mes-kalender och 08-match tomorrow

hejsan igen allihopa  :)
fixat designen yttligare en gång till, riktigt rulit!
måste bara påminna alla om att det faktiskt e första december imorn, å inte nog med att det bara är 23dar kvar till jul då utan också att faktiskt årets (ur-trista, antar jag) julkalender börjar ^^
känner på mej att alla redan vet om det .. aja! :)
imorn efter träningen ska jag och julia INTE hem, nepp! vi ska till fryshuset å kika på 08 sthlm vs. plannaja ;) riktigt kul! det är ju en skit stor match..bounce (stavning?), dansgruppen kommer släppa loss i halvleken :) ingen kisspaus alltså .. får inte glömma medlemskorten bara, då kommer jag ju inte ens in .. vore ju synd.
passar på att lägga in en bild på otroligt absolut skit grymma nashid beard :)
GO 08 STOCKHOLM!


första advent

nu har jag äntligen fixat desigen lite .. !
jocke gjorde ju aldirg en cool bild, så jag fick försöka göra en själv helt enkelt :)
igår skrev jag ingenting, var i kista på dan och sen på kvällen kom louise och stannade till midnatt. vi kikade på mama mia. lika bra tjedje gången ;) (tredje gången för mej, andra gånen för lollo)
jag hade ju match igår. vi spelade rätt bra. ledde nästan hela matchen, föutom i slutet. då går dom om oss .. förlorade med över 10 poäng .. det var ju blue stars match, vilket betyder att man får spela lite mer än på elitmatcherna (iaf jag). men jag fick inte spela mycket alls. jag skadade fingret så jag fick sitta på mattan (bänken) brevid och kolla på. och jag skadade mej liksom i början utan andra perioden .. jävla typiskt .. så nu sitter jag här med en korv som pekfinger, den är regält svullen .. :( och det gör ooont!
ginatricot har börjat med papp-påsar! :o och h&m också! :D as fina juu ;P
köpte sånna här superblanka tights på gina igår, ska ha dom på jul-avslutningen :)
vad som händer idag vet jag inte riktigt .. kanske ska träffa looloo, annars måste jag typ ut å sälja kolor .. (håller på att sälja till klassresa) .. suck*
nä nu kan jag inte sitta imorgonrock längre, klockan e ju fan 12.36 .. :s
med knasiga hälsningar.
J
ska jag byta namn på pea? isånnafall blir det jusz@


fortfarande i skolan

(ursäkta designen)
hejsan.
fortfarande kvar i plugget. slutar om 8minuter, sköönt! men nu sitter jag vid en data och har ändå ingenting annat för mej, så då kan jag ju passa på att skriva lite ;)
senare drar jag iväg till stan med julia och alma. louise får och kan inte följa med. ^^ hon har dans plus att vi allihopa ska kolla på någon present till henne. fan ska man skriva nu då?
nu är snön helt borta. buhu! :'( men bara den kommer tillbaka till jul så är det ju lugnt :)
jag klippte mej ju igår å alla säger att dom inte ser någon skillnad, men det gör jag!
JAG HAR BLIVIT KORTHÅRIG! :( kan lägga in en bild senare så får ni se skillnaden.
pappa köpte mama mia igår, så vi ska kika på den ikväll, sen så kommer lollo över imorn och då ska vi kolla på den ^^
aja, vem bryr sej ..
nog med babblande. kanske skriver lite efter stanbesöket :)
puss på rumpan!

fredag imorgon! ^^

(ursäkta designen)
då satt man här igen då. :)
känner mej fett dum mot julia. märkte att hon blev sur när jag sa att jag inte pallade med träning idag. hon hade nämligen väntat på mej, å sen så sa jag att jag inte orkade. jag vet, skit dumt och det ska inte hända igen.
hope you forgive me.
drog iväg till hödalen efter skolan för å klippa mej. kort blev det, men vad ska man räkna med när man har typ hur mycket som helst som är slitet .. ? aja. det växer ut hoppas jag ! ;) faktiskt inte hänt så mycket idag .. måste till stan i helgen! lollo fyller år den 3e så jag måste hitta något till henne ;)
pa. köpte mamma mia på bea idag! ^^ men vi ska titta på den imorgon .. suck*
ännu en gång julia. förlåt.
hejdå
J
 

nsda'

