nyårsafton

jag kommer sakna 2008 mer än något annat.
stort tack till alla som har gjort de här året till ett underbart år. 
 
gott nytt år allihopa :)
årets sista fråga, undrar hur många som dör ikväll?
imorn har vi svaret.


förlåt

FÖRLÅT.
jag menar det, oavsett om du tror det eller inte.


shopping & träning

den efterlängtade träningen imorse va ingen höjdare .. både hassan och stefan inte där och efter ett tag kom hela jks-laget in (flickor95 ofc. shewas lag), inte för att jag har något emot dom, men vi blev lite förvånade när vi fick reda på att dom skulle träna med oss .. sen kommer en tjej in i hallen och säger att hon ska hålla koll på oss och ett till gäng i den andra hallen också. så vi skulle köra match-tunering hela träningen .. rulit .. det gick väl lite sissådär .. skadade min axel bland annat .. men det går väl över, hoppas jag .. sen drog vi hem (jag och lollo hem till mej och julia hem till sej). jag duschade och lollo kikade lite på datan :) sen åkte vi till stan när klockan va runt två å stannade rätt länge, till typ sex, sju .. hittade ett linne på h&m för 79:- och en tubtopp från zara för också 79:- :) om nu lollo kommer på nyårsafton så har vi bestämt oss för att se likadana ut x)
på vägen hem från stan mötte vi på engla och hennes kompis chanel :) vet ni vad? :o engla och athena åker till spanien i övermorgon! tillsammans! avensjuk jag e asså .. men jag vill till maldiverna :) men jag  skulle inte tacka nej till spanien ;)
nu har jag faktiskt bestämt mej för att börja spara pengar! :o har klätt in en låda med svart papper och så har jag gjort hål i den såklart ;) men om jag ska få ut pengarna måste jag nog slita upp allt papper .. x) kom på det efteråt x)
åh nej, imorn är det också träning .. å då måste jag åka dit själv .. "/ julia ska till vemdalen (tror jag?) och lollo har typ också träning .. "/ fan va trist ..
ska kila, hörs :)
J

   
maldiverna, paradiset :)


hemma

somnade runt 2 igår hos lollo, å så vaknade vi typ halv tio .. så nu är jag hur trött som helst ..
imorn är det äntligen träning :) kommer fan inte orka någonting, har ju inte tränat på flera veckor! :o
idag vet jag inte vad jag ska göra .. bara ta det lugnt tror jag .. imorn (efter träningen) ska jag och lollo in till stan igen :) hoppas det är lite mindre folk den här gången x)
det är helt sjukt! :o mitt finger som jag skadade på en match för typ någon månad sen, har börjat svullna upp igen! :o värsta korv-fingret! :s å så sa dom att det bara va en stukning .. jo men tjena ..
nu ska jag nog ta en dusch :)
tack lollo igen ;) du vet vad jag menar :P
j.forslund

  
gammal bild, en tid då man hade långt hår :(


nyårslöften

1. spara pengar
2. träna mera (bli smalare)
3. bli bättre på basket
4. missa så få träningar som möjligt
5. sluta bry mej om skit-snack
6. inte ta åt mej av skit-snack
7. skriva klart berättelsen ;)
8. bara köpa fina saker (hoppa över allt annat skit) xD

kommer säkert fylla på med saker vartefter tiden går, men här är en början i alla fall :)
2,3 och 4 är väl typ samma sak, men whatever ;)


ny design :)

... as you can see ;) nya tröjan (a) köpte den igår när jag va i stan med lollo. det va ingen rea på den, men jag har typ dragit i den varje gång jag har varit inne på h&m, så nu köpte jag den :) två hundra. käkat upp sushi-lådan å nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra .. ska sova hos lollo inatt, blir trevligt :) nu har dom börjat göra reklam för "i taket lyser stjärnorna"-filmen (som jag sökte till, men kom inte med i x) ). fast den har premiär 30 januari, så det är ett tag kvar ;) orkar inte skriva mer just nu .. som sagt, sover hos lollo inatt så jag kommer nog inte kunna skriva något ikväll heller, men jag har ju mobilen med mej såklart ;)
jusz


förlåt för dålig uppdatering ..

