Klar

Så. Nu är jag klar :)
Ska snart höra av mig till dom andra tjejerna och se om dom också är redo att träffas :) Men först tänkte jag bara lägga ut några bilder på hur jag kommer se ut ikväll :)

(Oj .. Nu skriker pappsen här hemma .. Sverige gjorde mål! xD YEEY!)

Tror inte att jag kommer uppdatera mer idag. Vet inte hur mycket klockan är när jag kommer hem, men jag lovar att lägga in bilder och skriva hur kvällen blev imorgonbitti! :)
Hoppas ni får en jätte bra valborgskväll!





VALBORG!

Nu har vi bestämt att vi ska ses klockan sju (om ca 1½ timma). Alltså börjar det bli dags för mig att försöka hitta något att ha på mig. Det tar tid för mig att bestämma kläder .. Heh .. Men 1½ timma tror jag ska räcka :)
Lollo hade fortfarande ont i magen så hon trodde inte att hon skulle vara med och äta pizza "/ Men jag tror hon skulle hänga med iaf :)
Nä. Jag orkar inte välja kläder nu .. Och jag orkar inte skriva mer ..
Nu ska jag nog gå ner och kolla på tv och sen lägga på sista sminket OCH SEN välja kläder :)
Bra prioriterat Juss.

Torsdag

Äntligen hemma!
Nu har jag precis varit i stan och köpt en present till Alma som fyller år imorgon :) Som jag sa förut så kan jag inte berätta vad det är eftersom Alma läser min blogg .. Men på lördag (eller imorgon) kan jag berätta :)
Det har varit en jätte härlig dag, och den är inte slut än! :D Långt ifrån!
Först städade vi ett tag i skolan. Verkligen inte kul, men det gick ann! Mycket bättre än att sitta och plugga .. Sen efter det gick vi ut och satte oss och läste ute i solskenet i cirka en timma, super skönt! Vi slutade efter lunchen vid kvart i 12. Stackars Lollo som hade ont i magen valde att stanna hemma istället för att hänga med till stan.
Jag tyckte hon gjorde helt rätt!
Vid tuben mötte jag, Alma och Julia mamma som skjutsade in oss till stan. Meningen var att jag och mamma skulle fixa ett bankkort till mig och ta ut mina foto-pengar. Men det blev lite problem med det, för vi hade glömt att ta med lite saker som man skulle ha med .. Så vi ska fixa det nästa vecka istället :)
Sen så tog jag och mamma en fika uppe på Åhléns uteservering. Jätte mysigt var det :)
Sen så gick vi förbi hennes jobb där hon skulle fixa lite saker innan vi åkte hem.
Och nu, som sagt, är jag äntligen hemma! SKÖNT!

Nu ska jag bara ta det lungt tills det är dags att börja göra sig iordning till kvällen :)
Ses vi på fältet? ;)


Outfit



Fika uppe på Åhléns uteservering (ursäkta för lite märklig min .. )

Outfit

På mammas jobb har dom väldens bästa kaffe-maskin ^^

På väg hem :)

God Natt!

Sov gott allihopa :)

Jag tror jag hinner uppdatera efter att jag har varit i stan.
Får se om Lollo hänger med eller inte, hon smsade för en stund sen och sa att hon kände sig spyfärdig och hade feber .. Tycker verkligen synd om henne. Tänk om hon är sjuk imorgon med, vad gör vi då? :o
 
 
Men som sagt, skriver om allt imorgon. Hörs då!

Tråk-inlägg


Min käke ser sjuk ut, jag vet ...


Åh. Det här med tandställning asså .. Man blir helt FÖRSTÖRD i munnen!
Jag kan riktigt känna vilka sår och ärr jag har i insidorna av kinderna .. Och det gör riktigt ont om jag drar med tungan över det. Snart ska dom spänna den igen, och då kommer jag bara kunna äta soppa .. -.- Tänderna blir verkligen lösa och sjukt ömma! Och snart ska ju nästa rels in också .. I underkäken .. Great. Dubbelt så mycket ont.
Men jag har ju fått sånt här "wax" som jag ska sätta där det skaver i munnen (på tandställingen asså). Men det är nästan ännu jobbigare, för rätt som det är så låsnar dom där små bitarna och jag tror jag redan har svalt halva asken jag fick förut :s
Men, men. 1½ år. Stå ut Juss. Snart har du finast tänder av alla :D I hope.

Kände för att lägga in ett inlägg. Men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva .. Har ganska trist just nu, så det blev ett mindre roligt inlägg .. Tack så mycket till er som svarade i förra inlägget! Och alla ni som inte har skrivit, SKRIV! Även ni som inte ens känner mig, whatever! SKRIV!

Lollo-stackarn börjar känna sig sjuk! :O Hoppas, hoppas, hoppas hon blir frisk tills imorn! Vi som ska in till stan, äta pizza och gå till fältet å allt! :(


Beslutsångest


Ursäkta för ful bild, orkade inte fixa den ..

Nu när jag gick in på Gina Tricots hemsida så fick jag syn på dom här andra två som ser precis likadan ut som den lila som jag har varit nära på flera gånger att köpa. Ja, fast dom här andra två är i svart och i rött som ni kanske ser ..
Jag är ju inte så mycket för färg. Eller. Jag älskar färg. Men jag är ingen "våghals" när det kommer till att köpa färgglada kläder. Då köper jag heldre kläder i svart, vitt eller grått som jag vet, passar till allt.
Men. Färger hör till sommarn. Right?
Och någon utav dom här tre (om inte alla) ska bli min. Frågan är bara vilken ..

Skriv vad du tycker, vilken är snyggast? Vilken ska jag köpa?

Onsdag



Hejsan (:
Idag fick vi sluta en halvtimma tidigare från sista lektionen. Vet inte riktigt varför, men det var verkligen skönt ..
Hela dagen har faktiskt gått rätt snabbt och imorgon är det ju knappt någon skola heller .. Det är ju skolgårdsdag, så alla i hela skolan ska bara städa hela dan. Vi i våran klass ska sudda och städa igenom en korridor som vi inte ens har vårat klassrum i .. ? Sen efter det så är det korvgrillning till lunch, och sen slutar vi kvart i tolv :) Och då ska jag och Lollo in till stan för att köpa present till Alma. OCH SEEN .. Ska vi dra och käka pizza innan vi ska iväg till brasan på fältet (:
Så imorgon ska det hända mycket ..
Nu tror jag att jag ska byta om till lite skönare kläder och sen ska jag nog gå ner och titta på tv :)
Hoppas ni har haft en härlig onsdag!

God natt

Ååh .. Nu är jag riktigt irreterad på dom här jobbar-gubbarna som håller på runt och PÅ våra hus här på längan ..
Imorse precis efter att jag blev ensam i huset (när dom andra hade dragit iväg) så trodde jag att det var någon som kom upp för trappan. För jag hörde hur det började knarra en massa .. Sen så när jag märker att det inte är någon som kommer upp från trappan så går jag in i badrummet igen och då hör jag hur det är någon som är uppe på vårat tak å går omkring! :o Och här kommer det värsta! Vi har ett fönster i taket I BADRUMMET!
Första tanken när jag hörde hur någon gick där uppe var att "tänk om någon helt plötsligt skulle ramla ner. Här. Precis här." Sen kom andra tanken: " Duscha. Fönster i taket. GUBBAR PÅ TAKET!! AAAAAH!!" Och tjaa .. Nu sitter jag här med en handduk på huvet och har precis kommit utfrån duschen. Det gick bra, men jag fick göra det snabbt och trycka mig in till väggen så jag skulle komma så långt ifrån fönstret som möjligt.
Dom ska hålla på med det här under hela sommaren.
Att EN gång stå intryckt till väggen och duscha är okej. Men under mer än tio veckor .. Aldrig.
Wish me luck.

God natt.

Plugg



Happ. Då var det dags för det roligaste (värsta) under hela dan. PLUGG. Jag, Lovisa och Henrietta ska hitta utrikes-nyheter tills imorgon. Så nu måste jag gå in och kika på aftonbladets hemsida och se om det finns några intressanta nyheter. Hoppas ..
Annars blir det jobbigt ..

Tisdag

Hallu allihopa (:
Nu sitter jag och käkar lite mellis medans jag tittar på tv OCH bloggar ^^
Har precis varit och tränat så nu är jag helt "spagetti" i benen .. -.- Hade träningsvärk redan innan men vi sprang ganska  mycket idag så jag kommer säkert ha svin ont imorgon .. Men jag älskar träningsvärk, så jag ska inte klaga! (:
Efter träningen kom pappa förbi för att betala gbg-resan. Då fick vi också reda på utav Hassan att det inte är en liten cup vi ska på .. Det är ett special-tåg vi ska åka på som BARA är fyllt med 60-70 basketlag! Heeelt otroligt! :D Ska bli så sjukt kul .. Vi fick inte reda på om det både kommer vara tjejer och killar, eller om det bara kommer vara tjejer. Men vi skulle få reda på mer (eller allt) på måndag nästa vecka :)
Här kommer lite bilder från dagen :)


Innan träningen utanför Fryshuset :)





Outfit.


Sjuka människor ..

För ett tag sen var Tokio Hotel mitt favorit band och jag inprincip "knarkade" deras musik. Numera lyssnar jag aldrig på dom och försöker inte ens längre hålla mig uppdaterad om dom. Men eftersom jag gillade dom så mycket förut och eftersom jag vet så mycket om dom så tycker jag ändå att det kan vara kul att läsa om dom om det är något som har hänt med bandet. Visst har jag hört om dom fans som har klättrat upp på brandtrappan till deras hotellrum, eller dom som lackerar deras bilar med TH-loggan. Men det här var fan droppen ..


