig lite bättre så jag passade på att plåta dom nya brallorna :)
Så här ser dom ut, och jag gissar att redan innom dom närmaste veckorna så har jag nog flyttat in i dom ..
När vi var inne i stan så provade jag också en stor, randig tröja från Gina. Jag tvekade länge. Jag har ju verkligen LETAT efter en stor, randig tröja. Och nu höll jag liksom i en! Men det var någonting med den som inte kändes hundra, så jag hängde tillbaka den och lämnade butiken utan den i någon påse. Men jag och Lollo kanske drar in till stan i helgen igen och då ska jag kolla på den en gång till. Tror jag ska köpa den iaf ^^ Det fanns en rosa/vit-randig och en svart/vit-randig (den ligger uppe på deras hemsida så kan ni se). Och jag visste inte heller vilken färg jag skulle ha om jag skulle ta någon utav dom .. Båda var super fina! Men som sagt. För en gång skull så valde jag att hålla i pengarna och vänta, och det är jag faktiskt glad över .. Än så länge ..


Hemma

 

Oversize T-shirt från Cheap Monday
Väst från någon butik på Gotland (?)
Pärlhalsband vet ej
Hjärthalsband från Gina Tricot
Klocka från Ur och Penn
Pärlarmband (svarta) gjort själv
Jeans från Cheap Monday

Hejsan allihoopa! :)
Äntligen hemma ^^ Känns som om det vore fredag .. Önskade att det vore fredag .. Men det är en liten bit dit fortfarande ..
Som sagt, hemma. Från stan. Jag och Lollo (som jag har sagt tusen ggr nu) åkte in efter att jag hade slutat. Inne i stan träffade vi mamma som betalade mina stentvättade jeans från JC! :) Tack mutter! You're the best!
Glömde att fota dom, så jag lägger in en bild senare om jag får tid :) Måste nämligen plugga tyska och NO .. Nu har jag knappt käkat någonting sen lunch, så jag måste få i mig mat snart .. :o Började må illa, känna mig yr och fick ont i magen inne i stan. Mycket stress med tom mage, inte bra.
Det blir ett väldigt kort inlägg idag. Nu ska jag byta om till lite skönare kläder och sen är det väl bara att plocka fram böckerna i guess ..
Kramar, Juss.

Underbart väder idag! :o Börjar våren äntligen komma kanske ? :D

2009-mar-17 14:06

 
Outfit:
Uppvikta mörka jeans från Cheap Monday
Vitt linne under från Gina Tricot
Oversize t-shirt från Cheap Monday
Halsband från Gina Tricot
Haha, ser ni mönstret ? x)

FÖR EN GÅNG SKULL HAR JAG INTE PLATTAT HÅRET! :o

Sista tanden utdragen! Äntligen! :o Den här gången gick det riktigt smidigt .. Jag blev lite skakig efter att dom hade sprutat in bedövningen i tandköttet, men det blev jag dom andra gångerna också ;) Men det blöder inte alls lika mycket, vilket är skönt, slipper jag byta bomullstuss stup i kvarten .. Men nu känner jag att det börjar göra ont .. "/ Men det gör ingenting, slipper ju halva dan i skolan ^^ 
Imorgon är det onsdag .. Hatar onsdagar .. Slutar klockan fyra .. Men imorgon blir det lite (mycket) roligare iaf :) Jag och Lollo drar ju in å då måste jag köpa brallorna :P .. Och kanske något mer .. Om jag hittar något fint ofc ;)
Har inte så mycket mer att säga .. Eftersom jag är ganska pigg så får jag väl sätta mig ner å plugga lite .. -.-
Kramar, Juss.


Favoriterna är hittade!

Hejsan allihopa :)
Den här dan har gått hyfsat snabbt faktiskt .. Jag och Julia orkade inte träna 2 timmar i sträck (slöa som vi är) så vi gick omkring lite i globen innan klockan blev halv fem. När jag hade tappat hoppet om att jag nog aldrig skulle hitta mina stentvättade jeans (iaf inte i globen) så kilar vi på JC. Och där var dom. JAG DÖÖÖK ÖVER DOM! typ .. Gosh! Precis som jag hade tänt mig! Och inte så himla dyra, hade förväntat mig ett pris på över 800 iaf .. Men dom kostade faktiskt 599 :o
Jag har äntligen hittat mina efterlängtade älsklingar.

 

Sorry .. Mina ben (F-U-L-A) .. Jag jobbar på dom ..

Klipp!

 

Den här har jag inte använt på .. Oj, kommer inte ihåg när jag använde den sist .. Men en anledning varför jag inte har gjort det är för att den där gråa kanten längst ner har gjort hela tunikan alldeles för lång, så jag klippte av den! ^^
Och då av den gråa tygbiten (som jag klippte bort) flätade jag ihop ett band som jag inte vet riktigt vad jag ska göra med, kanske blir något hårband eller något ;)
Kraaaum.