så då var julen över .. haha! skoja bara! ^^ nu kommer det bästa! MELLANDAGSREAN! hihi :P ska KANSKE in till och med idag, lollo skulle nämligen in med sin mamma men hon sa att dom typ bara skulle stanna till typ 2-3 så då kanske jag skulle komma in till lollo när dom var klara :) men vi får se ;)

okej. julafton. hur var den? bra. toppen. great! ^^
en tjock hippie-tomte kom till oss .. med solglasögon x) men alltid lika rolig .. kan lägga in lite bilder senare :)
det här fick jag i julklapp :)
1. mascara+borttagningsmedel
2. strumpor från h&m ^^
3. svart/guldig jacka från gina
4. presentkort på gina
5. christina augilera-parfym
6. basketboll (innomhus)
7. pengar
8. trooosor ^^
9. sovtröja :)
10. å nagelack :P 

tack :)
________________________________________________________________________________
 
oj, måste fixa designen nu kom jag på ^^ kalle har ju redan varit ;P
juste, sen måste man ju skriva lite nyårslöften :) .. inte för att jag brukar följa dom sen när det blir nytt år men .. ;)
ska försöka leta fram löftena som jag skrev förra året (som skulle gälla detta år) okej, jag tror jag inte skrev ner några från förra året .. skit också.
jag vet att det är lite tidigt kanske å köpa bikini nu, men jag har hittat värsta fina på h&m (hemsidan) för 50:- per del! hur billigt som helst :o
 
kanske lite tråkig eftersom den bara är i en färg, men jag tyckte den va fin iaf ^^
kanske skriver något mer inlägg senare idag :)
J


1 day left, 23e december

asså ursäkta för felstavningar och konstiga meningar, men just nu är jag helt borta. det känns som om jag är någon annanstans. har aldrig varit gladare tror jag. inte nog med att det är den 23e december och att det faktiskt är jul i morn, det har faktiskt hänt en annan grej. och jag har inte riktigt själv än fattat vad det var för något. nu blir ni allt nyfikna va? ;) igår grät jag nästan, idag började jag asgarva vid middan (och fick livrädda blickar på mej, typ, "fan ere med henne ..?"). så jäkla sjukt. aja :D . nog-pratat om det.
vad har hänt idag? jo, jag och lollo var i skanstull och fikade på muffinsfabriken, super mysigt :) å så har jag lämnat spelen till lovisa. och så har jag och mamsen handlat sista presenten till pappa och så nu ikväll slog jag in den ^^ (oj, vad mycket "och så" det blev .. x)) imorgon är det julafton. den tanken känns helt S-A-I-K. hoppas det kommer lite snö under natten bara :) inte för att jag tror att det skulle göra det, men får väl alltid hoppas :)
om jag inte skriver någonting imorgon så vill jag hälsa alla där ute en
riktig GOD JUL !
stora kramar
JUSS
   

man tycker man ger allt, men man tycker tydligen fel ..

aldrig igen. aldrig igen.
så tänkte jag förra gången. och gången innan det.
men så sitter jag här igen och lider av mina misstag.
inte för att den här texten skulle hjälpa. inte den här gången.
lyckliga dagar kostar mer än vad man tror.
kärlek är dyrast. tårar, svek, funderingar, tysta stunder.
 det är tydligen det man betalar med.
nu finnsd det inget hopp längre.
det har bleknat bort för varje gång jag har gjort bort mej.
gjort samma misstag om och om igen.
gråtit och skrivit en text.
precis som nu.



i'm here without you baby
i think about you baby
and i dream about all the time
i'm here withou you baby
and i will always be.

spårlöst försvunnet inlägg!

inlägget som egentligen skulle ha varit här, försvann.

