USA del 2 kommer dröja ..

Tänkte bara säga det att det kommer nog ta ett tag innan det blir en fortsättning på USA delarna, eftersom jag använder Linux nu och alla bilder är sparade på Windows .. Just so you know :)

Hemma, lördagskväll

Hejsan :)
Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag och Louise drog in efter min match (och hennes träning). Jag köpte ett par skor från H&M. Knyt-skor med dragkedja på sidan. Va helt inne på att köpa ett par svarta, men förra gången jag kollade fanns det ETT par kvar, och det va storlek 40 .. -.- Men sen så idag så hade dom fått in en massa nya, svarta, gråa, vita och rosa. Men såklart fanns det bara 37, 39 och 40 i svart .. Inte 38 .. Så det fick bli ett par vita i storlek 38 :) Men dom va inte så dumma dom heller ;) Sen va jag tvungen att köpa en ny fundation. Min är helt slut nu .. Det fick bli en billig från H&M, hade inte råd med någon för 200. Får bli till nästa månad :) Åh, måste ta en dusch sen! Mitt hår har nog aldrig varit smuttsigare x) Juste. Matchen som vi hade imorse förlorade vi .. 45-38 slutade det. 7 poäng, ändå inte så mycket .. Men fan vi missade 22 straffkast! :o 22 stycken! Som tur va inte jag en av dom som sköt .. Då hade det varit 24 kast vi missat .. x)
Asså den här Linux-grejen .. Fan det är hur svårt som helst! Som jag sa förut, så funkar det typ inte att installera MSN! :o Jag blir skit sur .. Jocke är den ända som förstår sej på sånt här, så jag får be honom kolla på det igen sen .. Måste ju funka på något sätt .. !
Nu ska jag nog plocka fram kameran å plåta lite :) Kanske lägger in sen, om det blir några bra resultat :)
Puss å kram
Juss


kelly clarkson

Bästaste låten ever.
My life would suck without you med Kelly Clarkson, har du inte hört den,
är det dags att du lyssnar på den .. !



Linux-videon

Här, jag lägger in videon om Linux. Men i början är det Windows Vista dom visar, efter först 1:30 kommer Linux, så ni får spola fram! ;)


Hoppas det funkar!

härliga fredag

Okej, förra inlägget (precis som det står) har jocke lagt in medans jag inte var vid datan igår .. Han hade inte så mycket att säga som ni kanske kunde se, men han ansträngde sej nog inte heller för att få fram någonting vättigare, än bara "bajs". (Ja, han är 16år. Men vid b.l.a matbordet är han 3, om inte mindre ..)
Men men. Nu har jag kommit hem :) Halkade omkring hela vägen hem, det är ju is överallt! :o Och mina converse är jätte halkiga .. Men jag har inte ramlat å slagit ihjäl mej :D Än .. Fan va härligt med Fredag .. ! Hade också sällskap med Lollo hem, i mobilen x) Det blir mycket roligare att gå hem då :D
Jocke har installerat ett nytt operativsystem på min data. Alla fattar? Bra :) Nä men det är som ett annat Windows. Som ett annat tema eller vad man ska säga .. Har inte lärt mej så mycket än eftersom han installerade det igårkväll klockan halv elva .. Men om ni går in på youtube (orkar inte lägga in en video nu .. ) och söker på "Linux" så kan ni se en lite filmsnutt om hur det ser ut :P Rätt coolt, men som sagt. Jag har inte lärt mej ett skit än å just nu är det bara ganska irreterande .. Som tur är allting på svenska. Jag blir riktigt irreterad nu, för nu funkar det inte ens att installera MSN! :o Helt beroende av det .. Skit också. Hoppas Jocke kommer hem snart .. Å sen är det så jäkla jobbigt, för så fort man ska göra någonting måste man ange ett lösenord! Åh .. Juste! Pappa visade mej en artikel igår i en tidning om att man kan säjla sina bilder på internet, å få pengar för dom! :o Någon dansk Yuri Arcurs drar in över en miljon kronor i månaden på sina foton .. Hur coolt är inte det? Jag måste kolla upp det .. Det är nog nästa sak jag ska göra nu. För jag har ingenting annat för mej :) Så jäkla skönt! Nästa vecka har vi EN läxa :) Vi ska göra en sida i tyskaboken, typ översätta några meningar .. Å juste! Idag berättade våran No-lärare Holle, att han skulle egentligen skulle ha blivit pappa i söndags .. Lärare har någonting emot att berätta stora saker för deras elever .. Våran klasskompis Ruben är borta typ hur många veckor som helst i streck. Men INGEN vet vad som har hänt .. INGEN .. Bara alla lärare och resten av världen, men inte vi som faktiskt gick i hans klass. Jag menar, har inte vi rätt att få veta sånt? Varför våran klasskompis bara går upp i rök? (Han hade flyttat till Örebro till sin pappa fick vi reda på någon månad efter ..)
Nu ska jag se om jag kan ladda över lite bilder från mobilen, eller om det strular med det också ..
Imorgon är det match i Vasalundshallen i Solna. Och vi ska mötas 9.30 (!)  .. Underbara helg .. Underbara sovmorgon .. Det är elit som tur, dom matcherna är mycket roligare än Blue Stars matcherna.
Kanske uppdaterar ikväll igen, hej så länge :)
Tschüüüs
Jusz


