torsdag 19:48

ojojoj ..
inatt kommer jag sova gott :)
imorgon vid den här tiden så har jag och lovisa precis varit på konsert (eller om vi fortfarande är det). simple plan. wow. å jag som skulle träffa julia som kommer hem från usa imorn å allt :( men jag vill ju både och .. (konsert och träffa julia) men så fucking typiskt ! just den här helgen när hon kommer hem å vi ska träffa henne å allt så ska vi till LANDET! :@ åh! just den här helgen utav alla! :o men dom kanske skulle komma förbi imorn (louise, alma och julia). asså dom har snackat om snö imorn .. och jag och lovisa som ska köa heeela dan utanför annexet "/ kommer fan dö .. vi ska vara där typ 6 timmar innan eller ngt. så typ vid tolv kanske vi möts å sen klockan halv sju börjar den .. blablabla .. nu vet jag i alla fall vart vi ska köa x) det visste jag inte innan :P inte lovisa heller x) jag och lousie drog nämligen iväg förut idag och kollade upp det :) och inflames skulle spela ikväll så det var typ ganska många där, och MÅNGA killar ^^ jag och lollo typ dreglade över hur många som helst x) typiskt oss .. nu måste jag ta fram kläder och andra saker jag ska ha imorn :) vet inte om jag kommer skriva imorgon, men bilder och text kommer om konserten :) puss på er alla


heeeelt vanlig måndag ^^

hah, najs kväll grrls ;)
började med att möta lovisa, matilda och simone vid tuben. där ifrån gick vi till örby ungdomsgård, som var stängd .. då gick vi in på vivo å matlida fick för sej att köpa EN mandarin. inget annat .. x) så kommer vi till kassan och håller på att garva ihjäl oss när vi får syn på den yttepytte lilla mandarinen som kommer åkande på rullbandet helt själv x) "EN krona" hahahaha! xD fan va vi garvade xD en liten krona kostade mandarinen x) sen så gick vi ut, matilda käkade upp den och då ville hon ha en till och vi andra ville ha chips :P så vi gick in igen och köpte både och :) sen gick vi ut och bestämte oss för att ta bussen hem. ingen orkade gå ända hem igen .. så då traskade vi iväg till bussstationen och satte oss där. klockan var väl typ fem i nio eller ngt och den skulle komma kvart över .. (bussen) suck* den där kvarten gick sjukt långsamt, så vi satt där, mosade i oss chipsen och fröös! efter ett tag kom några från "turkklassen" (i våran skola). "nä men ere inte sturebyskolan .. " "ofcourse!" sa jag , matilda sa ngt också men minns inte riktigt vad x) (här har du en tjej med dåligt minne, jag.) "har ni varit å krökat eller?" nej det hade vi inte. "jaa" säger matilda då :s xD . sen får hon för sej att "spela" full .. x) så hon börjar typ garva skit mycket, skrika å vingla omkring x) alla bara kollar på henne xD "det är inte lätt å vara full .. " sa jag till henne . "nä verkligen inte .. !" sa hon då "men jävlit härligt ! xD" (jag)  "ja, fö fan! " (matilda) . sen efter en låååååång kvart så kom äntligen bussen ^^ . så då hoppar vi på (självklart) och sätter oss ner :) när bussen stannar vid hållplatsen efter som vi hade hoppat på ifrån så kommer en kille in. "tjena!" hälsar matilda (spelar fortfarande full) "ja! säg typ hej sweetie" till nästa som kommer in" säger jag då. efter ett tag så kommer ett gäng (äldre, 92/91) ungdommar in i bussen. "HEJ SWEETIE!" säger hon till den första som kom in x) alla bara kollar på henne x) sen när vi väl går av så vinglar hon fortfarande ute på trotoaren och killarna inne i bussen rå-glor och flinar. jag ba kolla upp på dom och skakade på huvet, dom vinkade å garvade :D jag me ^^ sen åkte dom ;) och sen gick vi till lovisa och sen hem till matilda och sen åkte jag hem :) och nu ska jag sova och imorn ska jag till stan med BÄSTASTE louise :) tack för att du hängde med idag, även fasst det inte blev någon träning x) 10000 pussar till er allihopa :)