3 days left och FÖRSKYLD!

hejsan allihopa :)
omg, trött jag är asså .. har varit i stan idag en kort stund med looloo. köpte en total-hel-svart sjal på h&m och några silvriga armband (också från h&m), till julafton :) jag är förskyld. näsan är helt förlamad och halsen. den ska vi inte ens snacka om. vaknade klockan tio i åtta imorse och kunde inte somna om för att jag hade så ont .. får ju fan inte sova ut någon dag alls .. fick en sån här moccuangin-tablett förut, som bedövar hela munnen. den hjälpte så länge man hade den i munnen. sen när jag hade käkat upp den kände jag ingenting i munnen plus att hals-ontet kom tillbaka på en gång.. men jag tror jag ska ta en till sån. har hur ont som helst .. jag tänker fan heller ligga på julafton ihopkurad i en säng på övervångingen å ha hög feber, hell no! blir inget långt inlägg idag, kanske skriver mer sen. men nu ska jag ta ett bad och sen ska jag kolla på musses jul i ankeborg ^^ . ny design som ni kanske ser :) omg, kommer somna i badet .. zZzZzZz ..


liten fortsättning

skrev lite på berättelsen förut men glömde att lägga in det.
så här kommer fortsättningen :) inte så mycket, men hoppas det är läsvärt .. :)


Skulle alla bara stå här? Bara stå och rå-glo? Det kanske var en tradition, typ istället för nollning. Fast det här är ju bara början. 1minut kanske har gått. En stor ring har bildats runt henne. Och hon måste stå i mitten för hon kan inte ta vägen någon annanstans. Hon vänder sig om för att kolla om dörren som hon kom in i fortfarande fanns kvar. Den fanns där borta någonstans, bakom alla högstadieelever. INGEN ÅTERVÄNDO.
"Gör plats, flytta på er!" Noelle vänder sig hastigt om mot den enda rösten som hörs inne i klungan bakom henne. Tre tjejer stiger fram och tar plats framför henne på stengolvet.
"Så, här har vi henne ... Henne som det har snackats om en hel del på sistone."
"Henne har ett namn ..." svarar Noelle utan något spår av rädsla i rösten.
Vadå snackats om en hel del? Vem trodde dom skulle komma?
Två av tjejerna börjar fnittra bakom den längsta som står öga mot öga med Noelle.
"Och det är ..?"
"Noelle."
Det märks att den långa tjejen inte är van vid att andra stirrar henne i ögonen. Den här tjejen är den där typiska tjejen som finns i varje skola. Tjejen som dom flesta glor på, dreglar efter och frågar efter hennes nummer stup i kvarten. Men inte som någon skulle våga möta blicken med. I alla fall inte hennes mördar-blick som skär igenom kroppen och hugger till i hjärtat och drar med sej självförtroendet ut. Sånt har aldrig riktigt funkat på Noelle. Och inte den här gången heller. Den långa tjejen (som Noelle inte vet namnet på än) tycker det är jobbigt och drar undan blicken. Hon sneglar lite på Noelles kropp.
"Noelle ... intressant ..."
Japp, nästan lika intressant som dej BIATCH! Noelle vill skrika det i ansiktet på henne, men bestämmer sej för i sista sekund att ta det lugnt. I alla fall dom 10 första minuterarna.

4 days left

oh va trött jag är ..
om jag skulle lägga mej ner nu så skulle jag somna på två röda. det slår jag vad om. jag och mamma var i kungens kurva för å kolla på lite saker, present till pappa bland annat. men när vi kommer ut från ikea så ser vi att luften i vänstra bakdäck är borta! vi hade fått punktering! :o va fan .. tänkte vi då. vi fick helt enkelt ringa efter pappa som fick ta grannens bil å komma å byta ut däcket. efter tjugo minuter kom han å böt däcket på typ 2-3 minuter .. ! han skulle kunna vara med i vm .. x) "snabbast på att byta bildäck" :D sen drog vi hem utan någon present köpt till pappa, eftersom den skulle vi köpa efter ikea.. å nu är jag hemma. å snart ska jag träffa louise. hoppas hon inte tvingar iväg mej till stan eller något, är dödstrött! xD haha skoja ;D åååh, fyra dagar kvar nu :) härligt härligt härligt :)
pussåkram skumbanan
juss