Vadå stora fötter? x)


Bukfylla,toast och varm choklad. Bästa som finns :)


Jocke här

bajs.

onsdag

Tjolahopp :)
Onsdag .. Ingen träning, men som vanligt slutar jag plugget fyra .. Så jäkla segt under dom sista lektionerna .. Sen när jag kom hem mosade jag i mej hur mycket mellis som helt! :o Jag va vrål-hungrig. Blev inte särskilt mätt på den där friterade fisken i skolan .. Har ingen lust å stoppa i någonting i munnen som man vet är gjort utav sklett, ben, ögon, alltså bara rester .. Uppdaterade inte igår, vet inte varför det inte blev någonting, satt typ framför datan hela eftermiddan men skrev inte ett ord på bloggen .. x) Sen så varje ju Top Model igår också.. Dom hade rätt roligt tema när dom skulle fota :D Dom skulle typ vara överdrivna känsidar på någon kändis-gala :D Och gången innan det så skulle dom ju vara jättar .. ;) Lauren Brie åkte ju ut igår .. Så länge Joslyn (stavning?) är kvar så är det lugnt, she is ma favourite :D Hoppas hon inte åker ut idag bara .. :o Åhhh, nej! Imorn ska vi ha livräddning i högdalensimhall .. Skit också .. Får inte glömma att packa ihop allting nu ikväll .. Annars kommer det bli himla stressigt imorn ..
Nu ska jag lämna datan ett tag å ta plats i sängen bakom mej i stället framför tvn :)
Måste bara tipsa om Kelly Clarksons nya låt! :o "My life would suck without you", sjukt bra ..
Sen en annan grej också. Jag vet att jag inte har skrivit klart "her name is Noelle", men för någon dag sen så fick jag en ny idé. För en gång skull ska jag skriva (försöka) en smått läskig berättelse.. Om ett kedjebrev som faktiskt var sant ..
Säg gärna vad ni tycker om den idén :) Jag kommer säkert börja med den vilken dag som helst nu men jag har absolut inte glömt den andra :o
Nu måste jag slå på tvn om jag inte ska missa något :)
Pussar å kramar
Josefine

 
Juss älskar att fota ^^

måndagskväll

Känns som att jag inte har skrivit på jätte länge, även fast jag la in ett inlägg senast igår .. Jag vet, jag skulle ha berättat hur det gick på matchen. Men nästan direkt efter den drog jag in till stan med Simone och Louise och sen på kvällen, efter stan drog vi till Högdalen å hyrde en film å gick hem till mej å kikade på den med Julia också. Så det blev liksom inget tillfälle att skriva .. Men vi förlorade matchen med ganska stort .. Det va mot saltsjöbaden å dom i det laget e ganska kända för att dom är GIGANTISKA .. Så det blev typ 20 poängs skillnad när matchen var slut .. Inte så bra .. Johanna skadade foten efter några sekunder när matchen precis hade börjat .. Typ en av dom bästa i laget, vi hade verkligen behövt henne. Men hon var tvungen att gå hem .. Jag skadade fingret IGEN .. Inte samma dock, men på samma hand å typ samma sak hände, jag fick bollen rakt på fingrarna .. Så nu är vänster ringfinger tjockt som en prinskorv och alldeles blå-lila .. Idag hoppade jag träningen. Jag gick på bio med Julia, Simone och Louise istället. Vi såg Bröllops Duellen, rätt bra :) Och så passade vi på att byta en väska som jag hade köpt på gina tricot igår. Den var nämligen sönder .. Men jag fick byta den, som tur va! :) Imorn är det ingen träning, det kommer vara en 08match istället på kvällen. Har faktiskt lust att gå .. Ska höra med Julia, det var skit länge sen vi var på 08match ..
Nu ska jag gå ner å ta någonting att dricka innan jag törstar ihjäl x)
Har fotat lite på nu ikväll, lägger in bästa resultaten :)
Kramar, Juss