08:44

meningen var att jag skulle gå upp klockan 9, smsa louise och göra mej iordning, träffa louise klockan 10 vid tuben å dra iväg på träning. men jag vaknade 2 timmar för tidigt, och kunde inte somna om .. "/ menmen .. nu är hon snart 9 så jag ska väl höra av mej snart till henne ;) nä nu måste jag göra mej i ordning! ^^ ciao!

julia

undrar hur du har det där borta .. "/
saknar dej as mycket bästa vän <3

jävla skit!

NU ÄR JAG RIKTIGT SUR! :@
JAG SKREV NYSS TYP VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG Å SÅ PUBLICERAS DET INTE !! :O :@


fredagskväll

klockan är nio. fem minuter över.
det spelas daughtry på min data och i rummet brevid ligger mamma och läser en saga för frida (kusin, 4år). där nere ligger amanda (andra kusinen, fridas syrra, 6år) å sover i soffan. pappa vet jag inte vad han gör och jocke är hos my. fia och rasmus (kussarnas ma&pa) är hos en tatuerare, rasmus ska tatuera hitler märket i pannan. skojja ! x) en fisk ska han ha på armen, dom är nog snart hemma igen :) imorn kommer carro :) tjihu! :P saknar henne :( (kusin nummer 3) har knarkat halstabbletter och druckit te och varm oboy hela kvällen :o har ont i halsen .. "/ om en vecka så har jag och lovisa precis varit på simple plan konsert :) hoppas vi får bra platser, vi ska ju typ "köa" hela dan :o hoppas vi inte fryser ihjäl bara :s men en sak e säker .. vi kommer vara jävlit uttråkade när vi sitter där .. x) aja, det blir vårat problem då .. ;)
okej, alla måste höra "shadows and regrets" med yellowcard :o sjukt bra ! har den på min profil (snart) på pea (release@) juste! x) har nytt album ;) du måste kika! xD haha ! bästa bilderna ! :P vet att du tycker detsamma ;P


efterlängtade helg och höstlov

nu i helgen:
lördag, grattis jocke! firande för mej och jocke av kussarna :)
söndag, kusinerna åker hem tillbaka till gotland

höstlov:
måndag, lollo hänger med till träning :)
tisdag, träning igen (?) vara med lollo
onsdag, (tomt)
torsdag, julia åker hem från usa
fredag, julia kommer hem från usa och alma och louise kanske träffar henne då utan mej! :o jag köar med lovisa till simple plan heela dan, konsert på kvällen.
lördag, vara med alma, louise och såklart julia :)
söndag, (tomt)


FREDAG - första dan utan julia

skönt med fredag :)
men jag saknar redan julle bulle :( undrar hur hon har det där borta :/ . vi sitter å gör prov efter prov på lektionerna medans hon går omkring på new yorks gator och shoppar ihäl sej  :( lyckost! :o önska att jag va henne just nu :/  men nu har kussarna kommit och imorgon så fyller brollan år ^^ . inte nog med det, efterlängtade carro kommer också :P det blir riktigt skojj ;P på måndag börjar "höstlovs-träningarna" och eftersom julle inte kommer vara med så kommer lollo följa med på måndag och sen så någon annan dag så ska alma med också :) roligt ^^ aaw, kollade på nicoles profil precis :) en bild på världens sötaste unge x) edvin! :D (nicolesh@) ur-gullig x)