I början på månaden polisanmälde den franska kvinnan Perrine, 21, Tokio Hotel-stjärnan Tom Kaulitz, 19. Hon anklagar honom för att ha slagit henne i samband med en träff på en bensinstation då hon ska ha bett om att få ta ett foto på sin stora idol.  

Tokio Hotels manager David Jost har tidigare beskrivit Perrine och hennes tre väninnor som ett gäng galningar, som förföljer bandet.  

Som första tidning i världen har tyska Bild pratat med Perrine, som talar för de fyra tjejerna, som tillsammans kallar sig för Les Afghanes on tour.  

Under det senaste halvåret har Perrine tillsammans med Noemia, 20, Aurore, 21 och Georgian, 25, följt Tokio Hotel överallt. Perrine har gått så långt att hon flyttat från Paris till Hamburg, där hon hittat en lägenhet i närheten av Tom och Bill Kaulitz bostad.  

- Vi är inte stalkers. Vi älskar bara deras musik och deras texter, säger Perrine till Bild.  

- Vi förföljer dem inte. Vi vill bara veta vad de gör och hur de har det. Det är det enda som intresserar oss. Vi skiljer oss från andra fans, eftersom vi alltid vill se Tokio Hotel. Ju fler konserter, desto lyckligare är vi.  

Perrine slår också ifrån sig anklagelser om att hon och väninnorna ska ha överfallit Tom och Bill Kaulitz mamma.  

- Det var hon som attackerade oss med en pet-flaska, säger hon.

Och mina kompisar som tyckte jag var ett stort fan ..

Källa:msn


Bored

1. Har du ett par blåa string? Jaao
2. Vem var den senaste du pussade? Lollo måste det ha varit ..
3. Vad har du för bh-storlek?  70A
4. Trivs du med det? Frågan är om du gör det .. ;)
5. Har du lagt till något nummer på din mobil idag? Nope
7. Vad gjorde du inatt? Höhö ..
8. Och i förrgår natt? Haha, jag kan ju lura i er vad som helst! ^^
9. Vad gör du innan du ska sova? Allt jag hatar ..
10. Kan du prata med din mamma om allt? Min mamma är bäst.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Jag hade gett barnet till dom (:
12. Har du varit gravid? Med fyrlingar .. -.-
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Om jag hade haft en pojkvän ..
14. Choklad eller glass? Chokladglass
15. Push-up eller T-shirtbh? PPUUSH-UUUP
16. String eller hipsters? Bådeoch (:
17. Klackar eller sneakers? Highheels
18. Kjol/klänning eller jeans? Jeans
 

Åtta fakta

1. Ort: ---

2. Hårfärg: Börjar blekas, snart färgas (:

3. Längd: typ 160 .. "/

4. Frisyr: Knullrufs ^^
5. Ögonfärg: Skiftar
6. Skostorlek: Olika på fötterna ..

7. Humör: zZzZzZz ..

8. Vänster eller högerhänt: Right is the right.


Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? Har du någonsin inte varit kär?*

2. Tror du på kärlek? Tror? Wtf .. ?

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? Haha, OM jag har .. x)

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Tyvärr ..

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Tror faktiskt det ..

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa killkompis? Haha ja xD

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om det för honom? Varje gång ..

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Prins filip? Nej. Fullegubbe? Ja.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Och det är?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  ?

 Känslor
1. Saknar du någon just nu? Många
2. Är du glad? Trött
3. Är du fundersam? Hela tiden
4. Är du uttråkad? Ja, varför skulle annars fylla i allt det här?
5. Är du tysk? Tysk? Hahah, ICH KOMME AUS SCCCHHWEDEN! ^^
7. Är du italienare? Nej.
8. Är du fransk? Men nej .. ?
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Såklart :)
10. Gillar du någon just nu? Alla.

Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? 20:02
2. Namn? Josefine
3. Vart bor du? ---
4. Hur många barn vill du ha? Gillar inte ens tanken ..
5. Vill du gifta dig? I Hollywood (:
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Jag äter den ..
7. Har du ätit sushi? I löööv ^^
8. Favoritglass? Ben n' Jerrys (:
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Alla bryr sig? x)

Snodde av Malin


Tränat klart

Nu har jag precis kommit hem från träningen. Hela dan gick ganska snabbt .. Vilket var skönt! :D
Träningen gick bra förutom att vi fick reda på att vi måste betala hela summan för Göteborg imorgon om vi ska med .. Imorgon och på Onsdag är typ sista dagarna. Sen är det försent, då får man inte hänga med ..
Har egentligen inte så mycket att berätta .. Jo juste! För ett tag sen så målade dom om våra garage här ute och nu ska dom måla om resten av husen i längan. Och nu har dom börjat sätta upp ställningar vid vårat hus (även fast dom har typ tusen hus innan som dom ska måla om) och jag har en precis utanför mitt fönster .. -.- Men inte nog med det! Det här kommer dom typ behöva hålla på med under hela sommarn. Och dom ska plasta in våra fönster för att dom inte ska bli målade, så vi kommer inte kunna se ut! :O Och dom ska ju göra det här på både fram och baksida så vi kommer typ inte få chansen någon gång under hela sommarn att kunna vara ute på uteplatsen .. Riktigt jobbigt ..
Men det var nog allt jag hade att säga .. Snart är det väl dags för en dusch och sen middag och sen sooova ^^
Längtar redan ..


Outfit



Lite slapp innan träningen satte igång .. (Linnea som traskar där framme)

.. Och Julia somnade .. -.-

Vecka 18

Hejsan igen :)
Känns som om det är 1000:e gången jag bloggar idag ..
Men jag har ingenting att göra och jag passar på att uppdatera nu när jag har tid. Brukar ju inte bli så mycket på vardagarna när det är en massa träningar och läxor.
Men just därför tänkte jag berätta lite vad som kommer hända under veckan. Under måndan och tisdan är det som vanligt, träning med Julia efter skolan. På onsdag kommer det också vara som vanligt, slutar fyra, går hem och somnar i soffan (det händer IBLAND). Sen på torsdag däremot är det ju valborg vilket alla kanske vet nu. (Lika bra att jag nämner det igen, vore ju synd om någon missade det ..). Då blire fältet med tjejerna på kvällen. Men på dan tror jag att jag och Lollo ska in till stan för att leta reda på en present till Alma (som vi aldrig fick tag på nu i helgen). Kan tyvärr inte säga än vad det är vi tänker ge henne eftersom jag vet att hon är inne här med jämna mellanrum och läser ..
Vet inte om jag ska sova hos Lollo (eller om hon ska sova hos mig) mellan torsdag-fredag (eller torsdag-fredag-lördag). Men sen på Fredag när Alma fyller år ska vi fira henne :) Vad vi ska göra vet jag inte än .. Får vi se då! :D
Men det ska bli riktigt kul ;)
Japp. Det är min vecka 18 det.
Oj .. Nu orkar jag inte skriva mer ..
Dags för lite tecknat! :D
God natt.

Söndag 16:40

Jag börjar faktiskt redan se på armarna att det har tagit efter att jag låg ute förut ..
Det är ju inte jätte mycket, men lite i alla fall :D
Imorgon ska det bli runt sexton grader. Inte lika varmt som idag, men sexton är inte dumt det heller ..
Åh, känns jätte jobbigt att behöva tänka på morgondagen. Eller hela nästa vecka rättare sagt.
Ny skolvecka. Usch. JAG VILL INTE! Men som tur är så är det "skolgårdsdag" på torsdag så vi går bara fram till efter lunch. Därefter får vi gå hem och sen på kvällen är det ju fältet och brasan som gäller! ;) Så torsdan kommer bli toppen, det kan jag nästan säga redan nu. Men måndan, tisdan och onsdan nu innan .. ÅÅH!
Hoppas det går super snabbt!
Sen efter det är det bara dom där fem veckorna kvar till sommarlovet .. -.-


Bjuder på en bild från i somras, solbränd och blond.

Ny design

Fixade till designen lite .. Eller ganska mycket.
Rosa. Fult? Eller fint?
Jag tyckte att det behövdes lite förändring .. Men det kanske bara blev helt fel?
Aja. Orkar inte ändra tillbaka nu i alla fall, det får helt enkelt vara ROOOSA! ^^

Sunny sunday!

Nu har jag legat utomhus i solen i cirka en timma. Gud va skönt det är!
Så länge det är vindstilla så börjar det bränna riktigt ordentligt ..
Precis som på sommarn ^^
Det är sommar nu! Sådeså ..






För cesar blev det lite för varmt i solen så han slog sig ner under stolen :)

.. och igår fastnade han i tvätt-påsen ..

God morgon

Sovit gott? :)
Det har jag! Vaknade runt åtta men låg kvar en stund i sängen och drog mig.
Sen gick jag ner och kollade lite på tecknat ^^ (måste ju passa på när man har alla kanaler, om en vecka försvinner dom ..) och käkade lite frukost :)
Ser ut att bli rätt fint väder idag med .. Vilket är toppen!
När solen har kommit fram lite mer ska jag nog gå ut på baksidan och lägga mig (:
Har inte så mycket att säga nu när klockan inte är så mycket.
Uppdaterar senare :)

Lördagskväll


Jag fick mitt godis. Men inte min Lollo :(
Vi kom överrens om att träffas en annan kväll och gå ut i det fina vädret :)
För jag tror ingen utav oss orkar gå ut nu ..
Imorgon skulle hon städa igenom en skog med hennes fotbollslag hela dagen .. Intressant .. Själv vet jag inte vad jag ska göra .. Om det blir lika fint väder som det var idag ska jag nog bara ladda mobilen med grym musik och ligga på baksidan å sola :) Blev ju inte så mycket sånt idag ..
Men då får det fan ta lite också .. -.-
Kramar till er alla! Hörs imorgon (:

Vad tjejer gillar ..

Jag kan inte sluta garva ..