(ursäkta designen)
okej innan jag skrivier någonting annat måste jag bara få säga att jag har extrem träningsvärk i låren, upp till rumpan. men bara halva rumpan verkar ha blivit tränad .. för i vänstra delen känns det ingenting i .. :s sen har jag ont i armarna, ryggen och bröstet .. hääärligt värre :) jag vet att du är avis!
äntligen hemma. slutar ju klockan fyra idag, riktigt seg dag asså .. och nu först klockan 17:22 är jag hemma. jag hade nämligen inga nycklar med mej och mobilen hade lagt av redan i skolan (inga batterier). så jag fick sitta ute i kylan i kanske .. aa nästan en timma, 45minuter kanske .. jackan hade jag lämnat kvar hemma imorse också. trodde att det skulle räcka med min stora, svarta basket-tröja. å så just idag när jag inte hade den med mej så blir jag utelåst .. suck* aja, nu är jag hemma och inne i värmen. sköönt. efter maten blir det tyska glosor och städ-av-rum. (jag ska städa mitt rum). värsta som finns, ärligt talat! men jag tror jag måste ta ett bad ett nått, iskall rakt igenom :s
hej då på er allihopa! :)
ida på bilderna, fråga mej inte hur hon hamnade där eller vad hon höll på med. för det vet jag inte x)
    

20:18

okej, får ursäkta designen just nu, ur-ful. jo, jag vet .. x) men jocke ska fixa någon läcker bild som jag ska ha här sen :)
träningen gick bra. fick ont i mellangärdet bara efter träningen, fick lite svårt att andas. men det gick över ^^. oj. jag är trött. blir inte alls mycket idag, får skriva mer någon annan dag .. shewa e skönast xD haha, idag på so:n, fan vad vi garvade! å så kommer magnus (praktikant), jävla glädjedödare å säger att vi ska skärpa till oss och vara ALLVARLIGA! :o jävla gubb jävlel .. usch, hatar honom. jag gör det. nu måste jag läsa på tusen tyska glosor. great! eller inte.
julia höll inte vad hon lovade. hälsa på kardo. hon höll nästan på att göra bort sej igen. herregud säger jag bara. herregud.

storm hela dan lång

hej hopp alla glada! och alla andra som inte är lika glada ..
måste bara säga en sak innan allt annat! jag blev mindre glad när jag fick höra från pappa att värmen kommer tillbax på onsdag, slask och snön kommer troligtvis att försvinna. precis som gamla goda tider ..
träningen gick väl bra, seg bara. men det är den ju alltid på måndagar. två timmar e lite tufft .. innan träningen så gick jag, ebba och mikaela förbi moa. hon var fortfarande hemma då, hon åker till thailand klockan nio nu ikväll. 4 månader kommer hon va borta .. lyckost .. men i alla fall. så stog vi å snacka lite med henne. sen drog jag på träningen ;) och nu är jag hemma igen :) vrål-hungrig och är i stort behov av en dusch. tar det efter maten .. åså engelskan också, fan. aja. ska kila. blev inte mer idag. imorn blir det fryshuset, favorit (kardo, killen jag har sätt utan tröja och passat bollen till, just so you know. finaste kroppen jao ;)) och guldlock! ^^ härlig grabb (hah, vet inte ens vad han heter! xD) puss knull hjärtegu.. blablabla ..

21:27

okej, nu blev det väldigt långt efter matchen .. aja ..
snacka om att jag blev sur när jag kom till hallen som vi skulle spela i. jag trodde att vi skulle ses klockan 15.00, men det visade sej att det var då matchen började! :o så när jag kom så höll dom på att spela för fullt! då var jag inte inskriven, så jag fick inte spela en endaste gång under hela matchen! .. så jävla surt .. inte nog med det, vi ledde hela matchen me typ 10 poäng, tills sista minutrarna började ticka ner. då vänder det. dom vann med 2 poäng, ett mål. precis som igår .. men sist vi mötte polisen basket så förlorade vi med typ 40 poäng .. så visst har vi blivit bättre .. men varför vi ledde med 10 poäng under hela matchen var nog mest tack vare angela. helt otrolig! hon är längre än julia, kanske runt 1,75 - 1,80m och är 96a .. :o och så kör hon för 94orna .. jag skojjar inte .. å så e hon grym .. skulle göra vad som helst för att vara lika bra som henne "/ . börja i basketklass till åttan! ^^ då blir jag dödad av louise .. x)
mer blev det inte ikväll, imorn är det en månad kvar till julafton. jag e nog inte ensam om att längta ..
önskelistan har börjat få årets önskningar, nu är jag uppe i ca 17 saker x) och det är inte slut än ;)
sov sött allihopa, see u guys.
NYTT ALBUM PÅ PLAYAHEAD!