imorgon

imorgon blir första hela dagen utan julia
imorgon kommer kusinerna från gotland
imorgon måste jag damsuga mitt rum för sista gången
imorgon slutar jag 13.20
imorgon är det helt enkelt fredag. fria dagen på hela veckan. skönt.
ingen match i helgen, rätt najs faktiskt .. :) om det skulle ha varit en skull jag ändå inte kunnat komma, kommer ha fullt upp hela helgen nämligen .. firande för moi ^^ och brollan :) .. kanske jag redan har sagt? :s aja ;) ska bli riktigt kul ;)
nu fan ska jag plocka fram napolio, har inte gjort det på hur-länge-som-helst typ :s

hej då julia :(<3

japp. hejdå julia. en vecka utan dej. 7 dagar.
5 dagars träning i fryshuset utan dej.
2 helger, 2 lördagar och 2 söndagar utan dej.
BUHU! :( längtar redan tills du e hemma ^^ <3

INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN

JAPP. KNÄPPT, JAG VET .. MEN VAD SKA MAN GÖRA? MÅSTE MAN SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER, SÅ MÅSTE MAN ..
SISTA KVÄLLEN IDAG MED JULIA :( SISTA KVÄLLEN PÅ EN VECKA .. SEN KOMMER HON SPENDERA EN VECKAS KVÄLLAR PÅ NEW YORKS GATOR  :( UTAN OSS .. SUCK* HOPPAS VECKAN GÅR SUPER SNABBT! ^^
STÖR MEJ PÅ HENNE, HON RÄKNAR NER TIMMARNA LIKSOM .. ? KOM IGEN X) DÅ TAR DET JU BARA LÄNGRE TID .. X) STÖR MEJ RIKTIGT HÅRT PÅ EN GREJ PÅ PLAYAHEAD, DOM HAR BYTT PLATS DÄR MAN SKA FYLLA I NOTIS OCH SÖK-GREJEN !! SÅ MAN SKRIVER NAMNET MAN VILL SÖKA PÅ PÅ NOTIS-SAKEN, SÅ DÅ FÅR MAN NAMNET PÅ NOTISEN ISTÄLLET! :O XD SÅ FUCKING IRRETERANDE!
IDAG EFTER SKOLAN HADE JAG SJUKT ONT I HUVUDET (VI HADE MUSIK SOM SISTA LEKTION)! ALLA SPELADE FRÅN ALLA MÖJLIGA HÅLL Å SKREK I MICKARNA Å VISADE INGEN HÄNSYN TILL ANDRA.. SPECIELLT INTE TILL MEJ OCH HETTA .. VI BLEV SKIT SURA (SPECIELLT JAG) SÅ EFTER ETT TAG GICK VI UT. SEN SÅ NÄR VI HADE SLUTAT SÅ DROG JAG HEM TILL LOUISE DÄR JULLE OCH ALMA VA :) DOM HADE GJORT KLART AMERIKANSKA PANNKAKOR MED HAVREBOLLAR OCH CHOKLADBITAR BREVID :) SKIT GOTT VERKLIGEN! :O Å SÅ HADE LOUISE GJORT EN KLADDKAKA IGÅR SOM VI OCKSÅ KÄKADE :) RIKTIGT GOTT :) TACK LOLLO!
NU HAR JAG FAKTISKT STÄDAT KLART MITT RUM, TROR JAG I ALLA FALL .. :)
HEJHOPP!

min 6åriga kusin äger din! x)

haha, fy fan vad jag garvade när jag fick höra det mamma just sa! xD
hon ringde min moster för att snacka lite om helgen (mina kusiner och moster kommer å hälsar på i helgen, dom bor på gotland) å då var det amanda (6åriga kusinen) som svarade. hon var jätte ivrig inför helgen å hon tyckte att det skulle bli jätte kul att få komma hit! :D men här kommer det roligaste: "det ska bli så kul att få träffa jossan och få se hennes ROCK-GITARR!" . HAHAHAHAHAHAHAHAH!!! xD ROCK-GITARR! xD fan va grym du e tjejen! xD rock-gitarr .. hahah x)