2009-mar-15 18:49

Nu börjar söndagen lida mot sitt slut, och när jag tänker efter så har jag inte fått mycket gjort idag .. Förutom no:n som jag pluggade lite på förut. Men annars har det varit en rätt slapp dag .. Skönt. Julia svarade på smsn när klockan var någon minut i fyra, och eftersom affärerna stänger klockan fyra inne i stan så kan ni ju lista ut själva att det inte blev någonting. Men dom hade vunnit matchen iaf :) Grattis! Glömde å fråga vilket lag det var dom mötte .. Aja.

Såhär ser lite utav mitt rum ut nu när jag har rört omkring lite med möblerna :) 
Blev rätt nöjd faktiskt :)
Sen ser ni brevid sängen på höger sida så står det en hög byrå. Den ska försvinna i sommar, för då ska jag få en walk-in (en garderob som man kan gå in i) istället :D Längtar, längtar, längtar! ^^
På tisdag drar jag ut sista tanden .. Längtar inte .. Men sen efter det så är det tandställningens tur att komma på plats :)
Kramar, Juss.
 

Sööööööndag



Gårdagens outfit:
Twiggy-tröja från Gina Tricot
Linne under från Gina Tricot
Mörka jeans från Cheap Monday

Söndag. Jag misstänker att Julia spelar match, eftersom hon inte svarar på mina sms .. Varför jag inte spelar är för att jag har dragit ut mina tänder och det kan bli värre i munnen om jag börjar springa omkring för tidigt (alltså innan det har läkt tillräckligt). Om jag inte minns fel så skulle dom möta Alvik .. Eller så var det dom dom mötte förra helgen (när jag var på Gotland) .. Hmm .. Aja, får höra med henne sen hur det gick.
Jag behöver verkligen åka in å kolla på nya jeans .. Jag hatar att köpa nya jeans, men det behövs .. Jag och Lollo hade tänkt att åka in på Onsdag, men jag vet inte hur smart det är med tanke på att det är den enda lediga dagen efter skolan å jag vet inte hur mycket läxor jag kommer få under veckan ..
Men jag får se när Julia svarar .. Jag tror det kommer bli så att jag och Lollo åker till stan iaf på Onsdag ;)
Hugs, Juss.

Skojar du med mig!?


Hur in i helsike gick det här till !? Malena vann .. Asså jag blir inte förvånad om hon vinner den stora tävlingen också, eftersom nu för tiden är det dom sämsta låtarna som får flest röster .. Melodifestivalen blir bara sämre å sämre för varje år .. Men det ska bli kul att få se vilka hennes konkurrenter blir i eurovision ..
Och inte bara det, vem kom två då? Jo ingen mindre än Caroline Af Ugglas. HON KAN JU INTE ENS SJUNGA !?
Ååh ..

Tips

Kan passa på att lägga in ett tips på en super god och nyttig grej! .. Eller vad man nu ska kalla det ..
I alla fall. Allt man behöver är:
 
Kesella lätt fetthalt 1%
Fun light saft, vilken smak som helst
Frysta bär
Nötter

Såhär gör du:

 

Ta halva (eller så mycket som du vill ha) burken av kesellan och lägg ner i en skål

 

Häll i ganska mycket saft i skålen med kesellan i



Rör om så det ser ut såhär (det tar lite tid)



Sen på med det du önskar, jag tar rivna nötter och frysta jordgubbar :)
Extremt lite fett, extremt mycket protein och extremt gott! ^^
Try it!
You'll like it! ;)


Mys

  


Nu har jag äntlgen fixat klart i rummet! Jätte mysigt blev det :) Kan lägga in bilder sen.
Pappa hjälpte till med en stoor hylla som skulle upp, han är så snäll :)

Happ. Då är det melodifestivalen om ca en timme då :) Ungefär då tror jag maten är klar också .. Perfect! ^^
Hemmagjord pizza kommer det att bli, en utav mina stora favoriter när det gäller mat .. Sjukt gott x)
Imorgon har jag ingen aning om vad  jag ska göra .. Bara njuta av att det är helg, fast det brukar inte gå så bra på söndagar .. Då har jag bara ångest om vad som väntar dagen efter .. SKOLA. Usch.
Men ännsålänge är det bara lördag ^^

Ååh! Vill upp med att bilder i ramar på min vägg nu, nu, nu!
Ge mig en fotoskrivare! xo
Kramar, Juss.