5 days left

hej hopp alla losers där ute :) (ta inte illa upp, losers är vi allihopa)
har varit i stan hela dan nästan .. blev en present till pappa och en till jocke :) en merci (stor)ask till pappsen och ett par björn borg kallingar till jocke :) bara dom inte får för sej att läsa det här .. :s fullt med folk inne i stan! :o hur många som helst! ÖVERALLT! x) å kolla när jag skulle köpa jockes kallingar så vare en massa andra som också skulle göra det, å alla ville typ ha det inslaget. "tänk om du får fel kartong nu .. " sa lollo efter ett tag. sen fick jag min påse, precis innan jag kommer ut så stoppar en kille som jobbade där "jag tror du fick fel! kom!" å så sant som det var sagt. jag hade fått fel! jag hade fått ett annat par kallingar som INTE var plomberade! :o tänk om han inte hade stoppat mej å sen så på julafton sitter jocke där å öppnar paketet å så tar han upp ett par kalsonger som jag inte ens har betalat för .. plus att dom fillingarna som jag fick först, som var fel, låg i någon konstig förpackning å som såg ur-trista ut .. pinsamt värre om jocke hade fått dom x) när vi sen kom hem, jag och lollo, drog vi hem till mej för att slå in allting :) inne i ma&pa's rum låg jocke å sov. sjuk. första tanken var, MAGSJUK!? för hinken var borta inne på badrummet också. men det visade sej att han BARA hade feber och allmänt hängig. det är väl ingen höjdare det heller, men bättre än å ha en mage som kniper sej å spyr 24/7.. men nu verkar han bättre :) oh. längtar hur-mycket-som-helst till julafton nu .. hoppas det blir en höjdar-jul! ^^
nu ska jag kila, höres och synes :)
J

mammas resoneringar om drömmar.
jag drömmer om tjocka pedofiler som jagar mej . - jag är stressad, och mår dåligt ?
jocke drömmer om sex. - hans liv leker.
 anledningen till varför livet inte alltid (aldrig) går den vägen man försöker styra det mot ..


   


riktiga ord, tro mej

jag vet att dom snackar.
oftast alldeles för mycket.
alltid säger dom något dom tror dom kan växa med.
väcka andras uppmärksamhet och bli kändare.
något dom själva inte lider av.
men något som tar sönder en annas hjärta och självfortroende.
det är det dom lever på. riva andras liv.
men samtidigt gömma deras egna rädsla och dåliga självkänsla.
hoppas på att det dom säger skapar respekt.
för vissa är det så. för dom flesta är det så.
går på allting och ser upp till idioterna som tror att dom äger världen.
min respekt kommer dom aldrig få.
det kan dom glömma.

avslutning och as-garv på t-banan


- cool eller vadå?