informationsmöte

var precis på ett informationsmöte (jobbit ord, i know) om fryshusets skola :)
tror fan att jag ska börja där! :o om det blir ngt vill säga .. allt var helr oklart än så länge .. så jag tror att det liksom inte ens e säkert att det blir ngn skola överhuvudtaget .. men jag hoppas att det blir en! ^^ i sånna fall skulle jag träna basket typ varje dag! :D (varje skoldag, 5 dar i veckan) det skulle vara riktigt najs :o
å så fick jag reda på en annan grej :) killarna som e efter oss i liljeholmshallen på måndagar e 95or ! :o :D ser ut som 94or (en del av dom i alla fall, andra skulle lika gärna kunna va 96or). aja, nu måste jag typ plugga .. skit .. hejdå på er :)

tack för helgen :)

omg, ska jag skriva ner hela helgen? okej, ger du mej .. hm.. en vecka då ? :o
nä men allvarligt, vi hade det riktigt skojj, pizza hut, fulla dumma killar x) å resten av hela kvällen xD haha, yoga! du äger lollo, det enda som saknades var en mök när du låg där på golvet å härmade alma! x) NI ÄGER TJEJER! .. bättre än killar ;) men som man alltid säger, en bild säger mer än tusen ord. så egentligen skulle det räcka med å ladda upp den här bilden å skita i den här texten :).

god morgon stockholm!

nu börjar det snart närma sej för att åka iväg på maaatch :) mamsen hänger me på första å sen så på den andra (senare) så drar jag, alma, lollo och julle tillsammans till liljeholmshallen :) ååå sen senare på kvällen ska vi ut å käka :P å sen ska vi sova hos looloo ;P riktigt roligt ska det bli! ;) skriver sen efter matcherna å berättar hur det slutade :) pusshej.

nya favvo-tröjjan



look what i gooot ! ;)

NY mobil

japp. den gick inte å laga .. heeelt ny nu asså, men samma gamla nummer  :)
saknat den :'( <3

älskade fredag :)

frreedag :)
måste plocka undan en massa i mitt rum .. piss-tråk "/
pappa ska hämta ut min mobil! :P har sagt till honom att han ska ställa dom mot väggen (dom som lagade mobilen) å fråga va fan det var som hade hänt med den! :O för redan efter två veckor så tappade jag den i marken (inge fel på det) å så blev den skit varm å sen så la den av! :O å då lämnade vi in den, å så nu först efter SEX FUCKING VECKOR är den lagad! :O
asså fan det är någon som går på mitt tak :S scary ..

MAAAAAAAAAAATCH IDDDDDDAAAAAAAAAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^
hej hopp, runka snopp, sug, svälj trevlig helg :)

tråk-torsdag FÖRVANDLAD!

nyduschad (nybadad egentligen) :) sköönt :)
måste kika på tyskan snart, plocka i ordning i mitt lilla (stora) rum och snacka stålar med päronen.
men innan jag gör allt det så måste jag berätta hur en tråk-torsdag plötsligt har förvandlats till en tiptop-torsdag! träningen var rätt najs, stackars julia bara som fick sitta brevid 50% utav träningen. "/ men det var när pojkar92 laget kom inskuttande (inklampande) i hallen som det roliga började. haha, där är han! tänkte jag när jag fick syn på "favorit". jag vet inte om jag inbillade mej eller om han faktiskt gav mej några mystiska blickar :S aja, whatever! efter så kände jag hur min t-shirt var riktigt BLÖT. x) mysigt .. "jag vill inte ha på mej den här .."sa jag till julle "TA AV DEJ DEN!" sa julia och kollade mot killarna. xD så jag drog av mej den, sen om någon såg vet jag inte xP eller jo .. stefan (min tränare). -.-' när jag hukar mej ner för att plocka upp min tjocktröja ser jag i ögonvrån att han kommer springande emot mej. va tusan ska han göra nu då? tänker jag. kom igen, då ställer han sej som en mur för mej så att killarna i 92laget inte ska se xD "SÄG TILL NÄSTA GÅNG!" :O xD hahaha! xD typiskt honom ..
om en vecka åker julia till usa/new york! :( lyckos dej!