Dom här grabbarna kan man kalla RIKTIGA KILLAR.
Eller vad säger ni tjejer?

Grillpremiär!

Jag gillar det mesta här i livet. Nästan.
Spindeln som traskade över mitt skrivbord för ett tag sen hatar jag.
Jag mosade den. Och spolade ner den i toan. Mohahah!
Så ni kan tacka mig om det regnar imorgon :)
Men något jag verkligen älskar när det gäller mat, är grillat.
En varm sommardag, utomhus, solbrillor, solnedgång och en köttbit på tallriken. Najs.
Haha, det där lät skumt x)
Men hur som helst.
Nu har jag precis käkat dagens middag som blev just det, grillat. Käkade inte alls mycket, blev jätte mätt!
Men det var super gott!
Var tvungen att fota grillen :)


Har skickat iväg ett sms till Lollo. Vi snackade förut om vi skulle ses igen nu på kvällen.
Jag är jätte godissugen! (Gissa vad familjen har köpt hem? Popcorn .. -.- WTF! Det är LÖRDAG!)
Så jag skulle inte banga på en promenad ner till BEA och handla lite :) Men får se vad Lollo säger, har inte fått svar än.
Återkommer.

Sol & shopping

Jag och Lollo drog in till söder en sväng, glassade runt i solskenet, kikade runt i affärerna och käkade lunch :) Jätte mysigt! Sitter man i solen nu så bränner det ordentligt och jag tror det till och med kan ta lite ..
I alla fall, här kommer bilderna från dagen!


Lunch











On my way home
Mohahah! Kolla foten! x)

Dagens inköp
Avslutningsklänning, Gina Tricot
Långben T-shirt, H&M Divided killavdelningen

Gårdagens inköp
Jeansjacka, Gina Tricot
Jeansleggings, Vero Moda
Vitt linne, Gina Tricot
Gladiator-skor med klack, Skopunkten

Hoppas ni också har haft en underbar Lördag!

För ett år sen satt jag på flyget påväg till USA vid den här tiden .. Saknar.

INTERNETET FUNKAR IGEN!

Nu är jag tillbaka på gamla vägar igen :)
Internetet funkar så nu ska jag ladda upp miljoner bilder som jag har lääängtat efter att få göra :D
Plus att vi har fått våra nya kanaler :) Vaknade klockan sex imorse och gick ner tjugo över, slog på tvn och så satt jag där i soffan å sappade mellan Disney chanel, Toon Disney, Playhouse Disney (Lollos favvo -.-), Nickelodion och Cartoonnetwork x) Fast efter ett tag somnade jag ..
Sen så vaknade jag igen och då käkade jag lite frukost med päronen och sen så gjorde jag mig iordning :) Efter det träffade jag Lollo och vi drog in till stan en sväng (:
Blev lite hastigt inlägg men jag måste städa igenom mitt rum och fixa lite andra grejer ..
Snart kommer bilderna från dagen!

20:59

Wooho!
Torsdag-kväll och allt som är kvar på dan är bara en dusch, lite tv-tittande och sen soooova ^^
Sen efter det är det äntligen FREDAG. Känns otroligt skönt.
Träningen gick bra, förutom att sporttoppen satt lite (mycket) för hårt så det blev ganska jobbigt att andas. Den satt tajtare än vad den nånsin har gjort .. Undrar vad det kan bero på .. Heh ..
När jag kom hem efter så var det meningen att middan skulle bli ungspannkaka, men den blev tydligen misslyckad så vi drog iväg till donken. Fick jag tillbaka alla kalorierna jag precis tränat bort, man tackar :D Men jag brukar inte käka på donken alls ofta (kommer inte ens ihåg när sista gången var) ..

Imorn ska jag och mamsen in till stan en stund. Ska kika på lite olika saker, sommar-avslutning-klänning bland annat.
Nu är det dags för en dusch! :)
Kjam.

Dagens slut

Ville bara säga sov gott till alla trogna läsare. Och alla andra såklart!
Som jag sa förut. Dagen har inte varit på topp, och jag kan inte säga att det blev bättre efter maten. Blev propp-mätt på en gång och började må illa .. Men nu är det lugnt. Har dock kvar den där ont-i-halsen-känslan .. Men det kanske blir bättre när jag stänger igen datan, går upp till mitt bombnedslag till rum och städar .. -.- Knappast.
Aja. Hoppas det ger sig under natten (inte rummet, utan halsen). Måste nämligen bli frisk till fredag när jag och mamsen ska in till stan och sen till lördag då jag och lollo ska in till stan.
Från och med nu tänker jag inbilla mig att jag mår bra.
Oj, va långt inlägg det blev ..
Jaja. Sov gott på er allihopa!


Veckans sämsta dag

På tvn går ingenting roligt. 
Headern här på bloggen försökte jag byta för omväxlingens skull, men det blev ju inte så super snyggt direkt ..
Idag har det varit världens segaste dag.
Just nu är jag väldigt trött och sitt-ligger som en enda klump i soffan. Och jag börjar känna av lite ont-i-halsen-känsla.
Nu ska jag och Jocke äta korvstråganof (stavning?) framför vänner.
Wish me luck.


21 april 19:57



Tjooolahopp!
Nu har jag precis käkat middag och är ganska mätt ..
Träningen idag gick sådär. Jag kände redan innan att jag absolut inte hade lust att träna och att jag verkligen inte orkade. Men jag körde på ändå. Det var trögt .. Bollarna flög hej-vilt när jag sköt dom och jag måste verkligen öva på hur jag håller bollen .. Hatar sånna här dagar .. När man egentligen bara är trött och behöver mat/näring så blir man irreterad istället .. Men nu har jag fått i mig en massa mat, så nu är jag pigg igen :)
Imorgon är det onsdag. Hat-onsdag. Börjar tjugo över åtta (va tusan är det för sovmorgon ..? tjugo minuter ..) och slutar klockan fyra .. -.- Hoppas att dan går hyfsat snabbt ..
Nu har vi fått nytt bredband (felet bakom internetet). Men det kommer inte installeras för än om en vecka .. Men har jag tur så kommer det bli klart innan nästa helg då valborg och ALMAS FÖDELSEDAG är! :) Förhoppningsvis så kan jag lägga in bilder från det då :)
Hare bra!

Tjejerna vann NIKE-tävlingen (jogging-tävlingen, men vs. women). Vi är allt grymma vi!

Måndag .. Igen

Hejsan :)
Nu har jag precis kommit hem från träningen och är ganska slut i benen .. Men det var skönt att få träna igen.
Sist jag tränade var i tisdags och sen efter det var det ju igår på matchen (som vi förlorade).
Träningen idag gick bra även fast den var i två timmar .. Det är segt, men funkar ;)
På tvn går simpsons och snart är det dags att hoppa in i en dusch. Har inte så mycket mer att säga ..
Hoppas ni har haft en bra måndag :)

Blir galen på internetet!

Åhh .. Bra tålamod är det sista jag har. Jag vill att internetet ska funka på min data nu, så jag slipper lägga ut sånna här tråkiga inlägg utan bilder, men framför allt: KUNNA GÅ IN PÅ MSN!
Om en vecka tror pappsen att det ska funka igen. En vecka. Låt det gå snabbt. Lite i alla fall. Please?
Nu har jag precis käkat middag. Innan det satt jag och försökte välja ut bilder som jag ska sätta in i mina fina ikea-ramar. Jag har två ramar. Och säkert 1000-2000 bilder att välja mellan .. Kanske överdrev lite där. Men ni ska se! Det blir ett helvete den dan då jag är tvungen att rensa bland alla miljoner bilder .. Fast det skulle verkligen behövas. 
Men innan jag började kolla på alla bilder var jag och Lollo inne i stan och kollade lite. Kände mig trött nästan hela tiden och efter ett tag började jag få ont i magen igen och blev då automatiskt ännu tröttare .. Så vi var inte inne så himla länge. Men det var trevligt :) Som vanligt alltså ^^
Vi hittade jätte fina kläder från gina. Jag fick syn på en klänning så fort jag kom in i butiken. Har för mig att dom hade en liknande klänning förra året också. Den är i spets och finns i alla möjliga färger! Skulle mer än gärna ha en sån till sommar-avslutningen :) Och så hade dom fått in lite nya, fräcka t-shirtar ;) Men som vanligt, no cash. No cash, no clothes (, no love).
Imorgon vet jag inte riktigt vad som kommer hända. Får vi se då :)
Nu ska jag höra av mig till Lollo å kolla vad hon har för sig ;)
Hare super!

Goda nyheter

- Jag mår bättre!
Jag är mycket piggare och jag kunde äntilgen äta mycket till frukost (dom andra dagarna har jag knappt fått i mig någonting .. ). Fast det känns lite fortfarande .. Det måste jag erkänna .. Men det är mycket bättre än vad det var igår och dagarna innan det!
Idag har vi ju match klockan 11.15. Men jag vågar inte ge mig iväg på den med risk att bli värre .. Men jag tänkte att jag iaf kunde dra dit och kolla på matchen. Men Julia var redan på tuben när jag hörde av mig till henne. Och jag själv satt i sängen med nattlinne på mig .. Så jag har all tid i världen att hitta på någonting annat :)
Har skickat iväg tre sms nu på morgonen till Lollo. Den där lilla filuren sover som en stock .. Eller så har hon lagt mobilen långt ifrån sängen för att hon vet att jag kommer skicka en massa meddelanden till henne nu på morgonen .. x)
Aja, jag tror hon vaknar snart i alla fall :)
Hoppas ni får en härlig Lördag!
See ya.

