Ner med gammalt, upp med gammalt!


Vilket ni alla kanske vet så gick ju jag på karate förut i cirka 4 år. Men som med allting annat här i livet så tröttnar man rätt lätt .. Det gjorde jag, och jag slutade. Men jag har 10 diplom som har suttit uppsatta lite här å var i rummet nu och jag kände att det är dags att ta ner dom! Så jag tog ner dom små (bild 1) och satte upp dom stora, lite snyggare (bild 3). Tycker det blev mycket snyggare. Nu är hyllan nästan tom, förut hade jag en massa fula lådor och korgar stående på den ..

Jag blev såå trött efter stan så nu är jag både super trött och skit irreterad å inge rolig alls att snacka med.
Jag vet inte om det är för att jag inte har käkat något godis .. Kanske ska gå ner å ta en bit?


Lördag, sportlov dag 6 God morgon ...


Nu har jag kvicknat till, gjort mig i ordning och ska snart dra in till stan IGEN! :P Fast den här gången med familjen. Eller jag och mamma ska iaf kolla på någon present till små-kussarna på Gotland som vi ska till nästa vecka :)
Låg kvar i sängen en lååång stund imorse. Låg å tänkte på en massa saker å sen så låg jag å gosa med min nya "pigg"-kudde, som jag fick utav mamma igårkväll :) Tack! Pigg gick väl inte så jätte bra in på mig imorse .. x)

Men Gotland har jag inte skrivit så mycket om här. Men nästa vecka drar jag, mamma, Caroline (kusin) och hennes mamma till Gotland för att fira våra små-kusiner som fyller 6 och 8 (tror jag :s). Vi kommer åka på Fredag å så åker vi hem på Söndag :)
Jag är på Gotland inprincip varje sommar, det här blir första gången jag ser Gotland på vintern. Dom flesta säger att det är läskigt dött ... :s
Kramar, Juss :)


Fredag, sportlov dag 5 Stan med Looouise!

Hejsan :)
Fredag. Det känns extra skönt idag. Det har ju varit lördag hela veckan, men det känns ändå extra skönt idag :) Vet inte riktigt varför ..
Jag skrev ju förut att jag tänkte sluta med godis nästan helt å hållet. Tror ni inte att just idag så ska mamma och pappa komma hem efter jobbet med två ENORMA godispåsar (extra pris) !? Men jag har varit riktigt duktig! Tre små bitar har jag tagit under hela kvällen. Och förut stog till och med en stor skål full av godis mitt på skrivbordet å jag tog bara en bit! :o Jag är stolt ^^ Och jag blir riktigt förvånad över att det går bra! :s

Idag var ju jag och Lollo i stan å shoppade lite. När vi drog in runt halv tolv så var det snö-oväder ute. Men när vi väl kom in så sken solen å det kändes som om det var vår :o Så vi gick ner till vattnet mittemot slottet å satte oss där å gud va skönt det var när solen kom fram! :o
Hahaha! Måste bara berätta om vad som hände när vi var inne i stan x) Det kom fram en kille till oss som hade några sånna här ifyllnings-lappar i handen å frågade om vi var arton år !! :o xD HAN TRODDE VI VAR 18 ÅR! xD "SER VI UT SOM 18?!" Vräkte jag ur mig .. Var ju tvungen att fråga hallå !? "sjjäääälvklaaart ?" Sa han då .. "Hur gamla är ni då?" "Öhhh .. Vi är 95or .. " "Jaa, vi är 13 .. " Sa jag och Lollo då och började as garva xD "VAAAAAAAA!?"  Han trodde verkligen att vi var 18 .. :s Betyder det att vi kommer se ut som 50 när vi är 20? :s
Har glömt att fota det jag köpte, men det blev lite små saker bara .. Kanske kan lägga in en bild senare :)
Kramar, Juss :)


Torsdag, sportlov dag 4 Dagarna står stilla ...

Hejsan alla pigga å glada ..
Jag är glad, men inte särskilt pigg .. Hela dagen har varit ganska seg .. Tränade imorsen vid elva, utan Julia :( Sen så efter det skulle jag egentligen träffa Lollo, men hon var super trött så hon orakde inte. Jag förstår henne om hon vaknade klockan sju, vilket hon hade gjort .. Stackars liten "/ Men imorgon drar vi in till stan, det är HELT säkert. Då ska jag bland annat lämna tillbaka linnet från topshop. Sen får jag se vad jag köper ..
Måste börja spara pengar till sommarn nu .. Eller iaf till Göteborgscupen .. Vore ju trevligt om man hade LITE pengar i fickan då ..
Juste .. Måste damsuga mitt rum .. Annars får jag inga pengar överhuvudtaget .. -.-
Lägger upp bilder på inköpen imorgon :)
Kramar, Juss :)


Onsdag, sportlov dag 3

Inlägget kommer lite sent .. Har haft inprincip hela dan på mig att uppdatera, men jag har inte haft någonting att skriva om å då har jag heller inte orkat att trycka fram någonting oviktigt. Men jag tänkte att någonting måste ju upp på bloggen idag så nu försöker jag få fram någonting :)
Imorse kunde jag ha legat kvar i sängen å sovit lääänge. Självklart. Just idag när jag SKULLE upp tidigt .. Typiskt. Jag och Julia skulle ju vara i Fryshuset klockan elva för att träna. Men vi kom i tid å vi tränade i 1½ timma. Skönt! Har ju inte tränat på hur-länge-som-helst .. Kände mig dock inte så himla otränad, vilket va bra :) Allting gick bra å när träningen var klar skulle jag egentligen hem å göra mig i ordning å sen hem till Lollo för att kolla på Transformers (nu vet jag att ditt ansikte ser ut som ett frågetecken när jag säger att JAG ÄLSKAR DEN!), men det blev tajt med tid. För hon skulle ha cup klockan fyra, och då skulle hon åka iväg halv å så skulle jag duscha, klä på mig, göra allt annat å sen gå hem till henne, å bara det tar ju liksom en ½ timma .. Så vi sköt på det.
Så jag har bara tagit det lugnt hemma hela dagen, ensam .. :( Men sen så mitt på dagen så blev jag jätte sugen på att kolla på Transformers, så jag laddade ner den :P FÖRLÅT LOLLO! :( Och så fort den var klar så satte jag på den ^^ Sist jag kollade på den var i somras på Gotland ... :s