En osminkad the grudge

 

Innan jag och Jocke drog iväg för att köpa sushi-lunch så fotade jag en massa. Men jag han inte lägga in bilderna då så dom kommer nu :) Dock inte alla .. Sammanlagt tror jag det blev runt 40 bilder och mer än hälften blev väl lite sissådär ..
Dom här två var väl dom som jag blev mest nöjd med. Den första är photoshopad men den andra är inte det. Kan lägga in orginalet av den första bilden sen :)

Happ. Ikväll är det melodifestivalen igen, är väl inte sådär jätte insatt i den. Men förra helgen satt vi hela gänget på Gotland plankade framför tvn. Men så fort Ugglas gick vidare böt vi kanal. Usch! Fan hon är ju sämst! :o Hur kunde hon ens komma med i melodifestivalen från första början!? Tänk dom som inte kom med .. Dom måste ju vara värdelösa eftersom hon kom med ..
Nu ska jag fixa lite i mitt rum :)
Hörs senare, Juss.

Saknar Louise Stenbeck massor <3


Goood morgon!



God morgon sötknoppar ^^
Helt otroligt. Inatt blödde jag inte alls lika mycket (från dom tusen hålen i munnen). Jag har inte kollat igenom lakanen, men enda blodfläcken jag har hittat är på axlarna på min vita, stora tröja (som jag sover i) .. Det var ändå två stora hål den här gången, förra gånen var det ju bara ett hål ..
Som tandläkaren sa när jag satt i stolen med munnen full av tussar, "det är nu det roliga börjar .. "
Först trodde jag att hon menade att det roliga skulle komma när jag kommer hem och det värker i hela munnen, men hon menade ju såklart när tandställningen sitter på sin plats .. -.- Sega jag ..

Jag och mamma räknade ut att typ höstterminen (eller om det var vårterminen ..) i 9an kommer jag få ta ut tandställningen. Känns som tusen år till dess ..

Aja, vad händer idag då? :) Ingenting .. Ska väl fixa till lite saker i rummet antar jag .. Funderar på om jag ska mublera om lite .. Hmm .. ;)
Kramar, Juss.

Ny header .. IGEN x)

Designen äntligen klar ..


Åh. Det tog tid .. Men nu är den äntligen klar! Blev väl nästan som förra, lite annorlunda ..
Men det som var så jobbigt var att mitt upp i allt när jag höll på så raderades allt. Och jag hade inte sparat, så det var bara att börja om från början .. Hade ingen lust att bara låta det vara med den där fula designen så jag gjorde hela sidan enkel i bara vitt .. Kanske fixar till lite sen.
Sen har jag lovat Linneah att fixa hennes design. Det får nog bli imorgon jag gör det .. Orkar verkligen inte göra det nu ..

Förut satt jag och Jocke framför datan tsm. Försökte få han å säga vilka tjejkläder som var snygga (till mig) på H&Ms hemsida. Gissa om det gick bra? Jag syftade på typ toppar och jeans kanske ..
.. Han ville kolla på underkläder  .. -.-
Killar, killar, killar .. Vad ska vi göra med dom tjejer?
Hursomhelst var jag tvungen att visa honom lite underkläder, annars skulle han trycka in sina fingrar i sidan på mig mellan revbenen. Det både kittlas och gör ont, prova själva :o
Nu märker jag att jag bara skriver en massa onödiga saker x) TRÖÖÖTT!
Kommer nog ta ett tag till innan jag hamnar i sängen, tyvärr .. Gästerna har inte gått än.
Aja, sov så gott!
Hörs imogon, Juss :)

Fredagskväll


Nu sitter jag i sängen som jag har dragit fram till skrivbordet (eftersom Jocke har tagit min stol .. -.-). Den italienska maten var super god! Snart är det dags för efterrätten :) Tror det skulle vara någon chokladtårta .. Mums! ;)
Kom på att jag verkligen hade behövt åka in till stan nu i helgen å kolla efter nya jeans .. Vill ha antingen blåa eller ljusgråa stentvättade jeans, eller chinos. Men chinos tror jag att jag ska köpa när det har blivit lite varmare ute .. Appropå varmare! :o På måndag ska det bli upp till sju plusgrader .. Då lär ju all snö försvinna på en gång. Jag deppar inte ihop för det, men jag kommer göra det om snön kommer tillbaka yttligare en gång till .. !
Uppe i fjällen har dom cirka 1½ meter snö! :o Jag skulle allvarligt drunkna om jag gick där .. Jag är ju 160 cm .. :s
Aja. Nog-pratat om snö.

Kvällens outfit blev rätt simple ..
Kofta från H&M
Oversize t-shirt från Cheap Monday
Tights från BikBok
Linne från Gina Tricot
Armband, gjort själv
& klockan är från Ur & Penn :)

Nu kommer designen se lite konstig ut, ska göra om den.
Kramar, Juss :)


TVÅ tänder utdragna ..