Den andra bilden beskriver ganska mycket. Ibland är man den som tittar ner på alla som man tycker är dumma i huvet, men sen så ibland är man den som sitter ner och tittar upp på alla andra och inser att det faktiskt är dom som är idioter.
   

God natt

Hejsan :)
Tänkte bara lägga upp ett inlägg innan jag kryper ner i sängen. Jag orkade varken dammsuga rummet eller lägga upp del 2 av usa-resan .. x) Slöa jag .. Men jag kanske får lite tid över imorgon :) Imorn har jag först blue stars match, vi ska ses 11 och INTE 12 .. Great .. Men sen efter det ska jag hem, duscha å göra mej i ordning å sen ska jag dra in till stan med Lollo :) Veckans höjdpunkt x) Det blir lite knäppt för idag hade vi skola .. På en lördag .. Det va nämligen öppethus, så alla var tvugna att komma dit. Fattar inte riktigt varför vi 7or skulle komma, när det egentligen bara va 8orna och 9orna som gjorde nånting .. ? (Dom sålde fika i aulan x)) Men i alla fall, så nu på måndag är vi lediga :) Då får jag äntligen sova ut ^^ Jag tror jag skadade min fot idag på matchen .. Har jätte ont längs ytterkanten på höger fot. Precis efter vi hade kommit hem (efter matchen) så kollade jag på foten, och den såg lite svullen ut faktiskt .. Men det va ju inte super allvarligt så en halvt skadad fot ska inte få hindra mig att köra match imorn ;)
King kong går på tv nu, har kollat på den lite till å från. Rätt bra om, men hade varit ännu bättre om dom hade skippat scenen där dom där gigantiska insekterna kommer .. Så jävla äckligt x) Men den är tre timmar lång och om jag ska orka spela match imorgon så måste jag nog gå å lägga mej nu ..
Uppdaterar imorgon om hur det gick på matchen :)
God natt
J

vinst för söder

Jag känner mig helt förstörd. Trasig. I alla fall riktigt sliten. Som tur är det helg, å jag får chansen att ta det lugnt å sova ut. Har precis varit iväg på en elit-match. Helt hysteriskt var det! Det slutade lika så dom la på fem minuter och det slutade med att vi vann, med EN poäng! :o När första perioden var slut så stog det 16-5 till saltsjöbaden (motståndarlaget). Redan då hade nog (i alla fall) hälften tappat hoppet. Eftersom vi vet hur det brukar sluta, när det börjar med utklassning.. Men som sagt, vi vann :) Omg, jag måste berätta vad som hände precis innan matchen satte igång! :o Kolla, jag skulle gå på toa inne i omklädningsrummet som var utanför hallen i en korridor. Precis innan jag öppnar dörren till det första rummet så hör jag musik på hög volym där innefrån. Wtf!? Men jag bryr mej inte å öppnar dörren och kliver in. Nu ångrar jag mej så sjukt mycket .. För när jag öppnar så sitter ett pojkar92 eller 93 lag på kanske 20 pers runt om i hela omklädningsrummet! :o SHIT. Jag stängde dörren snabbt å gick bort till det andra rummet. Men va fan. SAMMA SAK DÄR! :o Rak in på bänken satt en kille med bara en handduk runt midjan (nej, han hade inte fin kropp). Så jag drämmer igen dörren så snabbt jag bara kan och rusar in på planen igen. Bakom mig hör jag några garva .. Typiskt mig? Eller?
Aja, bara att hoppas att jag aldrig kommer få träffa dom igen ..
Nu ska jag snart hoppa ner i ett bad ^^ Sen efter det (om jag orkar) ska jag dammsuga mitt rum (skit kul .. ) å sen efter det (om jag orkar) så kanske jag lägger in bilder från USA resan, del 2 :)
So long, goodbye:)
Juss