såg bilden på den här kudden när jag loggade in, fett snygg jue :D men fem hundra spänn för ett kuddfodral är lite mycket ..
ååååh, nu är det ÄNTLIGEN slut på skola :) tre veckor helt fria .. najs. imorn ska jag och lollo in till stan (igen) å leta julklappar :) va fan ska jag köpa till pappa? en fantomen tidning och choklad ? xD ngt han verkligen älskar .. :D å jocke .. som inte önskar sej någonting .. han vill ha ett bio kort laddat med pengar, men hur kul är det kul att ge? känns lite trist .. det får bli utvägen om jag inte hittar någonting annat helt enkelt :) jag och lollo var ju i stan efter skolan, dels för att jag skulle köpa dom där silvriga örhängena (det blev runda och inte trekantiga) och sen för att jag skulle kolla efter ngn tröja som jag skulle ha på mej istället för den som jag tänkte (eftersom den ska jag lämna tillbax imorn). hittade en på gina för 249kronor. som tur pröjsar mamma så för mej ere inga stålar som ryker :) HAHA, måste berätta vad som hände på hemvägen på tunnelbanan! xD så jäkla kul asså x) kolla, innan vi hoppade på tåget hem delade jag och lollo på en red bull. (som vi drack på tåget) efter ett tag tog ju den såklart slut och då höll lollo i den och börjar typ ta sönder den, eller trycka på den så det ekar i hela tunnelbanan. det var fullt på varenda säte och knäpptyst. tjejen som satt brevid mej blev irreterad på lollo och bad henne om att sluta xD. å jag som satt å snacka i telefonen tänkte precis samma tanke, så vi sa det samtidigt helt enkelt. "oj, aha ... sorry" sa lollo då. sen så när jag la på så började hon istället pilla på den där grejen som man öppnar burken med, den där flörpen som man drar upp. å på något sätt när hon skulle få bort den så lyckas hon göra så att den FLYYGER bakom henne, över huvudet på tjejen som satt bakom lollo och landar på sätet framför den personen som ingen satt på som tur! xD "oj ..." kommer det från lollo och jag börjar as garva! xD fan va kul det va asså xD lollo fattade ingenting å såg alldeles vilsen ut, å ingen utav oss såg riktigt vart den hamnade (lollo såg inte ens vart den flög, helt plötsligt var den borta)  tills vi ställde oss upp för att gå av. då så ser vi att den ligger mitt på sätet som var tomt. en på miljonen att den hamnade just där där ingen satt. jävla tur asså .. x) undrar vad tjejen som sa till lollo tänkte då .. ingen garvade, bara jag och lollo .. två andra i hela tåget log lite, men inge mer. så jävla tråkig humor dagens folk har .. omg .. xD
nu måste jag duscha, har inte gjort det än. var nämligen ute å sprang förut när jag kom hem från avslutningen :) har ju inte tränat på super länge som alla kanske vet nu x) nämner det i varje inlägg :D
hjärtligt välkommen jullov :)
du är älskad av oss alla.
krrraaaum
juuuuusz

ingen fortsättning ..

okej. nu raderades just ett inlägg som jag skrev .. så fucking irreterande ..
det blev aldrig av att jag skrev ngn fortsättning .. jag orkade inte x) böt design istället och blev överlycklig när jag såg att nu äntligen kan man byta typsnitt, storlek och färg på texterna i inläggen :) det funkade nämligen inte förut av någon konstig anledning .. funderar på att lämna tillbaka tröjan som jag skulle ha på avslutningen imorn. den känns inte så klockren längre .. frågan e bara vad jag ska ha på mej istället då .. får väl leta fram något ur mina lådor helt enkelt :) imorn ska jag (om inte med någon annan) åka in själv till skanstull (gulan) köpa dom där silvriga örhängena :) desperat! x) måste ha dom :D juste, lekte lite med kameran (och photoshop) förut :) alltid lika kul! passar på att lägga in bilden som blev hyfsat bra ;) ååååååh, imorn börjar jullovet :) fett me najs . x) skoja xD jo men allvarligt. det ska bli riktigt skönt :) har fan blivit mör-bultad efter alla dom hära veckorna! prov hit och prov dit å allt annat skit. det rimmade .. x) å så ska jag träna imorn också, ännu mera me fett najs! :) har ju inte fått träna på typ, 100 år? nää, en vecka. mer. lite mer .. en vecka å en dag. jag kommer sova gott inatt känner jag nu :) pömsig :o jjjääsp*
sovgott alla läsare :)
om en vecka är det julafton, just so you know.
jusz

slut på plugg imorn

hej allihopa :)
känner mej helt förstörd .. känns som att det har hänt jätte mycket sista dagarna .. dödstrött och huvudvärken kommer å går hela tiden. aja, nu behöver jag inte längre tillbringa kvällarna med huvudet i läxböcker .. slut på sånt! ^^ oobeskrivligt skönt :) undrar hur många prov vi har haft den här terminen ... bara ordet "prov" gör mej illamående ..
idag har jag bara käkat mej mätt på ballerina kakor, fanta och en macka imorse. hoppade lunchen. var verkligen inte hungrig, tvärtom. någon kladdig fisk hade jag ingen lust att mosa in i munnen. då kunde det lika gärna va .. inte bra, jag vet. men det känns lite onödigt å äta när man inte e hungrig .. ?
omg, igår gick titanic ^^ fan bästa filmen ever! :o fast jag såg inte hela, men jag antar att dom gick på grund den här gången med .. det brukar va så ..
kolla, imorn är det både avslutning i skolan OCH på basketen, SAMTIDIGT! :o på nått sätt känns det viktigare att gå på basketavslutningen .. men jag ska typ gå på båda, fast det blir halva skolan och halva basketen ;)
happ . va händer nu då? .. tror jag ska skriva lite på berättelsen ;)
lägger in det sen om det blir ngt :)
pussåknull hjärtegull :)
jusstuss