Bryter ihop

Okej. Där ljög jag. Jag bryter inte ihop. Men det är inte långt ifrån till att jag snart gör det .. Ingen messar, inge msn, ingenting. Bara en massa saft och juice .. Å inte nog med det! Nu är pappa iväg och ska handla middag och både ma&pa tror att om tarmarna bara får "vila" (alltså inte jobba med för hård mat) så ska det nog gå över snart. Det kanske är sant, jag har ingen aning. Men en sak vet jag. Jag är allt annat än sugen på soppa ..
Balkongdörren är öppen så det stormar in sval luft, men ändå sitter jag å nästan svettas ..
Har lust att bara gråta. Gråta och skrika tills magen ger sig och inte gör ont längre. Det är fan fredag. FREDAG. Dagen då man ska dra in till stan med tjejerna. Fika, shoppa och skratta. Va fan gör jag nu? Ligger (fortfarande) i soffan som en hög och orkar inte ens röra på mig. På något sätt känns det som jag kastar iväg en underbar, härlig fredag. Det hade ju varit okej om det till exempel hade varit en onsdag jag hade missat (veckans absolut tråkigaste dag). Vem vet ? Kanske hade varit det om jag inte hade legat här just precis nu och mått såhär ..
Tabletter och ProViva juicer hjälper inte. Någon får fan ta å göra mig frisk snart ..

Ont, ont, ont och ännu mer ont

Nu sitter jag i soffan (som jag har tillbringat hela dan i) med datan i knät igen.
Det molar i magen på olika ställen hela tiden och det enda jag vill är att sova.
Men förhoppningsvis så kommer jag nog bli bättre innom ett par dagar .. Men det trodde jag för 4 dagar också ..
Som tur är det helg nu så jag har ju tid att vila om det är nu det som behövs. Men jag har match både imorgon (lördag) och på söndag. Om jag kommer palla med det med magen får vi se.
Hörs.

Dålig uppdatering

God morgon allihopa :)
Först och främst vill jag säga förlåt för dålig uppdatering. Vi har nämligen haft lite problem med internet .. Sen så har jag inte orkat lägga in några fler inlägg för jag har haft ont i magen sen i tisdags. Igår gick jag hem från skolan för att det gjorde så ont. Och idag är jag hemma .. Det här är fjärde dagen jag har ont och vi vet fortfarande inte riktigt varför ..
Så fort jag äter börjar jag må illa och får ännu ondare. Så nu får jag bara dricka en massa ProViva juicer.

Just nu är jag inne på pappas data, enda datan i huset med internet .. Men inom cirka en vecka kan jag börja använda min egna data igen, då har jag ju tillgång till att lägga in bilder :)
Jag tror jag kommer uppdatera senare idag igen.

Hörs då (:


Mardröm

Glömde att lägga in den här bilden från landet på Jocke. Själv skrek jag när jag såg det i verkligheten ..
Riktigt äckligt ..


19:45 Tisdag

Hej alla glada :) Och alla lyckligt lottade som inte har ont i magen ..
Det har nämligen jag. Och har haft det sen klockan 2 ungefär. Jag får nog skylla mig lite själv .. För jag hoppade över lunchen och sen åt jag bara en massa grönsaker och dipp hemma hos Julia. Men jag trodde allvarligt att jag skulle spy på träningen .. Som tur så gjorde jag aldrig det :) Men nä
Vid klockan tolv träffade jag Julia och Lollo. Vi drog iväg först för att köpa lite gräddfil och grönsaker. Sen så gick vi tillbaka hem till Julia och försökte ena oss om en film som vi skulle kika på. Phonebooth blev det. Det var jag som föreslog den :) Jag tycker den är skit bra, så jag ska se den på lördag också när den går på tvn. Meningen var att vi skulle ha filmmarathon och kolla på en massa filmer. Det blev bara en och en halv .. När vi hade kollat klart på  Phonebooth så satte vi på Mean girls (som vi ALDRIG har sett förut .. ironisk) men vi han aldrig kolla klart på den. 
Sen var det dags för mig och Julia att börja göra sig i ordning för träningen som började klockan fyra. Träningen gick bra förutom att jag började må jätte illa och att jag kände att jag va helt otränad. Blev anfodd för minsta lilla grej ..
Julia stackarn råkade trampa snett också så hon fick jätte jobbigt att gå .. :(
På torsdag ska dom snacka om Göteborgscupen. Eller så ska dom ta ut spelare till den. Näääärvööös!
Dags för en dusch. Ciao.


11:05

Åh va skönt det är att vara ledig en extra dag :D Speciellt när man vet att knappt någon annan är det ^^
Hela huset för sig själv. Värsta paradis :D Slippa trängas med alla andra i badrummet ..
Idag vet jag inte riktigt än vad som kommer hända .. Men eftersom det är ganska mulet ute så tror jag det blir filmmarathon med tjejerna ;) Vilka filmer vi ska se vet vi inte, men många blir det nog :D Sen tror jag att det är träning klockan fyra för mig och Julia. Om vi ska gå vet vi inte än, men jag skulle verkligen behöva.
Jag tror har blivit brunare på armarna .. :o
Hah, det kanske lönar sig att vara ute :D
Uppdaterar senare.

Lust att garva lite(mycket)?

Först fattade jag inte varför alla hade lagt ut det här klippet på sina bloggar.
Sen klickade jag på play. Då fattade jag.


Hem ljuva hem

Det känns som om jag har varit hemmifrån i en evighet .. Det känns jätte annorlunda att sitta här igen och skriva ..
Men jätte skönt är det att få vara hemma igen :D Jag och Lollo ska träffas imorn, och eventuellt så hänger Julia och Alma på också :) Trevligt trevligt.
Nu börjar jag bli hungrig .. Det är det som är så jobbigt nu .. Jag har typ gått runt å käkat hela tiden på landet och jag har vant mig vid det nu! Så jag antar att jag kommer vara ständigt hungrig. Har jag tur så kan jag stå mig på frukost/lunch/middag tio minuter efter att jag har stoppat i mig det x)
Jag ska försöka att inte äta FÖR mycket.
Wish me luck.


Bilder från landet

Lollo messade precis och sa att hon inte orkar träffas, förstår henne om hon har varit å tränat å allt ..
Som tur är vi lediga imorgon med, så då ska vi ses :)
Men då passar jag på att lägga in några utav bilderna jag tog på landet. Titta å njut. Eller nått.






Foppa-favoriter.



+Bilden på headern

Jävla fucking skit design ..

Nu är jag riktigt irreterad på designen som jag aldrig får till ..
Just nu funkar ingenting som det ska .. Inte nog med att vi glömde nycklarna till vårat (riktiga) hus på landet. Nu undrar du säkert hur jag kan sitta här och skriva? Svaret är att jag har en grym farsa. Inget annat.
Nu måste jag börja göra mig iordning för sen ska jag träffa Lollo :) Det blir riktigt kul!
Ååh. Ibland har jag bara lust att starta en ny blogg på devote. Där verkar det vara tusen gånger lättare med allt .. 
 
Bilderna från landet kommer. Trust me.
jusz

Design

Måste fixa designen, kommer se lite konstigt ut ett tag.

22:08 Söndag

Go kväll kära bloggläsare :)
Hoppas ni har det bra vart ni än är! Själv sitter jag fortfarande på landet inne i vardagsrummet, och det är sjukt varmt :o Men vi kan ju inte vädra eftersom Cesar inte får gå ut .. Men snart tror jag att jag öppnar ett fönster iaf. Känns ju som rena rama Thailand ju :s Synd bara att man inte blir brun .. "/
Brevid mig sitter hela familjen framför Jockes lilla data och kollar på James Bond. Jag orkar inte. Orkar bara skriva.
Var nere vid vattnet tidigare idag. Super mysigt, verkligen. Helt knäpptyst var det. Satt å fotade på bryggan och kollade på solnergången. Påminner om sommar :D Tror jag aldrig har längtat mer efter sommarn än vad jag gör nu :)
Hoppas den kommer snart!
Hörs igen imorgonbitti. När jag har kommit hem antar jag ..
So long :)

jusz

Årets första myggbett

God morgon alliopa! :)
Sitter själv uppe i stora huset och kollar på disneydags (det enda bra på tv vid den här tiden) och så bloggar jag såklart ;)
Helt otroligt. Jag har fått ett myggbett! :o På höger handled på ena sidan. Hade nästan glömt bort hur det kändes att ha ett kliande myggbett x) Nu kommer jag ihåg .. Det är INTE skönt. Även fast det bara är ett tecken på att det börjar bli varmt ute och att sommarn börjar komma.
Det kunde ha varit värre. Tänk om jag hade fått det på ryggen eller mitt på ena foten? Sånna ställen som är jätte jobbiga att komma åt .. x) Men det kommer det med .. I mitten av sommarn brukar jag ha över 30 myggbett över kroppen och är helt sönderbiten .. Jag längtar efter sommarn, men inte efter myggorna ..
Nu ska jag äta frukost!
Hör av mig kanske senare under dagen.

jusz

20:23 Lördag

Oj va mätt jag blev .. Nu har jag precis ätit upp middan. Påskmat blev det :) Jätte gott var det, men jag tror jag käkade lite för mycket ..
Haha, nu gick precis reklamen för Hockey VM (tror jag den var om) x) Har ni sett den!? När dom sjunger xD Jag och Jocke garvar varje gång vi ser den, fast bara åt gubbarna i slutet .. xD DOM SJUNGER JU INTE ENS! xD Dom kan ju fan inte texten, bara mumlar någonting .. x) Om du inte har sett den än, måste du se den ..
Idag har jag fotat en massa. Men eftersom jag glömde ta med mig överföringssladden till kameran så kan jag inte lägga in bilderna .. Men som jag sa förut så lovar jag att lägga in alla (alla bra) så fort jag kommer hem :)
Jag böt headern tidigare idag mot en som jag redan har har haft förut en gång. Men jag tyckte den var snyggare än den jag har nu så det var därför :) Jag ska fixa iordning hela designen när jag kommer hem, så ni får hålla ut med den här fula designen i några dagar till ..