SÖNDAG

oj, nu var det en hel vecka sen jag skrev sist .. har inte riktigt haft tid å skriva en massa.
igår hade jag match mot polisen farsta (alltså inte englas lag). vi ledde typ hela matchen tills dom gick om oss och vann med 2poäng (ett mål). riktigt surt .. men vi hade en blue stars match samtidigt (jag spelade den andra, elit) och den vann vi! :) tyckte synd om julia när hon ringde och sa att hon fick spela under HELA matchen. inte byta av en enda gång! men dom vann och jag tror julia sa att hon hade gjort två (?) mål :) bra julle! idag möter vi englas lag, polisen. vi har gjort det en gång innan. då ägde dom oss .. nu fan ska vi ta dom! :P utanför fönstret är det viiiiiiiiiiiiiiiiiiinteer! ^^ överlycklig! nu har snön äntligen kommit på riktigt .. :o hoppas den vill ligga kvar bara .. nu ska jag kila, hör av mej efter matchen sen ;) puss på er alla tusen gånger!


LADDER 49

MÅSTE PÅMINNA ALLA OM ATT IDAG PÅ 4:AN KLOCKAN NIO KOMMER LADDER 49, SJUKT BRA :O

16e november 2008 - första snön faller

oj, nu har jag typ inte skrivit på hur länge som helst! nästan en vecka .. :S
har inte haft någon relax-helg direkt .. har varit tvungen å skriva deckare nästan hela tiden, men nu börjar den bli klar (skulle egentligen va inlämnad i fredags) :) sen så har jag tyska-prov på torsdag, no-prov på onsdag å så ska jag kunna 10 delstater och 10 städer i usa .. :o som tur fick jag gå på matchen idag, var nära på att missa den eftersom "SKOLA GÅR FÖRE ALLT" (som jag kanske inte riktigt stämmer in i alla lägen, men ma&pa envisas med att det finns inget viktigare .. suck *). men som sagt, tur att jag fick gå på den, efter som jag inte kunde gå på gårdagens .. stackarna, dom förlorade "/ men vi vann faktiskt idag :) 39-35 :P det var inte bara det som gjorde oss hyperglada, utan även det vita som rörde sej utanför fönstret! SNÖ! :o :D men det försvann lika snabbt som det kom ner till marken så .. men vem vet? kanske vaknar upp imorgon och har ett vitt snölandskap utanför fönstret :P hoppas,hoppas, hoppas!
igår fyllde carro år (kusin) så vi for hem till henne klockan fyra. trevligt :) tills larmcentralen ringer och säger allt larmet har gått hemma hos oss. (vi var i bålsta, 45minuter hemmifrån). det visade sej att larmet hade fått spader och satts igång av sej själv, eftersom det inte fanns några spår av att någon hade brytit sej in och eftersom ingen i familjen var hemma. men nu kommer jag vara skit skraj varje gång jag e ensam hemma, tänk om larmet helt plötsligt bara sätts igång :s men i alla fall. när jocke hade kommit hem (vi andra var fortfarande i bålsta) hade han börjat springa fram till en utav lådorna i köket och plockat fram den största kökskniven .. sen hade han kollat typ överallt i huset med kniven i högsta hugg. x) när vi kom hem så låg kniven brevid honom på skrivbordet :D .. måste typ hoppa över träningen imorn .. jävla skit .. JÄVLA PLUGG SKIT! :@ ..
hejhopp på er alla glada som får träna så mycket ni vill .. "/ <3

match sumering och dagens träning x)

måste börja med å bara säga att vi vann matchen igår (blue stars) men förlorade elit. men blue stars matchen var mot dom där indianerna som vi mötte för inte så länge, å då vann ju dom å bara det gjorde att det känndes extra skönt å vinna ^^ . fick världens bitch å hålla .. :s vi hade helplanspress så jag sprang och mötte henne på typ halva plan å så försökte hon komma förbi mej. men jag stog ju bara kvar så hon kom ju inge vart, men det fattade ju inte hon, så hon sprang in i mej gång på gång och jag nästan garvade åt henne x) sen så ba: "FLYTTAREJ!" .. ööh .. allvarligt, tror hon att jag ska flytta mej? låta henne springa förbi å göra mål? x)  knäppskalle .. aja, idag i alla fall så var det träning i liljeholmen :) två timmar .. men i vanliga fall brukar jag vänta på julia i skolan (tills hon slutar), men det orkade jag inte göra idag så jag gick hem. och det sista som jag tänkte på innan jag steg innanför dörren var att jag måste ta ut busskortet från fickan sen så jag får med mej det. tror ni jag gjorde det ? självklart inte .. jag går in och gör iordning en toast och byter om. sen så går jag å sen när jag har typ gått lite mindre än halva vägen så kommer jag på  att jag inte har med mej kortet. fan också .. det var bara att vända! när jag kommer in igen så sitter jocke i köket så frågar jag honom om han inte kan skjutsa mej till tuben. det är tur att man har en världs-bäst brorsa asså .. :D han skjutsar iväg mej och inne i glaskuben sitter julia och väntar tålmodigt :) sen så åker vi, påminner varandra om och om igen om att vi är trötta. som vanligt .. x) det var inte så bra med den där toasten .. vi sprang nämligen hur mycket som helst .. nej, jag spydde inte men jag var tvungen å sätta mej ner å vila för att jag kände hur jag började må illa å få ont i magen .. men det gick över ;) på tunnelbanan hem var jag och julia mer trötta (och kalla) än va vi va innan träningen x) först började jag,
imorn är det träning i fryshuset (gime5*)
julia, ja då kanske vi ser han x) (gime5*)
jag, ja då kanske vi ser DOM! (favorit+blondhuvud xD) (gime5*)
jag igen, å kanske hela laget! och kanske nakna! (gime5*)
julia, kanske vi får se deras magrutor!(gime5*)
jag, ja! och dom kanske kollar på oss! (gime5*)
julia, ja! (gime5*)
jag, och dom kanske flörtar med oss! (gime5*)
julia, och kanske pussar oss! (gime5*)
jag, ja, och kanske kramar oss! (gime5*)
jag igen, och kanske hånglar med oss! (gime5*)
jag och julia, nä nu räcker det .. x)
extremt tråkig humor, jag vet ..x) vi e bara glada över att vi får träna i fryshuset ;D
hejdå på er alla gullungar där ute :) <3