Jag har börjat se och höra konstiga saker .. Imorse när jag skulle gå upp från tvättstugan nere i källaren så hörde jag hur någon gick bakom mig i trappan. Jag har bott i samma hus i hela mitt liv så jag vet hur precis hur allting låter i det huset. Visst, allting här börjar bli lite gammalt också, och det brukar knaka en hel del här å var om dagarna (och nätterna) men sen när jag kollade bak, ner för trappan så såg jag som om det var någon som drog sig tillbaka å gömde sig bakom väggen. Skumt. Samma sak hände när jag satt å kolla på filmen. Då kollade jag in i mitt rum å då såg jag också någonting som "sprang" tillbaka och gömde sig bakom väggen ..
Jag är (väldigt) duktig på att få för mig sånna här saker. Ibland så ser och hör jag en massa saker, men egentligen så inbillar jag mig bara .. Men lite irreterande är det. Om det är någon som vill mig något, så kom fram å visa vad du vill!
.. Eller inte .. :s
Kramar, Juss :)


Tisdag, sportlov dag 2 Semeldagen

... Men det blir nog ingen semla för mig. Jag klarar mig utan också :) Har faktiskt tänkt på att sluta med godis. Helt. Allt går ju? Om man bara vill. Och jag vill, så jag ska försöka få det att funka. Man blir ju van efter ett tag (när man har slutat äta) .. Bara fråga Julia, hon käkade inte godis på ett år! :o Om det inte var mer .. Men vad fick hon då? Runt 2000 .. Nä inte riktigt så mycket, men mycket var det! Och jag kommer inte få något om jag slutar äta godis. Rätt sjukt om man tänker efter, ens föräldrar ska betala en för att man inte proppar i sig en massa godis .. ? Haha x)
Har precis kollat klart på John Tucker must die. Alltid lika bra :) Laddade ner den nu på dan å så var den klar nu.
Imorgon är det äntligen träning! ^^ Vore typiskt om jag jag skulle vakna 12 imorgon, när jag har vaknat 8 alla andra dagar ..
Kramar, Juss :)

Pärlplatte-kul!



Titta vad jag har gjort på morgonen :)

Gårdagens inköp


Här är gårdagens inköp :) Glömde att fota linnet jag köpte på topshop, men det var för litet så jag ska byta det mot ett större eller så lämnar jag tillbaka det och tar pengarna .. Får se vad jag gör :)
Jag och Lollo hittade armbanden på Bikbok igår, dom är verkligen super fina! ^^ Ingen utav köpte dom, men jag tror jag ska göra det iaf innan sommaren. Dom kostar ju bara 79:-
Kramar, Juss.

INSANE!


Såg reklamen på playahead, Gröna Lund har fått en ny berg-och-dalbana! :o Insane! Heter den :) Verkar hur rolig som helst! På deras hemsida så står det: "åk framlänges, baklänges, spikrakt upp eller sjukt långt ner. Hysterisnurra åt ena hållet eller det andra. Varje åktur är unik och beror på vad personerna du åker med väger. HELT GALET? Mm, ganska .." Den kommer nog slå extreme och alla dom andra ..
G-kraft: 3,5 (ganska mycket)
Hastighet: 17m/s
Höjd: 35,5m

Kan inte vänta till sommarn nu :D Har en svag känsla av att sommar09 kommer att bli grym ..


Tack för hjälpen Lollo! :)


Ny badad och nyfärgad

... och nyshoppad. Det blev en hel del köpt idag :) Men inga jeans .. Provade över fem par tror jag, men inte fan några bra! Jo ett par var rätt ok! Ett par ljusa från cheap monday, men då provade jag en storlek, men så var dom för små (jag har växt?) men då orkade jag inte gå ner å hämta en större storlek å prova igen, så det blev inga .. Och dom från gina (som var korta nertill) fanns såklart inte .. Får dra iväg till stinsen helt enkelt å köpa dom :)
Men jag provade en jätte fin balongklänning från gina, köpte den inte och fick ingen bild på den heller (dumma jossan!) .. Men den var marinblå och så var det kedjor som axelrämmar med band igenom :) 249:- kostade den, rätt bra.
Sen köpte jag en kofta och en annan tröja från H&M (koftan var också från H&M), det var 2för1. Så det blev 2 för 145:-, super! Sen blev det en hel del trosor och ett linne från top shop :)
Kanske kan lägga in bilder på allt sen :)
Kramar, Juss.

JUSS ÄLSKAR SPORTLOV!