ÄLSKLINGS-MOBILEN BACK IN BUSINESS :)

okej, fick just reda på en skit bra grej! ^^
MIN MOBIL ÄR LAGAD! :D


tråk-torsdag

hej hopp (gummisnopp!)
torsdag. fucking tråk-torsdag. ska på träning snart (klockan 18) men som tur är den bara till kvart över sju :) å så ska vi gå till bussstationen innan också! x( BUHU! det är svin-kallt och det regnar lite grann .. "/ men fy fan vad jag längtar tills imorn asså! ^^ 08sthlm match (som alla kanske vet nu) i fryshuset å jag ska köpa en såndär 08sthlm-tjocktröja! :D den är sjukt snygg asså :P svart, stor hoodtröja med 08sthlm märket på ryggen (ganska stort) å så står det med typiskt såna där basket bokstäver på bröstet "08 STHLM"! måste lägga in en bild på den sen när jag har köpt den ;) måste nog byta om nu och packa väskan .. fan .. "/


efter regn kommer solsken = BULLSHIT!

"är allt bra?"
"jadå!" .... i wish it was ..
jag har tagit fel. fel hela tiden. det märkte jag idag. lite sent kanske. men det här är inget jag kan göra något åt. egentligen så kan ingen göra det .. så vad ska man göra ? forstätta lida? fortsätta hålla ut gråten? fortsätta att le och säga att allt är bra? fortsätta önska att någon kommer och ändrar allt? HELL NO!
fortsätta längta till att kanske byta skola.
i en värld av idioter, står du först i kö.

mobb-tisdag och straff-ledsen

mobb-tisdag.
då vänder jag mej till julia och alma. fuck you. ni var faktist taskiga :O inte nog med att man e ett huvud längre en dom och får skit för det varje dag. idag var det VÄRST. :O det hela började med att vi satt i matsalen å jag läste upp vad som stog på basket-lappen vi fick igår. tyvärr så råkade jag uttala ordet "projekt" precis som det stavas och det tyckte både julle och alma va skit kul. -.-' det gick dom å retade mej för HELA FUCKING DAGEN! :O men efter träningen fick jag nog så jag slog ner dom båda två, sen sprang jag där ifrån ... hah, skojja! x) men jag gick bara ifrån dom skiit snabbt och ignorerade dom. men dom där tjejerna är långa som giraffer, å vi ska inte tala om deras ben! så när jag va jäätte långt framför dom så gick dom ikapp mej med sina tusen-meter-långa ben på några sekunder. "åh, det ska bli såå skönt att byta skola! :) " sa jag då. då jävlar slutade dom å garva .. ^^ "NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!" :( HAHA! xD "joo, jag lääängtar sååå mycket!" då slutade dom. jossan=nöjd ^^ .
men om vi spolar tillbaka tiden lite, några sekunder bara. när vi skulle springa över den livsfarliga vägen! :O x) så börjar julia ropa på mej som en galning. fattar precis vad hon menar när jag får syn på "favorit" som går över vägen. tror ni inte att han märker något när julia ropar som en galning på mej "JOSSAN, JOSSAN, JOSSAN!!" och nickar med huvudet mot honom. jag kollar upp från marken å får syn på att han bara RÅ-GLOR! x) sen går vi förbi honom, jag vänder mej om och där står han! xD som ett STORT frågetecken, "fan ville ni något eller?!" (han sa det inte men jag såg att han ville säga det! x)) det var riktigt pinsamt. okej, vänta nu .. ni har ju ingen aning om vem han e .. suck*  ojojoj .. nu måste jag dra hela den sagan också .. okej. så här va det. en kille från ett pojkar92-lag som jag, lollo och julia såg på tuben när vi skulle hem från farsta en dag. efter det har vi sett honom i fryshuset typ varje gång vi har varit där. sen så på en torsdag i kärrtorpshallen så såg vi honom med hela hans lag! sen någon dag, vecka eller månad efter (kom inte ihåg) så hittar jag honom på pea! :O helt unbeliveble! å det var då! julia och louise fick idén att jag skulle skapa rel. med honom, jaja, vafan .. tänkte jag , det kan jag väl göra! ;) "FAVORIT, TA FAVORIT!" :O x) okej .. så efter det så kallar vi honom favorit :)
å juste. sen det där med straff-ledsen. ingen vidare bra dag idag .. straffarna på träningen funkade verkligen inte! bollarna levde sitt eget liv verkligen .. ! fattar inte .. dom flög åt alla möjliga håll å det blev ingen bra båge alls :O det var jag ledsen för :(
nu får jag inte lägga ut den här bloggen på min press på pea. tänk om "favorit" går in då .. :S å så läser han allt det här hahah! xD
08sthlm herrar match på fredag :)<3