Messade med Lollo förut. Saknar henne jätte mycket. Även fast det inte alls var många dagar sen vi träffades .. (3 dagar)
Jag TROR vi åker hem på måndag. Det är vindstilla, molnfritt, mer än 20 grader i solen. Så varför ska vi åka hem?
Jag vill gärna åka hem imorgon, för att få träffa alla. Men det är skönt att vara här också ..

jusz

SMS från mig till Lollo :
"Åh, jag vill hem till dig och mina converse :( <33"
Svar från Lollo (som misstolka det hela) :
"Haha, betyder jag lika mycket som ett par converse? :'( xD <33"
Hahah, nog bara du och jag som förstår oss på våran humor x)

12:14 Lördag

Hallu :)
Är fortfarande på landet och har det mysigt! Men nu börjar jag verkligen längta hem .. Inte nog med att jag saknar kompisarna otroligt mycket (och allt annat där hemma). Nä, för jag och Jocke delar rum och han snarkar som en gris rent ut sagt .. Okej, jag ska inte säga någonting, men han verkar iaf inte bli störd utav att jag låter lite när jag sover ..
Men imorse fick jag fan nog när jag kollade på klockan och såg att hon var tjugo i åtta! Jag var nära på att slänga en kudde i hans huvud för att få honom att bli tyst. Men jag var för trött ..
Sen efter ett tag, när jag hade förstått att han nog aldrig skulle vända sig å sluta snarka. Så bestämde jag mig för att gå upp. Men självklart. Just då när jag börjar klä på mig vänder han sig om .. -.- Irreterad jag blir. 
Sen så nu på morgonen har jag skurit upp chokladgodiset som vi gjorde igårkväll :) Lägger in en bild senare.
Men det var smält (mörk)choklad blandat med nötter, mashmellows (stavning?) och dumle :P Sen så ställde vi in det i kylskåpet och lät det stå där inne tills idag. Och så har jag skurit upp det nu i hyfsat fina bitar. (Det blev bara tusen bitar av allting xD) Och så provsmakade vi också :) Super gott!

Jag fick en fråga i ett inlägg lite längre ner.

Postat av: C A T T I S . G U S T A F S S O N

bra elr dålig förändring enligt dej?
Svar: Självklart tycker jag att det är bra förändring, annars hade jag nog inte förändrats någonting från första bilden  ;) Men jag måste erkänna att jag ibland saknar mitt blonda hår .. Det får nog bli ljust igen till sommaren! ;)


Nu är det snart dags för lunch!
Kanske uppdaterar igen, senare under dagen :)

jusz


På landet

Hejsan allihopa!
Nu har jag lånat pappas bärbara data en stund :)
Här ute på landet är det mysigt, men eftersom det har regnat så är det geggigt överallt .. Idag ser det ut att bli finare väder än vad det var igår. Härligt härligt!
Igår började jag fixa iordning cykeln. Det går rätt bra måste jag säga :D Idag ska vi ta bort själva däcket och sätta dit ett nytt. Sen så senare idag ska vi dra iväg en sväng ut till vingåker outlet :)
Men innan det ska jag och mamma ut å måla något utav husen. Som tur så får jag lite för det .. För jag tycker att måla hus är nog bland det tråkigaste som finns .. x) Så jag tänker absolut inte göra utan att få någon belöning! :o
Jag vet fortfarande inte riktigt när jag kommer hem .. Det beror helt på vädret. Kanske på söndag eller på måndag.
Nu måste jag byta om :)
Hörs igen om några dagar!

Lollo! Varför svarar du inte på mina sms? :O

jusz

För er som trodde att mitt landställe ligger på Gotland hade fel ;D Det ligger i Katrineholm.

Hej då!

Nu blir det sista inlägget på några dagar!
Har bra allihopa, så hörs vi igen på tisdag eller måndag :)
Jag kommer kunnas nås på mobilen under hela tiden jag är borta.
Hej då :)

jusz

17:33 Onsdag

Nu har Julia och Lollo precis gått. Och nu kommer jag inte få träffa dom på ca fem dagar. Sorgligt :(
Måste börja packa snart .. Jag är sämst på att packa om jag får säga det själv. Om vi bara ska vara borta under en helg så tar jag ändå med mig halva garderoben. Om jag fick göra precis som jag vill skulle jag gärna proppa in hela garderoben i bakluckan :) Vad som helst kan ju hända när man är borta? Och jag verkligen hatar när man väl kommer fram, börjar packa upp och märker att man har glömt någonting som man har gått omkring hela dan å tänkt på att man ska stoppa ner det i väskan .. Så man kan väl säga att jag bara vill vara på säkra sidan :D
Den här gången när vi är ute på landet ska jag fixa iordning en riktigt gammal cykel som har stått på våran balkong hur länge som helst! Typisk sån här Gotlands-cykel you know :) Gammal, rostig sak ^^
En gång i tiden funkade den säkert jätte bra, men nu har den stått där ute såpass länge att den har blivit helt igen-dammig så det absolut inte går att använda den! Men det ska jusz snart ändra på! ;o
Däcken är helt förstörda, bromsarna och växlarna är sega och funkar nog inte överhuvudtaget, den är HELT dammig och kedjan .. Den ska vi inte ens snacka om, den är SVART! x)
Visste inte ens att en cykel kunde bli så förstörd genom att bara stå på en balkong i (över) 10 år och inte ens bli rörd ..
Ni kan få adressen till min och Lollos nya blogg :) Men då får ni följa hennes inlägg ;)
Klicka här så kommer ni direkt till bloggen!
Hörs om några dagar :)
Pussar och kramar!

jusz

Outfit
Stor svart tjocktröja från Gina Tricot
Väska från Gina Tricot
Stickad sjal från Indiska
Tights från .. Jag vet inte ..
Converse

Skuldkänslor

Jag känner skuldkänslor. Att jag måste säga någonting om Malin som gick bort i fredags. Jag kände inte henne, men jag känner till personer som kände henne. Men när man tänker på sina närmaste kompisar, så är det sista man vill att det ska hända någonting sånt här. Sånt här gör mig verkligen att jag stannar upp i vardan och tänker till. Även fast det finns saker jag stör mig på riktigt ordentligt hos andra runt omkring så måste jag säga att jag är riktigt glad över att jag har dom vänner jag har. För nu vet jag att vissa hade det mycket värre, som har mist sin vän. Jag skulle aldrig klara av det. Det är inte något jag bara säger, utan det är verkligen så. Om inte annat skulle det ta hela mitt liv för att kunna fortsätta i livet. Nu vet säkert alla redan vad som har hänt och hur allting gick till. Det vet jag också, men det är inte därför jag skriver det här inlägget. Jag, som alla andra hoppas att hon är på ett bättre ställe just nu.
Vila i frid.

Bild lånad av
Saga


Förändringen på 1 år


Januari, vinter 08
(lite smått emo .. -.-)

April, vår 2008

Juni, sommar 2008

Augusti, sommar 2008

November, Höst 2008

December, vinter 2008

December, vinter 2008
(största förändringen, blev mörkhårig)

Januari, vinter 2009

April, vår 2009

?

Juni / Juli / Augusti, sommar 2009

09:20 Onsdag, morgon



Goood morgon :)
Ligger fortfarande kvar i sängen, har inte orkat gå upp helt än x) Men snart börjar hungern nog komma så då måste jag väl ner iaf för att äta något.
Idag tror jag att jag, Julia och Lollo (Alma vet jag inte än .. ) skulle ses och eventuellt vara här hemma hos mig och kolla på Taken, som Julia ännu inte har sett! :o Den är hur-bra-som-helst! Min favvo-film :P
Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra .. Det ska tydligen inte bli lika bra väder idag som det har varit dom andra dagarna. Men vi kanske drar ut en sväng iaf ;)
Nu har min favorit bikini kommit ut på ginatricots hemsida :) Många utav er har nog redan sett den i butikerna så ni vet hur färgen ser ut på den egentligen. För på dom bilderna som är på hemsidan är färgen jätte ful!
Men jag lägger in en bild iaf ;)
Nu börjar det kurra i magen, uppdaterar senare :)
Ikväll åker jag till landet, vet inte riktigt än när jag kommer hem ..

jusz


21:43 Hela dagen.

Go kväll allesammans :)
Nu har Lollo precis gått och jag är ganska trött ..
Det har varit en fullspäckad dag med en massa skoj-grejer! ^^ Idag sov jag till halv nio ungefär :o Grattis duktiga juss! :D
Sen när jag och Lollo hade gjort oss iordning så åkte vi in till stan och började med att gå och kolla efter converse till mig :) Men min storlek var slut på Footlocker som vi gick till först, så då gick vi över till NK där dom på Footlocker sa att dom skulle ha :) Men innan det så tog jag en glass och Lollo en smoothie och så gick vi och satte oss bland allt annat folk vid Kungsträdgården mitt i solskenet :D Super skönt! :)
Sen som sagt, gick vi till NK och det blev ett par höga, vita converse till mig på en gång! ;) Men dessvärre inga sulor .. Så jag får kolla på det någon annan dag i veckan. Sen köpte jag lite smink, som jag är i riktigt stort behov utav just nu ..
Lollo köpte en super fin t-shirt från gina :)
Sen när vi kände att vi hade kollat i alla affärer som vi ville kolla i bestämde vi oss för att åka hem till oss själva, hämta cyklarna och sen dra ut på en cykeltur :) Jag tog med mig lite saft och  en bit från ena chokladkakan som blev över från igår :) Så vi cyklade ända bort till Erikstalsbadet och satte oss vid vattnet å fikade :D Jätte mysigt!
Men på bron från gullmars till skanstull kollade Lollo i sin cykelkorg och ser att hennes wayfers har ramlat ut! :o Visst, 60 spänn är väl inte så himla mycket .. Men är det ett par snygga brillor som man älskar och framför allt är beroende utav så är det ganska mycket .. Stackars Lollo! :(
Sen blev det ganska kallt när vi satt där vid vattnet, så vi bestämde oss för att hoppa upp på cyklarna igen och åka hemmåt :) Och när vi väl kom hem till mig så gjorde vi faktiskt en Devote-blogg :P En gemensam blogg :) Jag kommer ju fortfarande ha den här kvar, men jag kommer ha en till ;) Jag tänker inte riktigt än säga vad den heter, för först vill vi komma igång .. :D Eftersom Devote är lite annorlunda än Blogg.se så är vi båda nybörjare ..
Här kommer mina bilder från dagen :)
Kramar, Juss.