Måndag, sportlov dag 1

Hejsan allihopa! :)
Bilderna kom idag istället, hoppas det inte gör något! Var nämligen super trött igår å orkade ingenting annat än att ligga i sängen å kolla på film ..
Jag är klar, men Lollo håller fortfarande på att göra sig i ordning och när vi är klara ska vi dra in till stan :) Vi båda ska kolla på jeans. Får se ifall vi hittar några :P Jag hittade ett par förut när jag var i Stinsen köpcentrum. Ett par på ginatricot som var lite kortare nertill, ska leta efter dom idag! ^^ Dom kostade runt 500:-
Jag trodde träningarna var imorgon och på onsdag, men det var visst på ondag och torsdag ^^ Men jag ska ju inte göra något speciellt på någon utav dagarna så det är ju lugnt :) Men jag tror inte Julia kunde på Onsdag så då får jag ta mig själv till Fryshuset på morgonen :) (Träningen börjar elva)
Nu ska jag fixa det sista, för snart tror jag Lollo skickar iväg ett sms om att hon är klar!
Kramar, Juss :)

Bilder från helgen

Fredag

    

Lördag
    
   

Söndag
   

Hem ljuva hem

Äntligen hemma! Det tog lite längre tid idag att komma hem eftersom vädret inte är det bästa .. Så två timmar nästan exakt tror jag att det tog .. Det blir lite jobbigt efter ett tag ..
Helgen var toppen på landet! Mycket snö och skidåkande :) Igårkväll badade vi badtunna också efter att vi hade kommit hem från skidbacken. Det var jätte mysigt! Jag tror att det var någon minusgrad i luften, å så var det cirka 40 plusgrader i tunnan. Riktigt skönt! Tills jag började känna hur blodet började rinna i näsan. Så jag fick hålla händerna under näsan å ta emot allt blod med dom. Sen så var jag tvungen att springa i bara bikini och BARFOTA i snön in till närmaste hus å hämta papper! Det var blod överallt. På hela händerna, hakan, bröstet, magen, ena låret, på golvet utanför toaletten och på golvet på toaletten. Men som tur så är jag rätt van vid att blöda näsblod (ingenting jag är vidare stolt över ..) så det gick bra :) Blev lite kallt bara ..
Idag tog vi en låång morgonpromenad. Ner genom skogen, ut på sjön (på isen som var täckt av snö) där vi gjorde en jumbo stor snögubbe och en massa stora snöbollar, bort till skidbacken där vi köpte lite dricka och sen hem. Kanske inte låter så långt, men det var det! Höll på att somna när jag kom hem ..
Vi fick en massa fina bilder från helgen, men jag har precis kommit hem nu så jag lägger in dom lite senare :)
Ikväll ska mamma KANSKE färga håret på mig, mörkt såklart. Utväxten har börjat komma fram å det är allt annat än fint.
Ska städa av mitt rum nu ikväll också, sen så imorn drar jag och Lollo in till stan :) Har inte träffat henne (eller någon annan kompis) på typ hur-länge-som-helst! Plus att jag inte har varit i stan på hur-länge-som-helst! Och imorgon blir det båda :) Härligt! :)
Juste. Måste bara säga en sak ..
JAG ÄR ÄNTLIGEN FRISK! :)
Hörs, Juss :)

Hej då!

Nja, inte riktgt än kanske .. Men det här blir nog sista inlägget för idag och för kanske hela helgen .. Jag kommer inte har så mycket tillgång till någon data när jag är på landet , så jag kommer inte kunna uppdatera så ofta .. Men så fort jag kommer hem gör jag det :)
Nu är allt packat och klart! Kom precis på att jag glömde slänga in mina uggs i bilen (som pappa har åkt iväg med nu) så jag slapp krångla med dom på tåget .. Nu tror jag att jag blir tvungen att krångla med dom på tåget iaf  "/.

Har fixat ett tråkigt block till ett otroligt tjusigt block nu på morgonen! ^^ Letade igenom gamla NU! och Frida tidningar och hittade lite roliga bilder som jag klippte ut och klistrade på :) Och sen så ritade jag av favoriten från svampbob, nämligen PATRIK! ^^ Såhär blev resultaten:



Nu ska jag och mamsen snart dra. Ni får ha det så bra :)
Hörs kanske på söndag, annars på måndag!
Kramar, Juss.

Torsdag

När jag snackade med Louise i eftermiddags gick jag ut en sväng för att känna om jag kanske mådde bättre om jag fick komma ut i friska luften. Jag vet inte om jag blev sådär super mycket friskare, men det var himla skönt att få komma ut efter att ha varit inomhus 24/7 i 6 dygn! Köpte en påse Truly Juicy medans jag var ute. Sen när jag kom hem kände jag för att plåta godisbitarna, och såhär blev några av resultaten :) Lite irreterad blir jag för när jag lägger in bilderna här så blir dom helt plötsligt jätte suddiga! :o
Jag tror inte jag kommer komma till skolan imorgon heller .. Jag ska till skolan på morgonen för att hämta böcker, men jag tror inte att jag kommer stanna. Jag känner mig inte sämre eller så, men jag hostar som en galning fortfarande och det var lite jobbigt idag när jag gick ut. Och det sista jag vill nu är att bli sjuk IGEN.
Imorgon drar jag till landet också, vet inte riktigt vilken tid men det blir någon gång på dan som jag, ma & Jocke drar iväg med tåg(!) till Katrineholm. Pappa kommer att åka iväg tidigare, varför vet jag inte riktigt, men hur som helst så kommer det nog vara någorlunda varmt när vi andra kommer ut :) Det är ett helvete att komma ut på fredagskvällen efter att ha suttit i en bil i 2 timmar som man först bara vill ut från! Men sen när man väl kommer fram så vill man sova i den, för då är de det enda stället där det är varmt på. Om man ska gå in så får man gå omkring med ytterkläder .. Myysigt ..
Sen på Lördag tror jag kommer Caroline+familj (kusiner) ut, det kommer bli riktigt roligt iaf! :) Och något som kommer att bli mysigt är om vi först åker skidor på dagen (som vi har planerat att kanske göra) och sen på kvällen badar badtunna under bar natt-himmel ^^ (som alla vill). Kommer aldrig glömma när vi badade där förra midsommarn. Det var invigning och alla var jätte ivriga på att hoppa i, så alla bara öste ner med en massa ved! Jag tror det blev runt 50grader i tunnan och hur många kan vi ha varit i den samtidigt? 11 kanske? Det var propfullt och det svämmade över hela tiden! x)
Härliga tider :)
Kramar, Juss.

Det vände ...