Fredag

As you can see så har jag lagt in lite bilder från USA resan 2008. Kanske lite sent, men kolla igenom om ni känner för det :) Nu än så länge är det bara del 1 San Fransisco. Det kommer vara Hollywood, Las Vegas och allt emellan :) Hoppas iaf lite utav det är intressant ;)
Fredag. Härligt :) Men. Imorn är det skola! :o VI SKA HA SKOLA IMORGON NÄR DET ÄR LÖÖÖRDAAG! :o Kan ni fatta!? Det är öppethus, så det är därför .. Men som tur är så får vi vara lediga på måndag :) Men vi ska gå från 9.00 till 12.30 tror jag att det va .. å så får vi ingen lunch ..? Det va lite märkligt ..
Måste dammsuga mitt rum nu ikväll .. Åh! Juste! Måste kolla busstider tills imorn .. Jag ska nämligen ha match imorgon i Farstahallen och mamma och pappa ska bort, så jag måste ta mej hem själv. Vet knappt vart Farstahallen ligger .. x) Men det löser sej nog ;) Har inte pluggat någon Engelska överhuvudtaget .. Who cares? Jag orkar inte bry mej nu, fan det är Freeedag! ^^ Tack och hej. 
Jusefine

 


USA DEL 1 SAN FRANSISCO

Här kommer vääldrigt sena bilder från USA resan 25/4-10/5 2008
Men för er som är intresserade så lägger jag in lite bilder :)
 
Började resan i San Fransisco, Golden Gate bron på bilden. Som vi någon dag efter åkte över.

Alcatraz, ur-gammalt fängelse ute på en liten ö mitt i vattnet precis utanför San F. Har tusen bilder på hur det såg ut på insidan vid alla celler å så, men det är närmare 100 stycken å så många orkar jag inte lägga in x)
 
Dom stupande vägarna mitt inne i city, (som jag inte kommer ihåg vad dom hette) som va lagom jobbiga att gå upp för ..
 
Paus från shopping med Ben n' Jerrys och kart-läsning på en gräsmatta mitt inne i shopping centret.

Dom fanns överallt ..

Torsdag

Först å främst vill jag bara säga att igår så ropade mamma på mej och visade ett mail hon hade fått från en utav dom här som skulle hålla i Fryshusets grundskola. "Det blir ingen grundskola ht09 .. " Asså den skolan skulle allvarligt talat blivit den bästa i hela Sverige .. Å så får dom inte göra den! Fattade inte riktigt anledningen varför dom inte fick det, men hur som helst. Inge Fryshuset till hösten i alla fall .. Fan också.

Okej. Vad har hänt idag då? Inte mycket alls. Skola å direkt efter det gick jag hem, å nu är jag hemma :) Efter maten kände jag mej nästan svimfärdig .. Men man kan väl inte svimma när man har ätit? Jag menar då har ju kroppen precis fått ny energi ..? Aja. Jag va bara lite allmänt nere under nästan hela dan .. Dels för det där med skolan å sen så mådde jag lite dåligt också (från igår). Fick lite huvudvärk under dagen och så blev jag lite snurrig .. Men nu är det skönt att vara hemma :) Å snart blir det ännu skönare, nämligen TRÄNING! ^^ Har fan inte tränat sen .. FÖRRA TISDAN! :o :s Oj .. Länge sen .. Julia kommer inte hänga med idag :( Messade lite med henne imorse, hon va hemma å hade jätte ont i magen .. Kanske magsjuk .. Men när jag snackade med henne då, hade hon inte spytt än, nu vet jag inte om hon har gjort det. Ska skicka iväg ett sms snart å fråga hur det är med henne ..
Jag höll på att förlora mitt busskort idag! :o Som tur va gick Linn och Hanna bakom mej, som såg att kortet åkte ner på marken. Dom gav det till mej, men hade ju lika gärna kunnat tagit det .. Tack så mycket :)
Imorn vill jag in till stan .. "/ Fredag ska ju ändå få vara en Fredag .. Får se ifall Lollo har lust att hänka, om inte någon annan vill :)
Ska kila nu, kanske lägger in något ikväll efter träningen :)
Hare bäst
Juuusz