28-23

elit-match, en till förlust.
men mycket bättre spelat idag än igår ..
verkligen! slut poängen blev 28-23. bara 5 poängs skillnad. om alla straffkast hade suttit så hade vi lungt vunnit. :O men nu gjorde dom inte det, och vi fick inte gå hem med seger .. jag fick spela .. hmm .. kanske 2-3 minuter ? så jävla dåligt asså! samma personer var ute på plan hela tiden! medans dom var ute på plan så fick jag sitta närmast sekreteraren. som inte var något annat än en brat. johanna sköt från tre poängslinjen men den kom inte riktigt fram, då står evelina under korgen för att ta returen och hon får den nästan (som en pass). "oj .." säger braten. (oj=oj, vilket pinsamt dåligt kast). han ser att jag sitter å glor på honom, så han vänder sej och kollar på mej. "ja, asså hon kunde ju ha tagit den där .." säger han då med riktig brat-röst. fan jag fick skrattanfall x)! ska snart iväg å sola på dady's jobb. å kanske köra lite straffkast :) heeejdåo :)

förlust

usch.
kom precis hem från matchen. (svar till alla som har frågat: vi mötte alvik) det var inte kul asså. vi förlorade. fast jag gjorde hälften av målen :) 53-4 blev slutställningen. å som alla kanske kan räkna ut så betyder 4an två mål. alltså så gjorde jag ett mål :). grattis. fick typ två faular. typ putta bort två stycken lite för hårt x) .. so ? jag bryr mej inte .. jag skrapade faktiskt upp mitt sår igen! så nu svider det precis som förra veckan (när jag skrapade upp det första gången). "/ match imorn med, järdeshallen (?) klockan .. hm .. 11.15 :) elit. jippi. ännu värre.
nä nu måste jag klä på mej! ;)

början

okej.
allt måste ha sin början. det här blir en början på min blogg. kanske inte blir den bästa, men den får duga :)
efterlängtade fredag är äääntligen här ;) den här veckan har gått sjukt snabbt .. i måndags gick vi inte, vi hade studiedag så alla i hheeela sturebyskolan va lediga ^^ . drog in till stan då me tjejerna ;) igår va vi på en teater, "henrik är en tönt" x) jag vet, namnet e helt knäppt, å inte nog med det. det var monolog också! asså det var bara en person som var med! men den var riktigt bra! :O ni vet så kallade stål-henrik ? som va med på bolibompa för ngra år sen? det var han!
imorn är det match i liljeholmsh. klockan 13.15 och en på söndag .. läskit ..
nu ska jag byta om å tvätta mina händer, har nämligen varit ute å lirat lite basket ;) <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0