Hemma. IDAG IGEN! Hur kommer det sig ? Jag mådde bra imorse, gick upp tidigt, åt frukost. Men efter frukosten kände jag hur näsan började rinna. Blod. Därför stannade jag hemma, idag igen. Jag blöder (nästan) varje gång jag är förkyld. Och under dom här dagarna hade jag bara gått runt å väntat på att det skulle komma, och nu gjorde det de. Och det är ett tecken på att jag inte mår hundra, så jag gick upp och kröp ner i sängen igen. Fast jag kunde inte sova .. Så jag satte på Juno som jag aldrig kollade klart på igårkväll. Och sen satte jag på Svampbob Fyrkant Filmen .. Och jag kollade klart på hela :D Man kan aldrig få nog av tecknat x) Låg å garva för mig själv till och med .. x)
Det är vad jag har gjort hittills idag .. Sen när dom i skolan har lunchrast ska Lollo ringa mig å då ska jag gå ut å få luft! SKÖNT! Första gången på .. 6 DAGAR! :O
Men om jag inte börjar blöda näsblod imorgonbitti eller mår piss så lovar jag att komma till skolan. Riktigt trött på att ligga inlåst i sängen och bara mata in all skit på tvn ..
Hörs, Juss.


Ännu en sjuk dag ...

Inte nog med att jag blev sjuk på fredag den trettonde, hade 39 graders på alla hjärtans dag och inte förs nu börjar jag bli frisk. Nä, bara för att jag har varit sjuk nu så kommer det dröja ännu längre tills jag får min tandställning .. Jag skulle ha börjat dragit ut fyra tänder redan i måndags, men efter som jag var sjuk så blev det inget .. Så nu ska jag dra ut dom den 1a mars istället. Sen en vecka efter det (kanske lite längre t.o.m) får jag tands. ! :o
Aja. Idag mår jag mycket bättre och jag tror jag kommer till skolan imorgon om det inte vänder helt nu under kvällen eller under natten .. Men det tror jag inte att det kommer göra ^^
Idag fick jag i mig mat! Tack å lov! :) Har ju bara petat i maten under dom här dagarna .. Men jag kände av lite illamående efter, men inte alls lika mycket som jag har känt dom andra dagarna.
Julia ringde å berättade i måndags att den 24 maj kommer det vara en göteborgscup som vårat lag ska med på :D Så alla som vill och som kommer på så många träningar som möljigt ska få hänga med :) Jag vill luuuugnt hänga me ^^
Nu ska jag ta en dusch, sen måste jag nog kolla på all läxa jag har missat .. -.- '
Kramar, Juss


Finfint


Kan någon göra mig frisk?

Fem hela dagar har gått nu. Fem hela dagar sen jag blev sjuk. Och inga framsteg, knappt något tecken på att jag börjar bli frisk. Febern har försvunnit, det är väl det ända .. Men då har jag börjat hosta som en galning istället.
Jag har haft 39 graders feber, varit på vårdcentralen två gånger, knarkat alvedon och nu dricker jag hostmedecin som smakar skit .. Och vad är det jag har gjort på dagarna då? Jo, SOVIT! Och jag blir inte bättre .. !
Jag får knappt i mig någon mat heller. Så fort jag stoppar någonting i munnen börjar jag må illa, får ont i magen och jag vill ingenting annat än att spy upp det .. Som tur har jag inte gjort det, men det känns bara som vi gör en massa mat och sen bara slänger allt. Igår drack jag färskpressad apelsinjucie till middag. Jag vet inte om det är därför jag är väldigt trött (för att jag knappt får någon energi i mig). För det känns som om det är det enda jag gör, sover.
Jag blir nog hemma imorgon med. Kanske uppdaterar någon gång imorgon, men det beror på hur pigg jag är ..
Kramar, Juss.

Måndag, hemma från skola och träning

Det behövdes verkligen. Att vara hemma en till dag. Även fast jag bara har legat å tagit det lugnt sen i fredags .. Har tagit en alvedon så jag känner mig inte feber-sjuk längre men jag har faktiskt märkt det nu när jag har varit sjuk att alvedon hjälper inte så bra faktiskt .. :o Sänker febern kanske lite, men hur skönt är det då? Ena stunden ligger man med alla kläder man har och fryser hjäl, å sen så fort man har fått en alvdon i sig så blir man galen för att man håller på att svettar så in i ..
Men som sagt, jag tror jag inte har någon feber nu. Hoppas på att jag kan gå till skolan imorn. Inte för att jag vill dit, men för att man missar så himla mycket och sen så har jag inte tränar i Fryshuset på hur länge som helst ..
Men jag får se. Vill absolut inte bli sjukare än vad jag redan är, så jag kanske måste hoppa över träningen imorgon med .. -.-
Louise, Simone och Nicole kom förbi förut. Dom skulle åka skridskor (hela klassen) så dom knackade på och kom in en liten stund :) Ni är så snälla ni :)
Hörs, Juss.


Bild från i somras. Louise till vänster, jag till höger, simone upp-och-ner och Julia fotograf :)
Härliga minnen.

Ingen rubrik

Jag hatar att vara på sjukhus/vårdcentral när jag är sjuk. Fan bland det värsta sakerna som finns. Speciellt när man får en pinne nertryckt i halsen. Det tror jag inte någon gillar .. Man vill både gråta och kräkas samtidigt .. Men blod provet i fingret börjar jag bli mindre rädd för nu. Ni vet när dom "skjuter" in en liten nål i fingret å det sticker till? När jag var liten började jag nästan böla, idag när jag var där så var det sjuksköterskan som skrek x) "Det kanske känns bättre om det är jag som skrik .. AAAJ!" x) Hon var i alla fall schysstare än doktorn jag fick komma in till först .. Det första jag sa när vi kom in rummet va "JA, JAG HAR ONT I HALSEN." Sen efter ett tag när han hade kollat i min hals så SÄGER HAN att jag INTE har ont i halsen .. !?!?!? "Du har inte ont i halsen .. ?" WTF!? "Jo, jag har ont i halsen .. ?" "Men jag ser inte att det är svullet .. " Men va tusan, säger jag att jag har ont i halsen så har jag väl ont i halsen !? Åh, ville bara hem å sova ..
Provresultaten visade negativt, vilket betyder positvt. Alltså ingen fara :) Jag fick recept på hostmedecin, men vi har inte varit å hämtat ut något än ..