sjukling idag igen

Är hemma idag med .. Halsen gör fortfarande ont och jag är väldigt yr och trött ..
Har precis kollat klart på Mamma mia, kröp ner i sängen på en gång efter frukosten å tog det lugnt. Jocke hade tydligen sovmorgon idag till halv ett .. Hans gymnasium verkar rätt slappt .. Kunskapsgym. om någon undrar ;) Pappa är också hemma idag, fast inte för att han mår dåligt, utan för att han ska lägga golv nere i källaren! x) Så kanske jag också ska göra när jag ska göra iordning garderoben, ta ledigt en dag bara för att göra det :D Men iaf, nu är han och lämnar Jocke och han skulle också köpa några cheesburgare påvägen hem :) Skulle behöva plocka iordning i mitt rum ser jag nu, å så skulle jag behöva plugga tyska och engelska .. Men jag orkaaar inte! :( Nu ska jag nog krypa ner i sängen å kolla på tv :)
Ha det bra ;)
J

   
Har blivit lite beroende av varm choklad dom sista dagarna .. x)


sjukling

Hejsan :)
Idag är man hemma å vilar. Lite hängig "/ Har ont i halsen, snurrig i huvudet och det är lite tungt att andas .. Och så har huvudvärken börjat komma tillbaka .. "/ Jag började känna mej dålig igår på dom sista lektionerna, men det var bara någon timma kvar på dagen så jag bestämde mej för att vara kvar. Men sen så var det träning i Liljeholmen och när träningen sätter igång känner jag att jag inte orkar. Jag frös och hade ont i halsen å huvudet och va bara allmänt trött. Så jag satt brevid en stund, sen drog jag hem och hade sällskap på tunnelbanan med mamma hem :)
Nu har vinter-vädret kommit tillbaka också .. "/ Men jag och Julia sa det att det är okej, det får snöa fram till att vi åker till Kungsberget den 10e februari. Men sen efter det så får våren faktiskt ta att komma ..
Det har inte gått att gå in på ginatricot's hemsida på hela dan! :o Jag blir insane! Har nämligen listat ut idag hur man kan ta bilder från monki's hemsida, och eftersom ginatricot har samma "program" för sina bilder där så borde det ju funka där med ;) Tänkte nämligen lägga in en bild på en väska som jag vill ha därifrån :P
Och appropå kläder på nätet så hittade jag espadrillosarna på hm's hemsida! :o Inte dom hem klack, utan dom låga, men det är bara dom turkosa som finns i storlek 39 .. Dom guldiga som jag vill ha ^^ finns bara i typ 36,37 och 40 .. Inte ens i 38 ! Great .. Hoppas på att det kommer in fler till sommarn :) Men jag lägger in en bild på dom, så får ni se hur dom ser ut ;)
Omg, min hals asså .. :( Har jätte ont .. Ska nog gå ner och ta en tablett å lägga mej framför tvn en stund ..
Ha de bra allihopa, kanske lägger inte någonting mer ikväll.
Juss


slapp-söndag

Äntligen kan jag lägga tyska böckerna åt sidan .. Har inte suttit å pluggat så länge, men det känns som att orden sitter nu. Idag har jag inte gjort ett skit. Inte någonting. Jo, städat stora badrummet .. Dagens höjdpunkt .. x) Sen har jag legat i sängen å slöat. Druckit varm choklad och kollat på cribs. Försöka kolla lite på vad jag ska köpa nu när jag får pengar på tisdag. Men bortsätt från det så har jag inte gjort något .. Faktiskt ganska skönt ändå. Att inte behöva tänka på något, bara ta det lugnt. :)
Nu tror jag att jag ska ta en dusch och sen ska jag nog kolla vad som finns på tvn :)
puss å kram
jussan

  

fortsättning

Här kommer fortsättningen :)
Lite ibörjan har ni säkert läst, men gjorde så med mening för att ni ska komma ihåg vad som har hänt ;)
Hope u like it :)