Dagens inköp: converse 599:- från NK



Lollo känner på vattnet ..





.. Sen var det dags att fiska, men sprutgrädde å pinne .. Det gick väl lite sissådär ..




Hoppas ni också har haft en bra dag :)

För ca ett år sen ..

.. Stog och Lovisa utanför Bengans och frös ihjäl (köade för Simple Plans skriv-signering)
.. Skulle jag egentligen ha gått på TH-konserten (3/4) som blev inställd
.. Hade jag en utav mina värsta dagar i mitt liv (5/4)
.. Var jag jätte spänd inför USA-resan!
.. Åkte jag till USA (25/4)

För EXAKT ett år sen togs den här bilden:

Svar på era frågor

God morgon allihopa :)
Idag sov jag iaf hyfsat länge .. Vaknade bara för några minuter sen.
Idag (som jag har sagt några gånger nu) ska jag och Lollo dra in till stan :) OM hon inte mår sämre ..
Hoppas, hoppas, hoppas hon mår bra idag så att hon orkar! :o
Solen skiner ute så jag tror det kommer bli riktigt mysigt om vi åker in :)
Nu hade jag tänkt att svara på era frågor som ni skrev :) Tack så mycket till er som skrev :)
Här kommer svaren!

Fråga 1: Postat av: Anonym

Vem tycker du är bäst i ditt lag,
bådet Whitestar och bluestar och sen så vilket är ditt favorit märke?
tacksam för svar

Svar: Oj, jag har ingen aning. Jag tycker att hela laget börjar bli riktigt bra nu, men Elin har jag tyckt varit riktigt bra ända från den dagen jag började.
Favorit märke .. Hmm .. Jag är inte så mycket för märken faktiskt .. Men jag tror Cheap Monday i sånna fall, dom har grymma kläder ;)

Fråga 2: Postat av: Anonym

hur mycket väger du och hur lång är du? :)

Svar: Haha, jag tänker inte säga hur mycket jag väger .. Det får aldrig komma ut, och absolut inte här :D
Jag är ca 160cm lång :)

Fråga 3: Postat av: Anonym

kan inte du lägga in mer gamla och nya bilder på dig själv? :D Inga redigerade alltså..

Svar: Jag lägger in bilder på mig själv ständigt känns det som, nästan i varje inlägg. Men jag har ett inlägg, "Juss favoriter", där finns det massor av bilder, dessvärre redigerade ..

Fråga 4: Postat av: Anonym

vad tycker du om kenza zouiten, isabella löwengrip, alexandra nilsson och desirée nilsson?

Svar: Kenzas blogg föjler jag nästan varje dag, den gillar jag jätte mycket och jag tycker hon bloggar bra :) Dom andra två vet jag ju självklart vilka de är, men det är svårt att säga vad jag "tycker" om dom för jag följer inte ens deras bloggar ..

Fråga 5: Postat av: n

är du nöjd med ditt utseende? :) har du bra självförtroende, är det något du vill ta bort,ändra eller lägga till i ditt utseende? =) takcsam för svar

Svar: Jag har väl aldrig varit super nöjd med mig själv .. Och jag vet inte om jag någon gång kommer bli det heller. Men jag har märkt att genom att ständigt klaga på sig själv inte räcker så långt och att det inte hjälper överhuvudtaget. Så ibland är det bara att acceptera sitt utseendet, även om man önskade något annat.
Självförtroendet beror lite på .. När det gäller min kropp så har jag inte så mycket självförtroende måste jag erkänna .. Så jag tycker att det är mycket lättare att gå upp på en scen å spela musik än att dra iväg till en strand å gå omkring i bara bikini.

Fråga 6: Postat av: Linneah.

Har du någonsin varit kär på rikigt? Isf i vem ? (a)
Älskarej gmn <3

Svar: Kär på riktigt .. Hmm .. ;D Jag vet inte .. Kanske x)
Jag tänker inte säga för mycket här eftersom jag vet att nästan alla jag känner läser min blogg ..
love u 2<3

Fråga 7: Postat av: Anonym

hur fick du så bra stil?


Svar: Öh .. Den där frågan var lite svår, eftersom det inte står så mycket mer .. Men min stil och mitt "tyckande" om kläder m.m påverkas nog väldigt mycket av mina kompisar runt omkring mig som har nästan samma stil som mig. Så det är nog mycket tack vare dom :D I guess ;) 

Fråga 8: Postat av: englaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) <3

vilken lärare tkr du är sämst respektive bäst i sturebyskolan ? :D <3333


Svar: Nu vill jag inte råka ut i trubbel. Jag vet ju faktiskt inte om det är någon lärare i skolan som läser det här just precis nu .. Så jag vill nog inte nämna några specifika namn, men du har nog hört mig klaga på någon, eller? x) <3333

Hoppas ni blev nöjda med svaren :)
Fortsätt kommentera inläggen, jag älskar kommentarer :)
Kramar, Juss.
 


Sov sööööööött!

Hejsan allihopa :)
Nu har alla gäster gått och jag är super trött, även fast jag inte har gjort någonting speciellt under hela dan ..
Men jag gick ju upp väldigt tidigt så det kanske är därför .. Så jag ska nog göra mig iordning snart å krypa ner i sängen ..
Jag är proppmätt efter att ätande nu ikväll, och det svider i halsen efter allt sött .. Blä ..
Åh .. Nu spydde nästan Cesar på mitt golv .. Det är ju bara som vatten när det väl kommer upp, men har ni hört hur det låter när katter håller på att få upp kräk eller en hårboll? Om ni inte har det kan ni kolla på Shrek, den där lilla katten med stövlar spyr ju upp en hårboll och det låter precis så irl .. Vidrigt ..
Men som tur kom det inte upp någonting .. Nu ligger han i min säng istället och ser väldigt nöjd och belåten ut ..
Om Lollo mår bra imorgon drar hon och jag in till stan en sväng :) Julia undrade om jag skulle med å träna (imorgon) men jag hade bestämt med Lollo för några dagar sen, och det blir jobbig för henne om hon ska få behöva vänta på mig om jag ska först träna och sen hem å duscha å sen göra mig iordning .. Så jag får ta igen träningen efter lovet :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova :)
Tack för alla kommentarer/frågor i förra inlägget! :) Jag svarar på alla frågor imorgon, så än så länge kan ni fortsätta ställa fler frågor :)
God natt, Juss.


En bild från i somras, minnen.
Jag och Lollo.

Frågestund

Kom på att jag aldrig har haft en frågestund ..
Kanske är på tiden att man har en dårå :D
Fråga eller skriv vad ni vill, har ingen aning om vem eller hur många som kommer skriva något. Men besöker du bloggen, varesej du känner mig eller inte, skriv något! Det är alltid kul med kommentarer :)
Jag svarar på alla frågor imorgon.
Krauuum

15:24 Måndag

Nu är jag inne igen :) Har nämligen legat ute ett tag på baksidan i solen. Underbart! ^^
Hade velat tagit en cykeltur med Lollo, men hon har känt sig lite hängig under hela dan och ville stanna hemma och vila så att hon och jag kan åka in till stan imorgon :) Tycker det var bra gjort, vem vill vara sjuk nu liksom? Och om vi nu hade åkt iväg med cyklarna hade hon kanske bara blivit ännu värre ..
Men så hörde jag mig själv säga att jag inte har varit utanför dörren någon gång under hela dan. Så då gick jag ut å la mig :) Och det ångrar jag inte ^^
Snart måste jag nog gå ner och plocka iordning på bänken där nere .. Det är ganska stökigt ..
Jag vet inte riktigt vilken tid än, men sen så kommer gästerna också. Tror jag hinner uppdatera yttligare en gång till innan det! :)
Hörs då, Juss.


Gammal bild. Från ung08 förra året :)
Bilden är INTE redigerad, så brun var jag då .. Jag är fan avensjuk på mig själv ..
Engla fotograf.


Magnum Temptation

Jag ska ha samma mål som Alma har, att äta alla sorter av gbs glassar under sommarn. Jag har nog tjuvstartat lite .. ;)
Igår provade jag en av dom här nya gb-glassarna. Magnum Temptation! Den ljusa smakade jag, det finns en mörk också, men jag älskar ljus choklad så den mörka får vänta ;)
Det som är lite nytt också speciellt med den är att man får den i en liten box :)
Den var lite mindre än dom gamla magnum glassarna, men riktigt god .. Jag gissar att under sommarn kommer priset sjunka. Eller jag hoppas det iaf, för 22kr kanske var lite för mycket med tanke på att den var mindre än den vanliga ..
Den får ♥♥♥ av fem.


Grattis mamma!