På vägen hem snackade jag med Louise i telefonen. Hon berättade om vad som hade hänt idag när dom hade varit inne stan (hon, Simone och Nicole). Om jag fattade rätt så var det några killar som hade kommit fram till Louise å frågat varför hon hade kallat dom bögjävel och varför hon hade snackat skit om dom och så hade dom "hotat" med att slå ner henne. Som tur var dom inte ute efter pengar, mobil eller något liknande och SOM TUR var att dom inte rörde henne, eller någon annan.
Sånt här gör mig riktigt rädd. Man tänker inte så mycket på det när man får höra om liknande saker på tv och radio, men det är när det händer en själv eller personer nära en, som man verkligen börjar förstå att det är på allvar och riktigt läskigt. Det hade varit några stycken runt omkring dom när det hände, men tror ni dom gjorde någonting? Självklart inte .. Allt dom hade gjort var bara stått å glott. 
Ordet "världen" är det inget fel på. Det är innebörden utav det som är helt skittsad.
Kramar, Juss.
För er som undrar blir jag nog hemma imorn.  


Fortfarande sjuk

Jag tog tempen 3 gången igår. Först hade jag 37.8, andra gången hade jag 38.3 och sista gången precis innan jag gick å la mig igårkväll hade jag 38.9 .. Jag trodde allvarligt jag skulle dö igår. Jag var ju sjuk förra veckan, men inte alls så här sjuk. Jag orkade knappt ligga ner i soffan å kolla på tv .. Men jag mår lite bättre än vad jag gjorde igår. Som tur är :)
Ikväll, eller i eftermiddag runt fyra-fem ska jag till sjukhuset. Just för att jag är sjuk. Kanske får penecelin, får se vad dom tänker göra ..

Nu ska jag ta tempen och sen ska jag nog lägga mig ner i sängen och kolla kolla klart på Sex and the City, som jag aldrig kollade klart på sist jag var sjuk .. :)
Kramar, Juss.


Bruce almighty

Ikväll kommer en av mina favorit filmer :)
Bruce Almighty (Bruce den alsmäktige)
Om du inte har sett den så mååste du göra det ikväll! Jim Carrey spelar huvudrollen, och det säger ju nästan allt x)
Nu kommer jag inte ihåg vilken kanal den skulle komma på .. Antingen 3an, 4an eller 5an .. Tror 4an, men den börjar halv tio ikväll iaf :)


Sweetheart


365 dagar finns det på ett år. Och just idag, ska jag vara sjuk. Inatt vaknade jag upp och hade jätte ont i hela kroppen, så fort jag rörde på mig fick jag ont i alla leder .. Jag kunde inte somna om så jag gick ner och satte på tvn och var uppe i kanske 1-1½ timma. Nu har jag tagit en treo, så jag känner mig lite bättre men jag är allt annat än frisk.
Idag skulle vi (jag, Alma, Louise och Julia) egentligen ha träfftats och fikat, men eftersom jag är sjuk och Lollo skulle ha match, så blev det inget .. Trist .. Och så skulle vi (min familj) ha grannarna här ikväll för att vi alla skulle äta middag tillsammans. Men det blev OCKSÅ inställt. Snacka om att jag har skuldkänslor ..
Men ni allihopa får ha en riktigt bra alla hjärtans dag :)
Kanske uppdaterar senare idag om jag orkar ..
Kramar, Juss.

Fredag 17:55, Börjar bli sjuk igen?

Om fem minuter slutar Louise sin dans. Efter det ska hon göra sig i ording (där) och sen ska vi ses vid tuben, tror jag, och sen kila iväg till pizzerian :) Julia och Alma ska också hänga med, så vi blir hela gänget! :D Sen efter att vi har mumsat pizza ska vi dra iväg till bea för att  handla godis och sen hem till mig å kolla på antingen Disturbia eller Taken (eller båda), även fast Alma absolut inte vill! ^^ Den fegisen asså! x) Nä, förlåt ;)
Men det kommer nog bli en höjdar-kväll om allting går som det ska ;)

Som ni kanske ser, har jag fixat designen ganska mycket .. Vet inte om det blev fint eller extremt tråkigt med bara vitt ..
Hope you like it :)

Jag vet inte om jag börjar bli sjuk .. Igen .. När jag gick hem så kände jag att jag började få ont i halsen. Och nu känner jag att jag har ont i hela kroppen och nu har jag tagit på mig min mysiga 08-tröja för jag fryser så mycket .. Å så går jag å spolar händerna i varmvatten för dom blir is-kalla hela tiden! Får se vad som händer .. Hoppas jag blir "friskare" nu under helgen. Så jobbigt att vara sjuk mitt i veckan .. Man missar en massa dels i skolan och sen också en massa träningar .. Jag MÅSTE helt enkelt bli friskare ..
Ååh, döör .. Vi har fått nyinflyttade grannar som har flyttat in i ett renoveringsobjekt  så nu varje kväll låter det hela tiden! Man hör knappt sina egna tankar .. :o Irreterande ..
Kramar, Juss.

 

Fredag, morgon.