"Noelle ... intressant ..."
Japp, nästan lika intressant som dej BIATCH! Noelle vill skrika det i ansiktet på henne, men bestämmer sej för i sista sekund att ta det lugnt. I alla fall dom 10 första minuterarna.
Nervositeten och rädslan snor orden från henne och helt plötsligt vet hon inte vad hon ska säga. Men om hon står iskall och kollar rakt in i ögonen på den långa tjejen så vet hon det inte syns. Men som tur bryter ringklockan tystnaden och alla börjar gå till sina klassrum.
Noelle lyckas tackla sig förbi dom tre tjejerna som vägrar att göra vägen fri för henne.  Tjejerna vänder sej om och Noelle riktigt känner hur deras ögon hugger in i ryggen. Men ännu en gång försöker hon att inte bry sej.
Klassrummet är normalstort. Och det ser ut att vara normalmånga platser också. Men att den här skolan är normal är den svagaste känslan hon har fått. Hon är sist in i klassrummet. Alla sätter sig ner och det blir snabbt tyst när Noelle gör entré. En stirrig dam står en bit brevid Noelle och letar bland några papper som ligger i en hög på katerden. Hon ser nyvaken ut och glasögonen hänger på tre kvarten. Hon mumlar för sig själv, känner i fickorna och kollar sig omkring. Noelle får för sig att det är nycklarna hon letar efter.
"Är det dom här du letar efter?" Hon plockar upp nycklarna som ligger mitt på bordet.
"Åh, tack så mycket unga flicka! Ibland undrar jag vad dom har gjort mina glasögon utav ..." Hon ler mot Noelle som står på hennes vänstra sida. Okej, hon hade nog glömt att borsta tänderna också ... Hon fejkar snabbt ett leende, men vänder huvudet bort sen mot ett annat håll för att få frisk luft. Det fnittras hos eleverna, dels åt Noelle. Men också åt den nyvaknade läraren.
"N-N-o-o ... Noille är ny här och ..."
"Noelle." Rättar hon.
"Jaha, jag tyckte apostrofen, eller nej ..." Hon kollar ner på sina papper igen. Noelle ser också att det är någonting över det första e:t i hennes namn. Men hon behöver inte glasögon för att se att det är ett blyertsstreck. Hon suddar bort det och visar.
"NOELLE."
"Haha! MADGIC!" Utbrister läraren när hon ser att det faktiskt står NOELLE och inte NOÈLLE.
Nu utbrister också hela klassen i skratt. På ett sätt tycker Noelle att det känns skönt. Mycket bättre än tystnad. Hon kan inte hålla sig heller. Från skillnad från lärarens gula snuskiga tänder glimtar Noelles vita, perfekta tänder fram mellan dom rosa läpparna.
"Ja, ja. Nog med sånt här ..." Hon blev helt plötsligt allvarlig och leendet försvann snabbt.  "Du, NOELLE. Ska sitta där borta brevid Konrad" Hon pekar en på plats längst bort i hörnet som Noelle inte ens hade lagt märke till. Toppen! Längst bak betyder mindre koll från läraren. Hon går i gången längs alla bänkar. En busvissling hörs när hon går passerat ett bord där en kille med håret åt alla möjliga håll sitter. Någon sekund efter hörs ett litet garv från en kille från bänken brevid. När hon sätter sig ner brevid den så kallad Konrad så ser hon hur dom slår knogarna i varandra.
"Haha, du e fan sjuk!"

söndag

God morgon :)
Jag skrev ingenting igår, var så himla trött när Lollo hade gått .. :o
Men jag tänkte berätta nu vad vi gjorde igår ;) Lollo kom till mej typ mitt på dan, vi stannade inne en liten stund så hon fick värma sej. Sen gick vi ut för att fota lite :P Vi gick bort till en bro och klickade fram över 50 kort! Men många utav dom finns inte kvar .. x) Sen blev det så fruktansvärt kallt, så vi gick in. Vi laddade över alla bilder, kollade igenom dom och mixtrade lite i photoshop. Jag ska kolla en gång till sen å se vilken (eller vilka) som jag skulle vilja ha upp på min vägg .. :) Sen så kom Lollos pappa förbi med hennes uggs. Vi skulle nämligen till Bea för att köpa "lite" lördags godis x) Vi köpte två paket kakor, en sprut-grädde, en nutella-burk, en champis och ett paket med vanlig möjlkchoklad (med nötter ^^). Vi blev ganska mätta, och jag ser verkligen fram emot att få träna imorn x) Det känns som det behövs .. x) Men samtidigt som vi satt å mosade i oss det dära så satt vi å as garvade åt "Linas Kvällsbok" som vi hittade på datan xD Asså OMFG, va den va rolig! xD Om du inte har sett den, måste du göra det! xD
Det blev ganska mycket kvar från igår .. Ett oöppnat kakpaket å massa grädde å typ hela nutellan och mycke champis x)
Idag ska jag plugga tyska .. Ruulit .. Sen ska jag nog bara ta det lugnt :)
Har skrivit lite mer på berättelsen, så jag lägger in det :P
Hare bra
Josefine

    
Här är bara några utav alla bilder vi tog ..

dåligt självförtroende

Jag tänker aldrig klandra någon annan. Inte skylla på någon annan.
När jag vet att det egentligen bara är mitt självförtroende som skriker innerst inne.