läs och förstå

ord som kommer från munnen. från hjärtat. från någon annan,
går inte längre att lita på.
 jag fattar ingenting. absolut ingenting.
tankarna åker störtlopp i hjärnans alla backar just nu.
snurrar runt som orkaner.
jag ber en gång.
snälla jorden stanna, jag vill av.



fortsättning

här kommer en liten fortsättning på berättelsen :)
hope u like it ;)

Skolan kan man se från mitt fönster. En stor byggnad i gult tegel. Imorse hade jag till och med vaknat utav skolans ringklocka och inte utav min egen väckarklocka. Det där är en till sån där typiskt-mamma-sak ... Inte att ha skolan utanför fönstret men att ha skolan bara några meter bort, så jag inte har någonting annat att skylla på än söliga ben när jag kommer försent. Nästan framme. Bara några få meter kvar. Precis innan hon ska ta tag i handtaget för att öppna dörren till den nya skolan så stannar hon. Vågar jag? Eller ska jag kanske vända tillbaka, gå runt i affärerna nere på torget och komma hem till mamma sen och säga ... SÄGA VAD? Att skolan var grym och inget mer? Aldrig. Va fan Noie. Kom igen nu. Vad kan hända? Andas ljupt. Hon sträcker sej efter handtaget och en mille sekund innan hon drar upp dörren flyger den istället upp rakt på hennes panna och näsa.
" Kom då Fille!"
Två killar i 14-15 års åldern. Så jäkla typiskt. Ja, vafan kan hända!? Jo, det skulle vara bra om det kunde BÖRJA någorlunda bra i alla fall ...
"Fan ... Aj ... " Det blöder inte. Men kunde ha gjort. Hon hoppades på att det skulle göra det.
"Oh, Shit." Utbrister den ena när den får syn på Noelle som står bakom dörren och håller sej för näsan. "Gick det bra, äru okej?"
"Nä, eller ja ... Jo det gick jätte bra. Tack." Åh. Killar alltså. Vad tusan är dom gjorda av? Inte ens killen som slog upp dörren sa någonting. Han sprang bara direkt ner på skolgården och började kicka med bollen han hade med sej ut.
Inne i skolan. Om jag vänder mej ett halvt varv nu så är dörren där. Ingen har nog sett mej än, jag kan nog vända tillbaka utan att göra någon större skillnad i korridoren.
Men Noelle hade bestämt sej. Nu fan skulle hon gå igenom korridoren och låta alla glo, om så deras ögon ska ploppa ut. Korridoren var full. Elever överallt. Alla skrek och det kastades bollar och annat som var svårt att se vad det var för något. GÅ BARA! PLÖJ BORT DOM! Men det behövdes inte. Ju fler steg Noelle tog, desto mer slutade alla att skrika och kasta bollar. Alla ställde sej mot väggen och det öppnades en gång för henne på stengolvet. Dom viskade, nickade och pekade. Allt fler klassrum passerade hon. Var tusan skajag vara!? 9a...9b... där framme. 9c. Den klassen ska jag börja i.