Jag orkade verkligen inte skriva igår efter träningen .. Var super trött så jag åt, tog en dusch å sen gick jag och la mig. Men igår morse var jag ju hos tandläkaren. Eller tandregleraren (stavning?) kanske man säger .. Aja, han skulle om jag ska få min tandställning snart. Och det ska jag! :) Nästa vecka ska jag dra ut FYRA tänder! :o Ganska mycket under bara en vecka .. Men det är bara för att alla tänder ska få mer plats sen när tändställningen kommer. Men sen efter det, om alltså ca två veckor (på sportlovet ungefär) ska jag få tandställningen .. Jag är inte särskilt glad över att jag ska få det, men när allting är klart å när tänderna sitter på plats, så kommer det ju se jätte fint ut! :)
Förslag på färg? :)

Jag har sovmorgon till halv tio idag, eftersom det är fredag. Så om en timma börjar jag ungefär .. 
Ikväll ska hela familjen bort, förutom jag. Så Lollo kommer över :) Får se vad vi hittar på, men vi drar nog iväg å handlar någon pizza å sen hem igen å kollar på någon film ;) Mys-fredag ^^
Kanske uppdaterar senare ikväll, om jag får tid :)
Kramar, Juss.

Torsdag, morgon

Fortfarande hemma. Börjar egentligen åtta idag, men jag ska till tandläkaren vid tio så det kändes onödigt att gå till skolan å sen gå hem igen .. Igårkväll blev jag klar med svenska-kladden! Tur .. Men jag har fortfarande inte gjort någon framsida till Egypten-uppsatsen. Får se om jag hinner göra någon lite snabbt nu på morgonen .
Det blir ett litet kort inlägg nu, uppdaterar mer ikväll sen efter träningen :)
Ska fixa designen lite också ...
Kramar, Juss.


kungsberget










Onsdag

ÄNTLIGEN så är Egypten-uppsatsen klar .. Skrev klart kladden i skolan idag, och sen jag kom hem (runt fyra) har jag bara suttit å skrivit av allting (renskrivigt). Så himla jobbigt! För den ska nämligen vara inlämnad imorgon .. Och så måste jag fixa någon tjusig framsida .. Skit också .. Men det är inte slut där. Nu är det bara svenskan kvar .. -.-' Vi håller på att skriva sagor x) Och kladden ska vara klar imorgon! :o Och jag har knappt börjat .. Får försöka skriva ihop någon fabler eller något, dom är korta å bra ^^

Är supertrött, dels efter måndagsträningen men också såklart efter gårdagen .. Vi var nämligen i Kungsberget igår :) Det var därför jag inte uppdaterade något under hela dagen. Jag gick upp halv sex, och kom hem (efter kungsberget) runt sju och gick å la mig runt åtta. Kollade jag mig själv i spegeln blev jag skrämd .. Blodsprängda ögon och alldeles blek i ansiktet ..
I backarna åkte jag bara i tjocktröja. Det gick jätte bra i början, men sen sista gången vi åkte så höll jag på att frysa ihjäl, och i bussen hem tog jag inte av mig lång kallsongerna (hatar det namnet ..) eller den ena tjocktröjan, så jag satt med två stora tjocktröjor och två par brallor på mig och jag FRÖS! :O Jag var LJUPFRYST! RAKT IGENOM! x)
Rätt kul på bussresan hem .. Då satte dom nämligen på Mamma Mia och alla satt helt tysta (nästan alla) och kollade .. x) Och killarna (som jag trodde skulle bua) började klappa i takt med ABBA-musiken x) Och när filmen var slut började dom ropa "en gång till! En gång till!" xD Alla älskar Mamma Mia ;)

Imorgon är det träning. Härligt :) I måndags var det en super jobbig träning .. Något lag från Alvik kom och tog hela våran plan, så vi gick bort till sidan och tränade bara en massa armhävningar å skit .. Vi stog i 90grader i sammanlagt 3 minuter. Gjorde 15 armhävningar å 15 situps 3ggr på raken, sen efter det en massa annat .. Orkar inte rabbla upp allting men nu har kan jag varken andas eller prata utan att det gör ont i magen .. x)
Nu måste jag hoppa in i duschen, sen måste jag skriva iaf en början på svenska-sagan ..
Lägger in bilder från Kungsberget senare :)
Kramar, Juss.

bilder

      

godis-shopping

Tjolahopp!
Idag (som ni kanske vet) drog jag, Louise, Alma och Julia iväg å köpte på oss en MASSA godis som vi ska ha på bussen upp till Kungsberget på Tisdag :) Vi åkte till Ö&B i Fridhemsplan, rätt lång väg att åka, men det funkade :)
Jag blev överlycklig när vi hade betalat, för jag var nämligen den som betalade minst fött mitt godis ^^ Jag betalade 55:- och dom andra mellan 70-80 tror jag .. :D Sen efter det så drog vi till donken, Alma hade någon erbjudande-grej så hon fick 2 mjukglassar helt gratis .. Not bad ;) När vi väl sitter vid bordet så kom vi på att vi måste ta en bild på allt vi har köpt! :D Så vi lägger fram allting på bordet, och Julia håller på att dö xD Hon tyckte det va skit pinsamt! För det va nämligen framför henne allting låg .. x)

Nu har jag kollat på den här nya filmen som både Kate Winslet och Leonardo DiCaprio är med i (dom som här huvudrollerna i Titanic, min favvo-film ^^) . Den var inge bra .. "/ Den var väldigt seg .. Sååå, jag rekomenderar den verkligen inte .. x)

Under kvällen har jag FÖRSÖKT lära mig introt på bloodhound gang's låt foxtrot unifor charile kilo. Så fucking svårt bara! Men jag ska klara det ^^

Så här ser det ut
e|----------------------------------------|
B|----------------------------------------|
G|----------------------------------------|
D|-8-----8-8-6----8-8------8-8-6----9-9-8-|
A|---99--------66-----9-------------------
|E|----------------------66-------99-------|

Nu har jag inte så mycket mer att skriva ..
Kramar, Juss.