God morgon allihopa :)
Först å främst vill jag säga grattis till min mamma som fyller år idag. Grattis! You're the best! :)
Imorse när pappa väckte mig kände jag för en gång skull att jag kunde sova längre, men jag var ju tvungen att gå upp för att hurra för mamma, men sen så försökte jag somna om, men det gick inge vidare ..
Så nu är jag vaken, och Lollo med! :o
Hon vaknade runt 7-8, snacka om att jag blev förvånad när jag fick ett sms utav henne såhär tidigt på morgonen .. Om ingen stör henne brukar hon kunna sova til säker tolv .. Kanske har blivit en ändring på det nu ;)
Idag kommer det gäster över, så jag måste hjälpa till å fixa lite iordning här hemma ..
Jag och Jocke bakade två chokladkakor med en massa marabou choklad-bitar i igårkväll som vi ska bjuda på idag :) Blir nog riktigt mumsigt! ^^ 
Sen så visade jag Jocke en tävling som GB har just nu. Man kan vinna en hel glassbox full med glassar! Och eftersom han är grym på alla spel i hela världen så tyckte jag att han skulle prova :D
Spelet går ut på att man ska klicka på tecknade personer, en i taget. När man klickar på en säger den en ledtråd till en glass t.e.x "Jag är väldigt kall". Och sen så ska man klicka på en annan som har ledtrådar som hänger ihop med den man har klickat på innan. Då kanske den andra figuren man klickar på säger "Trycker du längst ner på mig, kommer jag upp". Och då blir dom två Calippo (som är en glass). Som memory, men lite annorlunda ;)
Sen går det ut på att man ska göra klart allting på så kort tid som möjligt. Vi fick grymma tider ..
Ganska svårt att förklara, men klicka här så får du prova själv :)
Hörs senare :)
Kramar, Juss.


Breakfast-tajm!

Ger du mig sommar, ger jag dig ett evigt liv.


Åh, nu har dom börjat sälja en massa bikinis i butikerna också ..
Det gör ju direkt inte att man längtar mindre till sommarn .. -.- Tvärtom.
Dom här är mina favoriter just nu, plus en till från Gina Tricot som ni kanske har sett i affärerna. Den är lila och har en guldig, rund kedja mellan brösten, den ska jag köpa .. Var nära på att göra det redan idag, men någonting kom emellan.
Okej. 1an är från Gina Tricot och kostar 79kr/del. Jag har lovat mig själv att inte köpa fler trekants-bikinis.
Iaf inte när det gäller underdelen .. Har märkt att jag inte trivs så värst bra i det ..
Men den är sjuk snygg, så vem vet? Det kanske blir en i alla fall?
2an och 3an är ju snarlika. Båda kommer från H&M och kostar 129kr/överdel och 98kr/underdel. Någon utav dom ska jag nog köpa till sommarn, men än så länge vet jag inte riktigt vilken ..
Och 3an kommer från H&M också :) Och den kostar lika mycket som dom andra två från H&M. Den här vill både jag, Alma och Lollo ha, så det är lite fight om vem som kommer köpa den först x)
Nu är frågan, vilken tycker du är snyggast? ;)

Sunday, without the sun

Hej alla glada :)
Nu har jag kommit hem från stan, och det känns skönt :) Det var lite kyligare ute iag .. Knappt någon sol alls, bara ljust ..
Men nu när jag har kommit in så börjar det klarna upp .. Självklart.
Men jag blev otroligt trött och blev smått irreterad på alla som går rakt in i en i stan, men jag tror jag får skylla mig lite själv där .. För jag har hoppat över lunchen helt. Inte med mening. Men Lollo och Julia ville käka när vi kom in.
Och då gick vi till Sandy's, så tog dom varsin macka och jag tog en varm choklad. Det var det enda jag var sugen på just då. Jag mådde lite illa också, så jag hade ingen lust att mosa i mig en stor, geggig baugette med massa fyllning ..
Så jag tror jag ska käka något nu ..
Jag köpte inte alls mycket i stan .. Det blev en present till mamma, som jag inte riktigt än vill säga vad det var för något eftersom jag vet att mamma ibland går in här och läser .. x) Så jag vågar inte riskera .. ;)
Men om jag kommer ihåg så kan jag berätta sen :)
Här kommer två bilder från dagen :)
Kramar, Juss.




Stan snart

Heeellu :)
What's up? ;) Allt bra? Med mig är det iaf toppen :) Lite trött bara ..
Vaknade klockan sju imorse .. SJU! Gosh ..
Nu ska jag börjar göra mig i ordning, sen drar jag och Lollo in till stan :)
Idag verkar det inte bli lika fint väder, det har regnat lite nu på morgonen .. Men så länge det inte snöar och är minus grader så är det ingen fara för min del :)
Jag lägger in bilder på det jag köpte sen :)
Nu måste jag göra mig iordning, annars blir jag aldrig klar! ^^
Hörs sen, Juss.


Photos

Här kommer lite bilder från cykelturen! :)

Fråga mig inte vad hon håller på med ...

Schteeeek-lollo
















Det var inte alla bilder, men dom får räcka! :)
Dom andra är .. Hmm .. Barnförbjudna! :D

21:07 Lördag

Hejsan :)
Nu har jag precis käkat klart middan som blev SUSHI! ^^ Me love ..
Innan jag och mamsen drog iväg för att köpa det så träffades jag och Lollo :) Vi tog en LÅÅÅNG cykeltur, så himla härligt!
Vi sa det att vi måste göra om det någon mer gång under lovet. Jag ska lägga in alla bilder vi tog sen :)
Imorgon ska vi in till stan, jag, Lollo, Julia. Alma vet jag faktiskt inte, har inte hört med henne, men hon vill säkert också följa med! ^^
Sen så imorgon efter att vi har varit i stan måste jag hem å damsuga mitt rum, torka av alla bänkar och baka två chokladkakor med Jocke. Haha, det där lät konstigt x) Nä men det ska vara till på måndag, när mamsen fyller år :)
Så imorgon är det mycket som ska göras! Härligt härligt!
Mycket härligare än den här dan .. Har fan suttit inne hela dan å filosoferat ..
Jaja. Nog med skit-snack!
Tack för en yttligare underbar kväll, Lollo :)
Bilderna kommer snart!
Kramar, Juss.


Mumsig middag!


15:08 Solig lördag

Idag har jag inte gjort mycket .. Trodde jag och Julia skulle träffas nu på dan, men hon hade bestämt med Alma och dom skulle in till stan och fota. Jag var inte så sugen på att åka in till stan igen .. Vi var ju inne igår och ska vi in imorgon igen. Risken finns att man tröttnar, och hur kul är det?
Så jag har varit hemma hela tiden :) Ensam. Buhu. :( Nä då, det gör ingenting.
Rätt skönt att få göra precis som man vill ^^
Jag har legat ute på baksidan i solen å bara njutit :D
 Allt som saknas nu är grönt gräs, gröna löv på träden och blommor! ^^
Förr eller senare kommer väl det också ;)
Vet fortfarande inte hur det blir ikväll ..
Kramar, Juss.


Läs & tyck till

Jag älskar att skriva. Den saken är glasklart.
Frågan är om ni älskar att läsa?


Stegen. Det dånande skrattet. Den mörka rösten. Han närmar sig. Nu är det dags.
Vad du än gör nu Melli, gör INTE bort dig. Står du såhär, med ryggen emot är det lugnt. Eller nej. Då kanske du bara ser uppstoppad ut. Slappna av. Det får inte se ut som om du vet om att han kommer. Att han kommer med tummarna fastknäppta i axelremmarna på ryggsäcken, Lucas på vänster sida och Fred på höger sida. Du vet inte om att det är så. Du har INTE lagt märke till det. Du har inte ens lagt märke till det på 3 veckor.
Jo. Det har du.
Och vänder du dig om nu så är han ca tre meter ifrån.
Tre meter = tre sekunder. 1 meter i sekunden med dom långa benen.
3.
2.
1.
Fan va snygg han är.
Och där var han borta.

"Wow ... "
"I know ..."
"Nej, WOW! Shit, Melli ... Du borde vara lite försiktig ..."
"Med vad?"
Luci drämde igen skåpdörren.
"Dina ögon, HELLO? Visst är dom fina, men ta det lite lugnt. Du stirrar sönder honom ... "
"Och så skyller du på mig? Kolla på honom! Det är inte så jävla lätt ..."
Klockan ringer in. Lektionerna börjar.
"Ja, ja. Tänk på vart du har dina ögon bara ... Vi ses sen." Luci Kramar om Mellani som står kvar,  förlamad vid skåpen.

Runt hörnet där borta. Där han försvann. Ser hon honom komma tillbaka. Springande. Och helt plötsligt är det bara dom i korridoren. Han springer och springer. Och till slut kommer han fram till henne, då blir allt slowmotion. Han springer fortfarande. Och han ler. Ler mot henne. Och hon smälter. Som smör i solsken.

Sen tappar hon pennan i golvet som hon hade i handen. Och vaknar upp. Han är borta. Han kom aldrig springande. Den enda hon ser är hur den näst sista i korridoren går in i ett klassrum en bit bort.
Hon är den sista. Precis som i hennes dagdröm.
Hon kanske är synsk ... Stannar hon här ett tag kanske han kommer snart?
Men hon kollar på klockan och ser att hon inte har tid med något annat än att skynda sig bort till sitt klassrum.
Hon vänder sig om och försöker lämna drömmen vid skåpet.
Precis som hon har gjort 1000 gånger tidigare. Som aldrig har funkat.


Låt-tips :)

Här kommer några tips på några grymt bra låtar :)

Har du sett John Tucker must die? I sånna fall måste du ha hört lila snutten av The Click Five's låt  "Just the girl" . Den är sjuk bra, men nu har jag råkat spela sönder den så jag tipsar om en annan riktigt bra låt som dom har gjort, "All I need is you". You'll love it.


Jag hatar Darin. Jag har alltid gjort det.
Det känns som han alltid har "överdrivit" lite för mycket med hur han sjunger och sina dans-moves. Tror ni fattar vad jag menar ..
Men hans nya låt "Runaway" är faktiskt riktigt bra .. Om man inte tänker på att det är han som sjunger så blir den ännu bättre :D Trust me!