Fan vad jag hatar det här. Det är fredag, jag sitter med munnen proppfull med gasbinde-tussar, hungrig som jag vet inte vad och slemmar å blöder så in i helvete .. Jag var vid tandläkaren klockan tolv, och då när jag fick bedövningen var jag bedövad ända upp till vänstra ögat och ner till hakan, jag skojar inte. Det var ÄCKLIGT. Man känner ju inte ett skit .. :s Det sitter fortfarande kvar lite i kinden som gör att det blir svårt att le x)
Om cirka två timmar kommer grannarna hit på middag också .. Innan det måste jag plocka ordning i mitt rum och duscha. Just nu har jag inte lust med någonting utav det ..
Om bara bedövningen kunde försvinna så skulle jag vara glad. Känns som om jag har en kind stor som ett berg :o
Usch!

Passar på att lägga in fredags-outfiten :)
Kramar, Juss.

Jeans Gina Tricot
Vit tjocktröja H&M
Vitt linne H&M divided (USA)
Sjal Indiska
Väska Gina Tricot
Klocka Ur & Penn

Superman klar!

Gjorde klart väskan nu ikväll, kunde inte vänta :P
Jag blev ganska nöjd faktikst .. Det började kladda lite när jag skulle dra bort chablonen men sen kom jag på att det kanske kunde vara snyggt ? Så då doppade jag fingertopparna i den vita färgen och kladdade på! ^^
Blev ganska snyggt ändå :)


Nu börjar jag få ont i huvudet och halsen, så jag ska gå ner och dricka lite te. Sen blir det nog sängen ..
Och imorgon är det fredag .. Första gången jag inte ser fram emot det ..
Jag HATAR att dra ut tänder.
Kramar, Juss.

Pysslar ^^

Hejsan alla glada :)
Nu känns äntligen munnen bra och jag kan äntligen äta och prata utan (nästan) några problem :) Imorgon ska jag dra ut två tänder till .. Inte direkt någonting jag ser fram emot .. Sen imorgonkväll kommer grannarna över på middag och då ska vi käka massa italiensk, god mat! Hoppas jag kan äta då .. Som tur är den underbara medicinen alvedon uppfunnen :) Slipper jag ha så fruktansvärt ont efter dom har dragit ut tänderna ..

Just nu håller jag på att fixa en väska. Tro det eller ej. Har en svart tygväska som bara har hängt på en krok och aldrig kommit till användning .. Men nu ska jag måla på superman-loggan i vitt mitt på den! ^^ Hoppas det blir som jag tänkt mig :P Om jag blir klar ikväll så lägger jag självklart in en bild på den :)
Tror faktiskt att det kan bli riktigt bra ..
Jag och Louise har ju bestämt att vi ska trycka egna tröjor också. Då tror jag att jag ska ha superman-loggan på den med! Men tvärtom, vit t-shirt och svart tryck :) Men jag tror att det kommer få bli helgen efter den här i sånna fall .. För imorgon åker Lollo till Åland med sitt fotbollslag och kommer hem på söndag! :'(
I will miss you a lot!
Tror maten börjar bli klar nu, doftar pannkakor i hela huset .. Har velat ha pannkakor hela veckan, lycko dag idag ! ^^
Uppdaterar senare :)
Kramar, Juss.

Dagens sista

Börjar bli riktigt irreterad på playahead nu .. Nu för tiden är det super segt (kan lika gärna vara min data) plus att man ser fan inte en enda bild! :o
Förra veckan kunde man inte se dom och sen kom alla bilder tillbaka och då bjöd dom som är admin på platina-vip i tre dagar (?) tack .. Nu är det ju liksom tillbaka? Fan är det dom håller på med? Åh .. Jag som precis hade laddat upp ett nytt album med en massa nya, fina bilder .. -.- Irreterad jag blir ..
Nu börjar det dunka i tandköttet så jag ska gå ner och ta en alvedon och dricka te :)
Och kanske någonting annat också .. Ska njuta så länge det går nu när jag KAN äta .. :o
Sov sött allihopa :)
Kramar, Juss.

Juste .. Jag har väl aldrig sagt att jag inte får äta glass mitt i veckan? Aja, om jag har gjort det så har jag brytit mitt löfte ..
Men jag hade så ont så jag var bara tvungen att ta lite! :( Annars hade Jocke tagit allt .. :o


VILL HA SOMMAR NUUU!