Jag har ingen aning om vart bilden på allt godis hamnade när jag laddade över den från mobilen. Som sagt, jag har inte riktigt vant mig vid Linux än ..



dagens sista inlägg

Japp. Det här blir nog det sista för idag ;) Imorn ska jag på fika hos morfar :) Sen så på söndag ska jag, Louise, Julia och Alma köpa på oss en massa godis som vi ska ha på buss-resan upp (och ner) till Kungsberget :)

Men nu ska jag gå ner och hämta en skål med glass å sen så ska jag kolla på en av dom bästa filmerna som finns :)
Nämligen, JAKTEN PÅ LYCKA . Har du inte sett den, har du VERKLIGEN missat något! :o
Både Will Smith och hans riktiga son Jaden Smith. Sjukt söt x)

Hörs imorgon :)
Juss


fredag 17:38

Imorse kände jag att jag mådde mycket bättre än vad jag gjorde igår, så jag bestämde mig för att gå till skolan. Men nu på fredag har jag sovmorgon till 9.30 (och slutar senare än vad jag gjorde förra terminen) och det betyder att jag måste gå i 20-30min. Visst, det är väl inte så farligt när solen skiner och allt är toppen. Men imorse hade jag bara inte lust. Det öste ner snö och när jag väl var framme så var det första Shewa sa "happ, där försvann plattningen .. " . Hon vet nämligen också om att man kan bli riktigt galen om man har stått i en halv timma å försökt få håret spik-rakt och sen så fort man kommer ut så krullar det till sig och man får ett stort affro på huvudet istället .. (det känns som det iaf). Men inte bara det! Jag var dyngsur från topp till tå! Och jag hade bara tights (mitt egna fel, jag vet.) .. ! Men jag var tvungen att ha mina uggs (eller ugly, som pappa kallar dom) eftersom jag inte skulle bli sjuk igen .. Och det sista dom tål är vatten! :o Sååå.. Det läckte in lite .. Men hur som helst! Jag kom iväg och jag kom fram, och jag kom till och med hem! :D
Nu ska jag njuta av att det är fredag och det tycker jag att ni också ska göra :)
Kramar, juss.

Har räknat ut att jag har ätit runt 10 alvedon och ÖVER 10 halstabbletter (mucoangin) på dom här tre dagarna jag har varit sjuk .. :o

 


basket .. tusen år sen ?



Det känns som det i alla fall. Att det va tusen år sen .. Bland alla mina tusen nyårslöften så låg faktiskt "träna mer" (& "äta bättre") på första plats. Men jag har redan missat flera träningar än vad jag har varit med på den här terminen .. Jag är verkligen sämst på att hålla mina löften. Vet ni vad som låg på andra plats? "SPARA PENGAR!" .. Det kan vi snacka om någon annan gång hur bra det har gått ..

Förra veckan så gick jag hem tidigare från måndagsträningen för att jag inte kände mig helt 100 .. Och sen på tisdan så var det 08match i fryshuset, så då blev träningen inställd .. Sen så på torsdan så va jag med. Och så var det en match i helgen. Och nu i måndags så gick jag också hem tidigare för att jag inte kände mig så bra .. Men då var jag med och tränade lite iaf, vilket jag inte var förra veckan. Men hur mycket var det då? Typ lite boll-kontroll och dribblingar SITTANDES! .. Så den träningen räknas inte .. Och så i tisdags så blev träningen inställd IGEN (!) för då var det en till 08match .. Och så igår (torsdag) så var jag sjuk .. Och (oj, vad mycket "och" det blev .. ) nu idag känner jag mig som en stor fet boll som tar sig fram genom att rulla :)
Nu är jag desperat. Jag måste få träna snart !

5e februari 14:03

Idag känner jag mig lite bättre än igår. Men jag kan inte säga att jag mår bra .. Jag har fortfarande ganska ont i halsen och så fort jag ställer mig upp så snurrar det till i huvudet och det blir svart framför ögonen .. Jag kanske kommer till skolan imorn. Får se.

Nu har jag kikat på wall-e. Den var lite skum .. Har inte kollat klart på hela, men den blev väldigt seg, så jag gav upp. Kanske kollar klart på den senare :) Annars har jag inte gjort någonting idag. Bara tagit det lugnt. Legat framför tvn å kollat på ur usla program .. Vaknade upp inatt och låg vaken i över 3 timmar. Kunde verkligen inte somna om .. Så jag satte på tvn och kollade på mtv, och insåg att mtv är tusen gånger bättre på natten än på dagen .. :o Knappt någon reklam och låtarna kommer direkt efter varandra :) Så är det ju aldrig mitt på dagen .. Men nu är jag väldrigt trött, eftersom jag låg vaken ..
På tisdag åker alla sjuor och sexor till Kungsberget :D Fan va härligt .. Längtar, längtar, längtar :)
Kramar, Juss.


4 februari 14:47

Sjuk idag med .. När jag gick upp imorse så tyckte jag att jag mådde lite bättre än vad jag gjorde igår. Men nu har jag sovit i en timma ungefär och nu när jag vaknade kände jag mig sämre .. Jag har jätte ont i halsen och så fort jag ställer mig upp så snurrar det i skallen och huvudvärken kommer. Jag orkar inte skriva så mycket just nu. Kanske uppdaterar igen ikväll om jag är piggare då. Men det finns ändå inte så mycket att blogga om just nu. För det ända jag gör är att antingen ligga vaken i sängen eller sova i sängen ...