rubrik

jahapp då vare fredag igen då :) härligt! ;)
kanske ska ut och springa lite snart .. får se om det blir av ;)
åh! igår .. x) på träningen .. (jag gjorde bort mej) kolla, precis när pojkar92-laget hade kommit in i hallen så ska vi börja köra en pass-grej och då ska jag få en pass från Evelina, och jag är beredd med ändå så stuttsar bollen rakt i ansiktet på mej istället för att jag fångar den i händerna .. måste sett helt sjukt ut .. allvarligt ! dom måste ju ha trott att jag va värsta dumma blondinen .. ? :o x) inte kul ..
i helgen är det två matcher, måste fråga julia om tiderna bara .. :) elit och blue stars ;) hoppas fan vi vinner någon nu .. ! vi vinner ju aldrig :o för en gångs skull tjejer! nu vinner vi! :o :) <3

dienstag

omg, min rygg (nacke) e helt knas! gör så fucking ont asså :o vaknade inatt och hade as ont .. sen så har jag haft det resten av dan .. "/
haha, träningen var rätt rolig idag x) (fryshuset ofc) om man bortser från dom där tio (fucking) längderna jag var tvungen å springa .. -.- fan det sämsta ever! satte 0 av 10 straffkast .. hur är det möjligt ? :o aja .. louise var med idag också, såg inte ut som om hade så kul när hon satt där på bänken .. x) men som tur fick hon lite ögongodis när ett gäng killar kommer inklampande i hallen. ;)
skit samma .. imorn är det onsdag. nnnnej! slutar klockan fyra .. x( totyr!
tråkigt inlägg, jag vet. men jag har inte haft någon roligare dag så .. tusen pussar till er alla.

MÅÅÅÅÅÅÅNDAG

måndag.
rätt okej. RÄTT. inte ganska, inte lite. pyttelite.
träningen gick snabbt, så jag tror att det berodde lite på det ;) tolka inte fel nu! :o jag älskar att träna, bara det att på måndag så känns allt hopplöst och man pallar liksom inte träna två timmar i streck .. "/ jag tror linnea (och emilia) gillar min rumpa .. (två stycken från basketen) på tvärbanan hem så helt plötsligt slog den ena till mej på rumpan, fick aldrig riktigt reda på vem det var, men jag tror att det var linnea x) å sen gick dom emot den (RÅKA!) flera gånger efter ..aja, ingen bryr sej .. asså jag vet, jag har inte skrivit eller lagt in bilder från konserten! men jag hade skrivit ett skit lååångt inlägg igår å så bara stängs internet ner .. :o gissa om jag blev galen .. !? men själva konserten ägde å jag och lovisa hamnade längst fram tillslut! ;P tog en liten stund, var tvungen å tränga oss fram ett tag x) men det var två sjuka tjejer bakom mej, den ena skrek som en galning och bland annat "please marrie (stavning?) me! i love you!!!!!" öhhh .. okej liksom .. ? x) och den andra var bara sinnessjuk .. asså hon började hoppa å så fick hon för sej att ta tag i min axel och trycka ner mej :S "fan göru!? " skrek jag och puttade henne bak, sen vände jag mej om mot scenen och då kände jag hur jag fick en putt i ryggen igen, sjuk i huvet eller vad ? x) när vi kom fram till scenen innan konserten hade börjat så kollade lollo på klockan och sa att vi hade varit där i 6 timmar! :o köat i 6 timmar! :o och vi stog absolut inte längst fram i kön ..
aja , nu ska jag lägga mej, pussknull hjärtegull :) <3

RSS 2.0