Ååh, nu har dom ju börjat sälja en massa fina sommarkläder i butikerna och på hemsidorna! Dom här tre paren hittade jag på HMs hemsida, alla kostar 198:-. Längtar så himla mycket till sommarn nu ..
Men det kommer nog ta ett tag innan vi är där .. Räcker med om man kollar ut genom fönstret så fattar man precis vad jag menar ..

Förra inlägget kom lite sent .. Höll på att fixa med bilderna så det tog lite tid innan inlägget var helt klart ..
Men nu, efter 9 timmar har jag äntligen fått lite i magen .. Lite nudlar och lite ostkaka (inte tillsammans xD). Men jag fick lite ont i magen nu efter .. Vet inte om det var för att jag hade väntat för länge mellan måltiderna eller om det är för att jag har svlat för mycket blod och slem ..
Jag sov en stund innan jag åt och när jag vaknade var det blod på kudden och lakanet och sen när jag kollade mig själv i spegeln så ser jag att HELA vänster kind är blodig .. Som tur sov jag gott i alla fall x)
Tror jag måste ta en dusch sen .. Iaf tvätta annsiktet ..
Kramar, Juss.

EN tand utdragen ..

Japp. Det blev bara en. Dom tyckte det var bäst att börja med en. Så nästa gång blir det två och gången efter det blir det en, den sista som ska ut. Allting gick jätte bra! Jag var ganska närvös innan, men jag trodde faktiskt att det skulle vara värre än vad det verkligen var ;)
Men det är egentligen nu den jobbiga delen kommer .. Papperskorgen är redan fylld med blodpapper, jag känner inte ett skit i högra sidan av överläppen, jag slemmar som en gris och så har pappa precis lagat mat så nu luktar det i hela huset, å jag får inte äta på två timmar. (Jag käkade ingen lunch i skolan).
Och så är jag lite skakig också .. Har problem med att pricka fingrarna på rätt tangent, å samma sak när jag ska skriva sms .. JOBBIGT!
Innan jag drog iväg till tandläkaren så var alla tjejer i min klass (och jag) på ungdomsmottagningen i Gullmars. Det var jätte trevligt .. x) Det som var lite roligt var att killarna i 7an får inte komma för än om ett år, när dom går i åttan! x) Dom ligger ju lite efter i utvecklingen, så jag förstår precis :)
Skönt att få vara hemma iaf .. Missa mer än halva dan av veckans längsta dag :)
Kramar, Juss.


Klicka för att få bilden större!


Tisdag klockan 19:18

Om ca en timma börjar Den rätte för Rosing. Har väl aldrig riktigt älskat henne men programet är faktiskt lite roligt ;)
Men innan det måste jag duscha .. Träningen gick bra. Tror jag kommer ha lagom ont i benen imorgon .. Vi slajdade (hah, har ingen aning om hur det stavas xD) runt planen två gånger (man står nästan i 90grader och "springer" åt sidan) och det är sjukt jobbigt, tro mig!
Det tog ett tag innan Stefan (tränare) kom .. Ca en halvtimma .. Sen fick vi uppvärmning utav två tjejer från 08sthlm. Dom berättade också att man kan tävla i en lay-up-tävling med sitt lag och vinna 10 000 (till laget)! :o Hon sa också att vårat lag, alltså vi, det gänget som var där just då kanske skulle få visa upp tävlingen redan på Fredag i pausen under 08herr-matchen .. Lääääskigt. Men det var inte säkert, bara kanske ..

Imorgon ska jag dra ut två tänder, som jag kanske har nämnt några gånger nu .. JAG ÄR JÄTTE NÄRVÖS! :(
Kommer åka iväg runt halv tolv å sen när det är klart så drar jag hem och då slipper jag resten av dagen ^^ Sen blir det typ samma sak på Fredag :P
Nu börjar tandställningen närma sig ..
Kramar, Juss.


Min mun asså .. Låt den tala för sig själv .. x)
Observera hjärtat i bakgrunden (a)

Bilder från Gotland

      
    
        
     
      




Rad 1. Alla bilder där är tagna på lördagsmorgonen när tjejerna skulle rida. Jag är sämst på att rida, så som tur så slapp någon utav hästarna springa omkring med mig på ryggen .. x)
Rad. 2 Lite innomhus-mys! ^^
Rad. 3 Där är alla bilder tagna från när vi stog på bryggan som vi hoppade från i somras .. Kommer ihåg det som om det var igår .. Och den stora båten låg i vattnet längs bryggan så vi hoppade från den med uppe på taket :P
Rad 4. TÅRTKALAS! :D
Rad 5. Promenad och lunch inne i Visby innan vi skulle på båten.
Rad 6. Allt var stängt .. Och det var ganska dött som alla sa att det skulle vara, men det var mysigt ändå att gå omkring :P
Rad 7. Hej då Gotland! :(

TITTA OCH NJUUUT!