Aa, juste. Förut kollade jag på en film också. Poseidon, som jag sa att jag skulle kolla på igår.
Den är riktigt bra :) Klaustrofobi (cellskräck) på hög nivå, nästan hela tiden .. Usch!
Nu ska jag göra i ordning varm choklad å lägga mig framför tvn.
See ya, Juss.



blond vs brunett

 VS 

Just nu ser jag ut som bilden till höger. Frågan är om jag ska färga tillbaka till blont?
Vad tycker ni?

ingen rubrik

james blunt - carry you home
finaste




dagens outfit

Nu har jag sovit i någon timma. Så himla skönt .. Kan inte säga att jag är bättre men inte sämre heller. Jag kollade aldrig på filmen. Orkade inte gå in till jockes gamla rum å sätta på allt, så jag la mig ner i sängen igen och somnade å sov fram till nu. Någon lunch har inte inte ätit än .. Det finns typ ingenting här hemma så jag har bara tagit någon macka och något päron .. Men jag är faktiskt inte så hungrig å då är det ju bara onödigt att äta, eller hur?
Hah, här kommer en bild på dagens Outfit .. x)
Täcket kommer väl från ikea eller något liknande
Och lakanet vet jag inte .. Who cares? x)
Kramar, Juss.


"glöm inte att livet är en potatis" av Hakim i NRJ. Hah, bäst fan :D



tisdag 13:25

Hallu :)
Imorse gick jag upp, men kände att det gjorde ont i halsen. Men bestämde för mig att gå till skolan i alla fall och om det skulle bli värre så skulle jag väl få gå hem. Så jag traskade iväg och kände hur det bara gjorde ondare och ondare i halsen. Och när jag väl kommer fram till skolan å första lektionen börjar så känner jag att jag verkligen inte kan koncentera mig .. Huvudvärken började komma då också, men halsen va ännu värre. Så jag kilade hem igen .. Hur länge kan jag ha varit i skolan? Max en halvtimma. Inte ens det tror jag .. x) Men jag kände på en gång att jag aldrig skulle klara av hela dagen, så det va lika bra att gå hem å krypa ner i sängen å vila.

Julia och Louise är sjuka idag med fick jag reda på när jag kom hem (fick sms utav båda två). Lollo hade fått feber, medans Julias feber hade gått bort .. Om jag har feber vet jag inte. Men det spelar ingen roll. Det snurrar sjukt mycket i huvet och bränner i halsen hela tiden .. Nu ska jag nog kolla på Poseidon :) Finns ju ingenting roligt på tvn på dagarna .. :(
Hörs,
Juss.



God morgon enskede :)

kådis .. fint ..

Drog hem tidigare från träning idag med .. Träningarna har varit slvarviga på sistone, I know. Men jag mådde lite dåligt, så jag bestämde mej för att dra hem 40 minuter tidigare. Vill ju inte att det ska bli värre .. Idag var det runt sju stycken som var sjuka i parallellklassen .. Självklart Louise, Julia OCH Alma .. Super rolig dag .. Inte. Som tur så såg man inte alls lika mycket att jag va ill-röd i annsiktet efter att jag hade lagt fundation över hela facet. Tänkte lägga in en bild sen så får ni se hur j*vla röd jag är .. ! :o Fick ta mig själv till träning idag. Eftersom Julia ligger hemma och har feber .. Men jag hade inte fullt så tråkigt när jag väl kom dit. För inne på toaletten va då Linnea och Emilia :D Linnea skulle gå på toa men sen när hon väl va klar så fick hon lite problem med att komma ut x) Och Emilia började babbla om att Linnea hade gjort så att det hade blivit stopp i toan .. xD Och just precis när hon sa det kom killen som sitter i informationen å råkade visst höra det Emilia sa.. "VAA!? Är det stopp på den där toan??" x) "Hah, va? Nääe .. " Sa vi då. "Åh, tack gode gud .. " HAHAH xD Han såg verkligen lättad ut när han sa det också, först liksom skit rädd för att behöva stoppa ner handen i toan där Linnea precis hade suttit å sen jätte lättad över att få höra att vi bara drev x) Sen så skulle vi byta om .. När jag har slängt ut alla mina kläder ur väskan märker jag att jag har glömt tröjan .. Great .. Så jag fick köra i mitt linne som jag hade haft hela dan (ett linne som jag inte alls är rädd om, så det gjorde inget). "Fan då måste jag ju köra i det här linnet .. Sitter ju som en kådis .. " Linnea och Emilia kollade på varandra och började sen as garva x) Så nu har jag fått ett nytt smeknamn (i alla fall utav Linnea), KÅDIS. Fint :)
Kan riktigt se det framför mej i antingen guiness rekordbok, eller typ löpsedeln på aftonbladet eller nått .. "Josefine, 13, flest smeknamn i hela sverige .. " Det är verkligen så ..
Puss å kram på er :)
Jusssss

söndagskväll

Nu har jag precis duschat. Solade i en halvtimma och sen efter det så lirade jag och pappa lite basket så en dusch behövdes verkligen x) Jag hade ansiktsförstärkare på, så nu ser jag ut som en tomat i ansiktet .. Tjusigt .. Plus att det svider på kinder och panna så fort jag rör en min .. x) Men annars blev det ganska bra :)

Hittade en as snygg väska från asos.com för ett tag sen. Men man betalar med pund där, alltså är det ingen svensk sida. Men sen så läste jag på kenzas blogg att hon hade beställt där ifrån och att det hade varit billig frakt .. Så då kanske jag köper den någon gång i framtiden x) Nä men kanske till sommarn :) Den kostar faktiskt bara 17.75 pund, och det är 213 kronor. Det är inte så himla mycket ..
Lägger in en bild så ni får se hur fin den är ^^ 



spotlights

Tjolahopp!
Har precis kommit hem från IKEA. Egentligen skulle vi kolla på garderober till ma&pa, så jag kan få walk-in-garderoben som är i mitt rum (just nu har dom sina kläder där). Men det blev aldrig av att vi kollade på det. Kom en massa grejer emellan .. Men dom har lovat mig garderoben, och jag SKA få den! :D Men vi köpte spotlights som vi satte upp på en gång när vi kom hem. Blev skit bra :)
Nu ska jag äta, sen så ska vi dra iväg till pappas jobb å sola ^^ Skönt.
Puss å kram, Josefine




RSS 2.0