kommentarer skulle sitta fint :) <3

16 dagar kvar till julafton

hej alla glada :)
först å främst vill jag tacka tjejerna som färgade mitt hår helt frivilligt igår! riktigt schysst :)
nu är jag nääästan svarthårig .. och jag e rädd för att det e permanentfärg vi köpte. men vi tog den från hyllan "toning". aja, förr eller senare lär väl det komma fram x) jag är i alla fall super nöjd :) och det varken sved eller kliade när vi färgade det, så jag e typ bara allergisk mot blekningsmedlet i den blonda hårfärgen :) vilket e bra, tror jag .. jag har fortfarande inte vant mej riktigt än, det har nog ingen annan heller x) kommer väl ta ett tag ;)

haha, har hittat värsta sköna sidan xD
www.skolka.nu ööh .. finns typ en massa bortförklaringar om man skulle skolka en dag, helsjukt! x)

fick skippa träningen för att plugga en massa idag .. men nu verkar dom engelska verben sitta iaf :) hoppas provet går hyfsat bra imorn ..
såg att ni gillade brättelsen, fortsättning kommer ;)
hej då alla glada :)


"her name is noelle ... "

här kommer början utav en liten berättelse som jag håller på med :)

Ny dag. Nytt hem. Nya möbler. Ny skola. Nytt liv. Det är inte dåligt ... Så här mycket nytt för bara 3,2 miljoner. Allting är verkligen nytt. Förutom mej själv. Lilla Noelle. Som alltid kommer vara Noelle. No matter what. Just idag hade jag dragit ner lite på sminket. Precis som jag gjorde sist jag böt skola. Jag menar, hur kul är det att komma första dagen, helt orange i ansiktet? Okej, lite överdrivet nu. Jag brukar inte vara orange. Även fast andra säger det. Mamma tycker att jag är det idag med. Men hon tycker ju allt. Det är liksom hennes ord. Det som förklarar henne. TYCKER. Precis som alla kommer göra när jag kommer komma gående i korridoren idag. Undrar om dom har korridorer? Jo, det måste dom ha. Men whatever! Dom får tycka vad dom vill. Jag ska försöka inte bry mej. Undrar hur skolan är ... Vem som har status? Vem som bestämmer?  Vem som har osynliga bokstäver inristat i pannan, T-Ö-N-T? Vem som är tillsammans med vem? Vem man inte ska kolla på och vem man absolut inte ska mucka med? Men det där lär man sej snabbt. Det gjorde jag i alla fall förra gången. Tackvare Sengångaren. Han kallades det. Fråga mej inte varför, för det vet jag inte. Men hur som helst, han var snabbare än snabbast med att presentera allas roller. Men en sån person finns det väl inte i varje skola? Att någon blir skolans snyggaste tjej, eller killen med mest respekt är väl en grej. Det är väl aldrig någon som får rollen "PRESENTERA-ALLA-ANDRAS-ROLLER"-rollen? Eller? Tror knappast det. Jag skulle i alla fall inte offra mej ... Jag ska nog inte räkna med att någon överhuvudtaget kommer snacka med mej idag. 10 minuter kvar. Jag måste kila.

det här är en tjej som ni kanske fattar börjar i en ny skola. alla killar börjar dregla efter henne redan efter första dagen och alla tjejer blir väl lite smått (väldigt mycket) avensjuka. noelle (som hon heter) bryr sej inte så mycket. visar inget intresse för killarna som försöker få kontakt med henne. efter två veckor har en kille lyckats bli polare med henne. den enda. han har redan en tjej och det vet inte noelle om, men han spenderar mer tid med noelle än med hans egna flickvän. han känner att han börjar bli kär i noelle och han tror att hon är kär i honom också. men sen så en dag så bestämmer han sej för att säga stopp. att berätta att han faktiskt har en flickvän. grattis. kommer det bara från noelle. och ett stort smajl. "Det är lugnt. Jag är lesbisk ..."

du ska vara lycklig som får reda på såhär mycket innan den ens e klar ;)
fortsättning kommer, det lovar jag! :)
säg gärna vad ni tycker :)
/josefine