Måndag lider mot sitt slut ..

Måndag avklarad. Nästan iaf. Det värsta är över .. Skola.
Träningen gick bra :) Och nu har Hassan och Stefan börjat snacka om dom ska lägga in yttligare en till träning i veckan .. Så att det blir fyra dagar i veckan .. Men då skulle den träningen hamna på fredagarna klockan fem. Sämsta dagen, sämsta tiden. Great .. Om det hade varit på onsdagarna klockan fem hade det varit perfekt. På fredagarna efter skolan vill man ju bara hem å ta det lugnt ..
På onsdag ska jag börja dra ut tänderna som ska ut nu innan tandställningen kommer på plats. Jag kan erkänna att jag är lite närvös ..  Jag har dragit ut tänder förut, det är inte det. Men när det knakar å dom bara vrider ut tänderna med en stor tång .. USCH! Och på onsdag ska dom dra ut TVÅ tänder på en gång! :o Annars måste jag gå dit fyra ggr sammanlagt eftersom jag ska dra ut två till där nere också .. Jag tror inte jag kommer må så bra när jag väl har dragit ut dom .. Kommer nog få lov å vara hemma resten av dagen, TYVÄRR .. :( (hihi, gör inte mig något ^^)
Nu måste jag duscha och sen så måste jag göra tyska och så har Linnea (<-- Linneas blogg, klicka)undrat om jag inte kunde lägga in bilderna från Gotland. Det är såklart dom kommer, men jag får se om det blir idag (som jag sa förut).
Kramar, Juss.


Snabbt inlägg

Ska snart dra iväg på träning, men jag kände bara för att slänga in ett inlägg innan jag sticker :) Jag och Julia bestämde oss för att gå hem innan träningen idag .. Hade glömt en grej plus att ingen utav oss hade lust att träna i 2 timmar så vi drog hem och käkade lite mellis istället, åså nu klockan fyra ska vi ses så kommer vi ungefär en halvtimma senare .. Perfect! :)
Ikväll kanske jag lägger in lite bilder från Gotland .. Får se om jag orkar och har tid ..
Jag har bestämt mig (nästan) för att börja spara till en bärbar data, då kan jag ju ta med mig den å uppdatera inprincip närsomhelst .. :) Vore tusen gånger lättare och bättre ..
Har redan hunnit fixa till headern som ni kanske ser ^^ Sen om det blev bra eller inte vet jag inte, men den får duga  :)
Nu måste jag höra med Julia om hon börjar bli färdig :)
Kramar, Juss.

Gotland!

Haha, nu har jag ljugit .. x) Jag är på Gotland, men man kan inte nå mig på mobilen, för den är urladdad och nu sitter jag här vid datan .. Så bli inte helt galna om ni inte får svar på sms som ni skickar till mig .. Jag svarar så fort jag kommer hem å när jag har laddat mobilen :)
Här på ön är det underbart. Vi gick ner till bryggan tidigare idag som vi hoppade från i somras. Det kändes som om man splolade tillbaka tiden. Det var roligt att vara där igen samtidigt som det kändes konstigt att gå runt på bryggan med halsduk, vantar och jacka när man minns platsen som varmt vatten och solnedgång .. Har varit här sen inatt och har redan varit omringade utav en massa fulla typer .. Inatt på bussen från Visby hit till Klintehamn hoppade det på två tjejer i kanske 17 årsåldern? Och den ena tjejen var så jävla full .. Hon kunde inte komma upp själv på bussen och när hon väl satt ner så blev hon nästan medvetslös .. Och hennes kompis trodde hon var sjuk ? x) Det enda jag var rädd över var att hon skulle spy .. Jag och min spyfobi alltså ..
Nu måste jag byta om och krypa ner i bäddsoffan .. Jag somnade halv två inatt och vaknade klockan åtta imorse så nu måste jag få sova ut .. -.-
Båten åker från Visby klockan fyra imorgon, hör av mig när jag är hemma :)
Kramar, Juss :)


Jusz älskar fredagar!

FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAG!!!! LALALALALALA!!!!! EFTERLÄÄÄÄNGTADE FREEEEDAG!! ^^
Fan (ursäkta) vad skönt. Men jag måste erkänna att jag inte har rört resväskan sen jag kom hem. Måste nog kolla igenom den snart så det inte blir jätte stressigt om någon timma ..
Har inte så mycket att skriva ..
Jag kommer som sagt hem på söndag och om ni vill nå mig så får ni messa eller ringa i sånna fall :)
Ha en bra super bra helg i stockholm så ses vi om 2 dar :) <3
Kramar, Juss :)

Fredag, morgon

Egentligen har jag sovmorgon till  halv tio, men jag vaknade runt sju och kunde inte somna om, så jag gick upp :)
Igår försökte jag packa (eftersom jag åker till Gotland ikväll) .. Det gick inte så bra .. Jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig! :o Dessutom var det rätt tråkigt också .. Mycket roligare är det ju när man ska på solsemester och bara behöver packa ner en massa bikinis, shorts och linnen (så som jag brukar packa när jag ska till Gotland). Men nu är det första gången jag åker dit på vintern så jag har ingen blekaste aning om vad som ska ner i väskan .. Som tur så slutar jag inte så himla sent så jag hinner nog packa ordentligt iaf :)

Det har bara blivit ett inlägg per dag nu under senaste dagarna .. Förlåt för det, men det har varit ganska mycket om kvällarna nu .. Massor med läxa, träning och så igårkväll var jag tvungen att packa. Och då har jag heller inte hunnit fotat någonting, så inläggen har blivit lite tråkiga också ..
Nu ska jag plocka iordning lite mitt rum, mycket roligare att komma hem på söndag då .. :)
Lovar att lägga in ett inlägg efter skolan/ikväll innan jag åker!
Kramar, Juss :)

Lägger in en gammal bild, så blir inlägget lite roligare :)
Första bilden på länge som jag lägger in som inte är photoshopad :P

Almost fainted

Precis. Ingen luft. Jag vet inte hur man inte tar ut sig för mycket på träningar. Allvarligt. När jag drar iväg på en träning så är inställningen alltid på att göra mitt bästa, och på så sätt vet jag inte hur man gör för att inte ta ut mig.
Men idag vet jag att jag tog ut mig FÖR mycket .. Det blandat med att jag var riktigt irreterad. Vi körde tre mot tre mot en korg runt trepoängslinjen. Och vi sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka och det blev knäll mellan varandra och jag fick slag och armbågar i magen och i sidan utav magen. Jag började känna mer och mer att jag snart inte skulle orka mer, men samtidigt tänkte jag att jag skulle bevisa att dom inte kunde få mig så lätt, så jag fortsatte. Efter det slutade vi, och det var då det kom. Luften tog slut. Jag blundade och öppnade ögonen, och det var fortfarande svart. Jag kämpade efter att få tag i luft, men det gick bara inte. Då kände jag också hur det började snurra i huvudet, så jag böjde mig ner för att blodet skulle rinna ner till skallen, men det hjälpte inte. Så jag tog sista krafterna å sprang bort å hällde i mig lite vatten. Samtidigt kom tårarna och jag blev ganska chockad och rädd. Men det gick bra. Jag var riktigt nära på att svimma .. Som tur så gjorde jag det inte.
Nu har jag ätit och druckit så nu mår jag mycket bättre!
Kramar, Juss :)

Onsdag

Hej alla glada :) .. Och alla mindre glada ..
Onsdag. Helt klart veckans senaste dag eftersom jag slutar klockan fyra. Men det går ann! Riktigt skönt att komma hem sen å få stoppa hungern .. Appropå hunger .. Idag efter lunchen när jag och mina kompisar skulle gå ut på rast så ser jag ett gäng på 20 killar i 13-14 årsåldern komma gående rakt upp mot matsalen där vi stog. Det visade sig att dom var ute efter en kille i min klass. Men vad han hade gjort framgick aldrig .. Kan ju ha varit inprincip vad som helst ..
Nu när jag kom hem skickade Engla den hära länken till mig, http://www2.blocket.se/news?loc=0&id=177496&ca=11_s (länken syns inte, men klicka ändå) Där det stog lite om vad som hände. Killarna som kom hade knivar på sig och när dom började hota lärarna på min skola var dom tvugna att ringa polisen.
Ingen blev skadad som tur var, men det som var lite roligt var när gänget hade gått förbi skolan och gick bortåt så kom alla lärare på min skola efter x) "Nää! Här får ni inte vara! Gå här ifrån!" Och vaktmästaren kom till och med med mobilen och började fota gänget! x)
Jaja, nog om det.

Det har inte hänt så mycket idag .. Inte mer än vanligt. Har pluggat klart för kvällen och nu börjar jag längta till Fredag :)
Kramar, Juss:)

Juss favoriter!


Som många utav er vet så älskar jag att fota, och nu hade jag ingenting för mig så jag satte ihop en massa bilder till en enda :) En liten samling utav alla bilder jag har tagit. Dom här är väl största favoriterna, finns några fler som jag gillar ganska mycket men jag orkade inte kolla igenom alla tusentals så det fick räcka med dom här. Hope you like them :)
Och ja, det är jag på alla bilder.


Plugg, basket, plugg, basket ..

