liten fortsättning

skrev lite på berättelsen förut men glömde att lägga in det.
så här kommer fortsättningen :) inte så mycket, men hoppas det är läsvärt .. :)


Skulle alla bara stå här? Bara stå och rå-glo? Det kanske var en tradition, typ istället för nollning. Fast det här är ju bara början. 1minut kanske har gått. En stor ring har bildats runt henne. Och hon måste stå i mitten för hon kan inte ta vägen någon annanstans. Hon vänder sig om för att kolla om dörren som hon kom in i fortfarande fanns kvar. Den fanns där borta någonstans, bakom alla högstadieelever. INGEN ÅTERVÄNDO.
"Gör plats, flytta på er!" Noelle vänder sig hastigt om mot den enda rösten som hörs inne i klungan bakom henne. Tre tjejer stiger fram och tar plats framför henne på stengolvet.
"Så, här har vi henne ... Henne som det har snackats om en hel del på sistone."
"Henne har ett namn ..." svarar Noelle utan något spår av rädsla i rösten.
Vadå snackats om en hel del? Vem trodde dom skulle komma?
Två av tjejerna börjar fnittra bakom den längsta som står öga mot öga med Noelle.
"Och det är ..?"
"Noelle."
Det märks att den långa tjejen inte är van vid att andra stirrar henne i ögonen. Den här tjejen är den där typiska tjejen som finns i varje skola. Tjejen som dom flesta glor på, dreglar efter och frågar efter hennes nummer stup i kvarten. Men inte som någon skulle våga möta blicken med. I alla fall inte hennes mördar-blick som skär igenom kroppen och hugger till i hjärtat och drar med sej självförtroendet ut. Sånt har aldrig riktigt funkat på Noelle. Och inte den här gången heller. Den långa tjejen (som Noelle inte vet namnet på än) tycker det är jobbigt och drar undan blicken. Hon sneglar lite på Noelles kropp.
"Noelle ... intressant ..."
Japp, nästan lika intressant som dej BIATCH! Noelle vill skrika det i ansiktet på henne, men bestämmer sej för i sista sekund att ta det lugnt. I alla fall dom 10 första minuterarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0