Och så den sista favoriten just nu :D
Han som jag nämnde i ett tidigare inlägg. James Morrison. Och Nelly Furtado. Märklig kombination, men låten är sjuuuuukt bra .. "Broken strings" heter låten. Musikvideon är väl helt okej, men oftast brukar det kunna vara så att videon föstör själva låten .. Så ska du lyssna på låten så lyssna BARA på låten :)
Den är helt klart bäst just nu.

God morgon .. -.-

Åh. Så jävla trött på att vakna klockan 6 på mornarna .. Det är ju för tusan lördag!
På vardagarna vaknar jag runt halv sex och då skulle jag kunna göra vad som helst för att få ligga kvar i sängen .. Men på helgerna, när man bestämmer sig för att sova riktigt länge för en gång skull, så vaknar man i alla fall! :O
Irreterande .. Och inte nog med det .. Jag har världens sår i ena kinden (på insidan) som jag har fått för att tandställningen har legat och skavt .. Får väl skylla mig själv lite för att jag inte har stoppat dit någon vax-klump, men jag fattar inte vad dom har tänt på när dom har gjort den här ståltråden ..
River ju sönder hela munnen! :o

Vaknade till och med före mamma och pappa som ska iväg till landet nu på morgonen.
Dom ska dit bara över dan, och det är därför jag inte följer med. Men på torsdag åker jag dit och kommer hem på tisdag tror jag ..
På måndag fyller mamma år, så jag måste städa en massa nu på dan, för på kvällen skulle jag eventuellt träffa tjejerna igen :) Mer om det sen ..
Nu ska jag mixtra lite med bilderna som vi tog igår :)
Ha en underbar lördag :)
Kramar, Juss.


Psst .. Glöm inte att gratta Athena som
fyller år idag :)

Lite andra saker ..

Förra inlägget kom lite hastigt .. Var så ivrig med att lägga ut alla biler å så, så jag han inte berätta om dom andra grejerna .. :o Som kanske inte är så speciella men bättre än inget ^^
Första grejen är att jag blev klar med mina shorts idag på slöjden :D .. Ingen bryr sig .. -.-
Men såhär blev dom iaf :)

  

Sen så andra grejen är att jag har fått ett nytt terminskort! :o
Trodde att jag inte skulle få det, men det fick jag efter alla anmälningar :D (Det blev ju stulet)
Så det är jag super glad över :D Slipper hålla på att krångla med remsa å skit .. x)

Och sen så tredje grejen ..
DET ÄR PÅSKLOV! :O xD
Gosh, jag dööör :D Fan va skönt ..

Det var allt jag ville säga :)
Och juste! En sak till .. Julia och Lollo (speciellt Julia), klänningen på gina tricot är min .. Just so you know ..
Tack å hej!
Kramar, Juss.


Underbar dag mitt i sthlm!

Fan va roligt man kan ha .. Klockan tre träffades jag, Lollo, Alma och Julia vid tunnelbanan för att åka in och  fira att vårat efterlängtade påsklov äntligen har kommit :D Och för att den ännu mera efterlängtade våren/värmen har kommit! :D
Man har nästan glömt bort hur det känns när det är sommarn och det är ständigt varmt ..
Men nu kommer jag ihåg, och det är underbart! :D

Vi började att dra iväg till muffins fabriken i Skanstull för att ta en fika med GIGANTISKA muffins :)
För mig blev det en vanlig choklad-muffins med smälta choklad bitar inuti och choklad överdrag ovanpå :) För Lollo blev det någon med banan och choklad smak, mums! För Alma blev det .. Hmm .. Glömde bort vad den hette, men det var väldigt god :D Och för Julia blev det någon krokant (?) -muffins .. Tror jag ..
Det är ett ställe jag verkligen tipsar om! :o Ligger ungefär där bron börjar som går mot Gullmars (hoppas alla fattar vad jag menar). Eller nästan mittemot Åhlens (inte på Ringen-sidan).
Asså muffinsen är ENORMA och kostar runt 26 spänn .. Det är billigt om man tänker på vad man brukar kunna få på andra ställen för små fjuttisar ..

Åh, känner att jag inte orkar berätta allt vi har gjort .. Men jag lägger in alla bilder som jag tog idag å så får det räcka :D
Här kommer dom!

... Den roligaste bilden ligger längst ner! xD



































































Ser ni något konstigt med bilden ?
Jag gjorde inte det tills jag började kolla lite längre ner på bilden, på allas ben .. Då kunde jag helt plötsligt inte sluta skratta .. xD KOLLA LOLLOS HÖGRA BEN! xD OMFG! xD
Men! Hon är aaaabsolut INTE så fet på riktigt! Det roliga är att Julias ben står precis snett bakom som ni kanske ser .. Och eftersom båda har svarta strumpbyxor så ser det ut som båda benen är ett enda stort ben xD

Hoppas ni också har haft en underbar fredag :D <3
Kramar, Juss.

Juste .. Sen nu klockan åtta kom vi hem x)

Lååångt inlägg ..

Nu har solen försvunnit ner någostans där borta. När vi åkte hem från träningen (klockan halv åtta ungefär) så sken solen fortfarande .. Helt otroligt! :o x)
Träningen var rätt slapp. Varken armhävningar eller situps. Dom (tränarna) kunde har gjort träningen lite jobbigare, men jag har känt under dagen att jag har fått träningsvärk i benen efter igår när jag var ute å sprang. Shit, asså jag tror det aldrig har gått så dåligt som det gjorde igår .. Jag stannade flera gånger å började gå.
Var nära på att kasta mig ner i gräset brevid, bara börja gråta och hoppas på att en flygande superman skulle komma å rädda mig .. Trodde allvarligt att jag aldrig skulle komma hem ..
Jag tror inte jag var så sugen på att gå ut å springa från första början så det var nog delvis därför det inte gick så bra .. Bara satt å tänkte "fan va fet jag är .. " å sen i samma sekund var jag utanför dörren med hörlurar i öronen och ombytt till träningskläder :D

Tack till er som svarade i förra inlägget :) Tror jag ska ha kvar den här bloggen iaf när jag tänker efter ..
Nu när jag väl har skapat en och haft den ett tag känns det kämpigt att börja om från början ..

Åhh .. Jag och musik asså .. Lovisa tror jag vet precis vad jag menar när jag säger så .. x)
Så här är det med mig:
1. Jag hittar en låt
2. lyssnar 3-5 ggr på den
3. börjar tycka om den
4. börjar älska den
5. börjar bli beroende av den
6. spelar sönder den
7. tröttnar på den
8. hittar en ny favorit.

Och just nu är jag på 6an typ .. För nu så fort jag sätter mig framför datan så börjar jag spela en låt som vi håller på med på musiken, broken strings med James Morrison och Nelly Furtado. Så jävla bra.

Nu är jag i stort behov av en dusch.
Tack solen för dina underbara strålar idag :)
Kramar, Juss.

Äntligen vår!

Åhh, det är hela 11 grader ute :D Så himla skönt!
Blev jätte varm när jag gick hem från skolan i öppen jacka .. I löööv våren ^^

Klockan är kvart över fyra nu, klockan sex ska jag å Julia träna. Har inte så stor lust, hade till och med glömt bort att det var träning tills pappa frågade när jag skulle träna x)
Men det är rätt skönt å träna på torsdagar, dels för att träningen bara är 1timma och en kvart och sen för att man vet att det inte är någon mer träning under resten av veckan och att det är fredag dagen efter :)
Appropå fredag så vet jag inte riktigt hur det blir imorgon. Tjejerna ville grilla ? xD Men det kanske blir så, vem vet?  ;) För mig skulle det räcka med en glass vid vattnet inne i gamla stan :)
Får se hur det blir helt enkelt!

Har funderat på att göra en ny blogg. På devote. Men jag vet inte .. Där får man många flera läsare, och flera kommentarer. Men vad tycker ni? "/ Ska jag behålla den här, eller ska jag göra en ny? Det är inte säkert att jag komemr ha kvar samma själva "jusz" - namnet om jag byter heller .. DÄRFÖR FRÅGAR JAG ER! :)
Och jag blir överlycklig om jag får svar! ^^

Kramar, Juss.


Outfit
Skjorta (jockes) från H&M Divided (?) killavdelningen
Vitt linne (över), vet ej
Vitt linne (under) från Gina Tricot
Lack-tights från Gina Tricot
Klocka från Ur & Penn
Armband, gjort själv
+ Sjal från Indiska


Onsdag

Wiiiie! :D Jag ääälskar våren ^^
... Var bara tvungen att säga det .. Så himla underbart väder ute nu och man känner sig ju bara dum när man sitter här inne å glor .. Fast än så länge finns det ändå inte så mycket att göra ute ..

Första lektionerna fram till lunch var jag jätte snurrig i huvudet och kände hur jag tappade balansen flera gånger. Men sen efter lunchen, när jag hade fått i mig lite mat blev det bättre! :)
På långrasten gick vi upp till Moa (som har bott i Thailand i 4 månader, men som kom hem idag) för att säga hej. Hon var väääldigt brun och jag är vääääldigt avensjuk .. Hon han inte berätta allt hon hade gjort, men hon hade haft det bra iaf :)
Som alla andra onsdagar så var den här dan rätt seg ..
Men nu kommer det att dröja ett ganska bra tag innan det blir "sluta-klockan-fyra-onsdag" igen :) SKÖNT.
Mamsen har snott med sig kameran till jobbet idag, annars hade jag fotat lite nu å lagt in .. Men, men. Får göra det sen :)
Här kommer ett härligt minne från usa istället!

Super glad, lite smått solbränd och hamnade mitt i mellan största
idolerna! xD
Kan det bli bättre ? x)
Kramar, Juss.

RSS 2.0