2008-12-06

äntligen hemma :)
skönt att gå på stan, men man blir snabbt mör ..
har handlat färg till håret, en tröja från h&m med knappisar ^^ och ett par örhängen från ur och penn, 25 spänn, fan ingenting! :D
här kommer lite bilder på prylarna ;)

 
blev påhoppad av saga på perongen i centralen när jag skulle hem, "JOOOSSAAAN!"
haha, fattade först ingenting x) sen så såg jag att det va saga, då blev jag ännu mer förvirrad. "är inte du i florida?" typiskt mej .. va fan, klart hon inte e hon står framför mej ..? tunnelbanan kom precis då så jag var tvungen att hoppa på den så det blev bara hej och hej då. men det var trevligt :)
blir inte mer idag :)
kjam
juss


friadag

alltid lika härligt med fredag :)
passar på att skriva lite nu, för sen kommer louise över och då ska vi kika på film och mosa i oss ben n' jerrys! :P (eller aladin-godis xD) blir suuuper ;) som vanligt asså :D
imorn ska jag julshoppa med mamsen, härligt, härligt, härligt! ;) sen på söndag ska julia, alma och louise kladda ner en massa färgmedel i mitt hår! :P längtar som fan! vill färga nuuu! ;)

åh, brände mej idag på no:n .. vi håller ju på med spaghetti-broar å limpistoler. å då så råkade jag bränna mej (precis som alla andra gånger x)). en liten skinnflisa åkte bort så nu har jag ett litet sår som svider så in i helvete mycket! :o :(

yes, nu är det bara 19 dagar kvar till jul! ^^ måste fixa någon snygg jul-design till dess ;P
domhär står högst upp på önskelistan just nu :)

ser ungefär ut så, vill ha ett par som e från footlocker. dom ser lite annorlunda ut, men nästan som den här :)
749:- för dom
otroligt fina, har jag rätt eller har jag rätt? :o
:)
pussåkram
skumbanan
j.forslund


worst day ever

okej. jag har bestämt mej nu. tror jag ..
JAG SKA FÄRGA HÅRET MÖÖRKT! :) sådeså!
jag e ju fan det i verkligheten (min utväxt e ju liksom det ..) så ..
men men. jag vet inte när jag ska göra det, det lär nog bli om ett tag ;) eller så gör jag det så snabbt som möjligt, innan jag hinner ångra mej igen :P vi får se helt enkelt .. :)

nu känns det som att livet börjar sjunka. det känns så jäkla tomt om dagarna. har fan ingen kompis längre i klassen. ingen kompis som verkar bry sej i alla fall ..  rasterna är det bästa på hela dan, då kommer jag ut till lollo, julle och alma. jag blev kallad jävla idiot idag. och "BARA" idiot igår .. utav en som jag trodde va den trognaste vännen i klassen. men alla kan vi ha fel. det vet jag mycket väl om nu .. fan asså ..  det blir nog fryshuset till hösten09. inte för att jag har mer vänner där, men för att jag kommer bort från den här jäkla hålan .. men stort tack till alla där ute som faktiskt bryr sej, och innerst inne inte tycker att jag är en jävla idiot.
tack. tack för att ni finns.

måste lägga in en bild på denhär gryymt snygga tröjan från gulan :P
visst, 579 spänn .. men det skulle den va värd ^^


ingen vinst för 08

precis. 08 sthlm vann inte. vilket var lite synd ..
det var helt proppfullt! :o det tog hur lång tid som helst för mej och julia att komma in! men vi fick rätt bra platser i typ andra,tredje och fjärde perioden :) alla sittplatser var slutsålda .. å jag  menar, vi e ju liksom medlemmar .. ? inte ens vi medlemmar fick .. aja, alla var där. favorit, ella och johanna från laget, shewa å ja, en hel del andra ;)
bounce var riktigt bra faktiskt! :o men inte julkalendern. OH MY FUCKING GOD. vad tänker du på när dom gör julkalendrar?! så fucking skit dålig! känns som om dom har tagit några från stan å lurat med in i en liten ful studio å gjort alla 24 avsnitt på en dag. saknar alram .. he (och hans gosedjurs-kompisar) is da shiet . that's it.
här kommer lite bilder från matchen :)
måste leta reda på mitt busskort .. spårlöst försvunnen ..
ha de bäst.
jusefin.
 
  
vip platser ..                       BOUNCE!

RSS 2.0