Nu har jag pluggat klart .. Skönt. Ett utav svenska proven som jag missade förr förra vecka fick jag reda på idag att jag inte skulle behöva göra överhuvudtaget! Det var typ hur många ord som helst som man skulle kunna stava, så jag är väldigt glad att jag slapp göra det :) Sen så ska vi ha redovisning imorgon om den här so-grejen. Nu har jag äntligen skrivit klart allting! Det gällde bara att anstränga sig lite ..
Men nu kan jag känna mig lite lugnare iaf .. Nu är det bara matteprovet och tyska glosor till torsdag.
Nog med det.

Träningen idag var nog den sämsta på länge. Det var inte det att den var tråkig eller så. Inte alls. Det var jag som inte var i toppform, så allt jag gjorde blev helt galet! Jag kunde inte springa lika snabbt som jag brukar göra och varje skott jag sköt .. Åh, det ska vi inte ens snacka om .. Så det blev armhävningar efter armhävningar ..
Det var lite pinsamt innan träningen satte igång .. Jag och Julia körde två mot två i hallen och när vi hade hållt på ett tag kommer två killar in i hallen och sätter sig på en bänk brevid planen. Dom ska också spela så dom börjar byta om och av en slump (jag är inte ironisk ..) så råkar jag vända mig om mot den ena killen när han bara sitter i kallingar .. Vilket jag inte tänkte på då .. Men så när jag har vänt mig om så höjer han handen och hälsar (?). Samtidigt börjar hans kompis brevid asgarva .. Wierd .. Sen snackade jag med Julia å jag är ett frågetecken, ba "fan vare där?" x) Men då säger Julia "han satt å böt om Jossan .. ?" HAN KÄNDE SIG SYKAD! HAN TRODDE MINA ÖGON DROGS TILL HONOM FÖR ATT HAN SATT I KALSONGER!  Åååh .. -.- Det var ju inte därför jag tittade .. Det var ju bara av en slump att jag vände mig om precis när han hade tagit av sig brallorna ..
Men äh! Det är ju ingen fara! :) Dom där träffar vi ju bara varenda gång vi är i Fryshuset ..
Bra Jossan. Skit bra Jossan.
Kramar, Juss :)

Skolstart ...

Äntligen få sitta å ta det lugnt. Det har varit rätt stressigt idag .. Först skola till tjugo över två, sen promenad bort till t-banan med Julia, vänta på tvärbanan vid Globen i ca en kvart (förseningar -.-), sen till hallen, byta om, köra igång med träning i 2 timmar, sen hem, äta, duscha och nu sitter jag här. Och snart måste jag kolla igenom allting som jag har missat under förra veckan. Jag har inte så himla mycket läxor, men alla läxor plus alla missade prov som jag ska göra den här veckan så blir det en hel del .. Joooobbigt. Vi har börjat med en ny grej på so:n. Vi är grupper som ska göra en egen stamm (?) .. Och min grupp har bestämt att jag ska vara den största ledaren i den stammen! Och jag har ju liksom inte varit med på jätte många lektioner å nu så har jag fått det svåraste att göra .. ? Jag fick några frågor idag som jag skulle svara på, men hur då? Asså åååh .. Jag vet ju inte hur jag ska vara som ledare !? :( Jag hoppas att det löser sig iaf .. Det måste det göra.

Någonting mer som gör mig närvös är att idag fick vi reda på att man kan inte anmäla sig till Göteborgscupen i maj! Dom har 20 platser, och tränarna själva tar ut dom som dom tycker ska få hänga med .. Asså tjugo platser .. Det är inte särskilt mycket .. Jag tänker verkligen inte räkna med att jag får hänga med eftersom jag vet att det går andra i laget som är ganska mycket bättre än mig ..
Kramar, Juss :)


Söndag, sportlov dag 7 Skola imorgon ...

Kom precis hem från matchen som varade i nästan 3 timmar .. Det var helt sjukt! Först hade jag och Julia fått olika tider, så det blev jätte stressigt när jag hade kommit hem efter stan (med Lollo). Men det gick bra, vi satt å kollade på när söder96 körde sin match (dom flesta av dom i det laget går i mitt lag). Det var hur mycket folk som helst inne i hallen .. Det var ju sibel-cup så det var ju super många lag å alla deras föräldrar .. Men iaf, nu är jag hemma och har lagt ifrån mig silvermedaljen. Sämsta matchen på länge som vi spelade .. Det slutade 44-14 ..
Nu är jag super trött och blir depremerad när jag tänker på vad som väntar imorgon. FUCKING SKIT SKOLA.
Nu måste jag duscha, sen käka något, sen kolla igenom alla läxor jag missade förra veckan, sen sova.
Juss hatar söndagar.

RSS 2.0