 
Du tror att jag ler. Då säger jag bara en sak.
Du kan sluta tro nu.


glow in the dark!

OMG! Nu hittade jag ett par som är SJÄLVLYSANDE! :o Snacka om coolt asså!
189:- kostar dom, inte så farligt om man tänker efter .. Men sen om man ska beställa från den där norska/danska sidan så kommer det nog kosta lite mer .. Men hur många solglasögon i världen är självlysande och så här fräna hallå? Dom skulle lugnt va värda 300:- om det skulle kosta så mycket att få hem dom! :o
Men jag tänker inte beställa dom nu, det kommer nog bli till sommarn tror jag i sånna fall ;)
Men jag passar på att lägga in en bild iaf :]


shutter sades

God morgon allihopa :)
Skrev en liten text igårkväll. Ganska mycket kom från en låt jag hörde på Englas press på playahead. Ni vet "Hallelulja", den är ju egentligen på engelska. Men den här va på svenska! :o Blev gråtfärdig när jag lyssnade på den .. bigbag heter hon på playahead, ni måste höra den! :o Hittade fränaste sidan ever! :o Dom har as snygga brillor (Sutter sades) som jag hittade i usa när jag va där i våras. Men då tyckte jag dom va super fula å köpte inga! Men nu tycker jag att dom är skit snygga! :o Och nu har jag äntligen hittat en hemsida med sånna! Tyvärr så är sidan på typ norska eller danska .. x) Men jag ska fortsätta leta efter en sida på svenska med sånna! :) Men jag passar på att lägga in länken till den norska eller danska sidan, så får ni se :)
http://coolshop.no/shutter-shades_567.html
Nu ska jag äta frukost, hörs lite senare :)
Kram
Jusssss
Här är mina favoriter ;)





81 ord


Letade i mitt inre, och fick ut det här.

Du har något som griper tag,
och leder mej från natt till dag.
Så fort jag hör din röst, försvinner all tröst.
Går genom hjärtat. Genom blodet. Tårarna rinner.
Och allt annat bara försvinner
 Känslorna tar kontroll och förlorar jag
dej helt nu kommer jag hamna på noll.
Fatta och förstå.
Jag vet, det räcker inte med att stå på tå.
För att få det man verkligen vill nå.
Men jag har fan försökt mitt bästa,
för att glömma de mesta.



stanrunda

Pust* ... Nu kan jag äntligen ta det lugnt.
Har varit i stan med lollo, vilket var riktigt kul :] Vi började med en fika på Sandy's. Det blev varsin varm choklad och en chokladkaka-bit med grädde, mums! Jag käkade inte upp hela, började må illa och blev väldigt mätt efter halva biten. Efter det drog vi vidare å började kika lite i affärer :) Köpte en hög tjol från gina tricot för 99:- (den jag har skrivit om förut). Men nu har jag kopplat in mobilen utan att ha fotat den, så en bild på den får komma senare. Efter att jag hade provat kjolen så åkte vi upp i rulltrappan och då kommer jag på att min varma choklad (i en mugg alltså) inne i omklädningsrummet .. Shit också .. Såklart lät jag muggen stå kvar ;) Sen köpte lollo ett par brillor på Mango å fick en as fin ask till! :o Avensjuk .. :( Hahah! Juste! xD När vi kom ut sen från Gallerian och ska gå över vägen så ser vi en kille som står och fotar vid övergångstället. Sen så gick han där ifrån, så han kom typ bakom oss. "Hah, du kan fota oss .. !" Sa jag lite på skoj, å lollo får skrattaanfall! Å då kan jag inte jag hålla mej heller, så jag börjar också garva hysteriskt! Sen så vänder jag mej om för att se om han va kvar bakom oss, eller om han hade gått. Då står han bakom oss med kameran riktad rakt mot oss! :o DÅ STÅR HAN OCH FOTAR OSS! xD Va fan jag drev ju ..? xD Sen hur bilden blev vet jag inte, men det blev nog bara två ryggar för ingen utav oss vågade vända oss mot kameran x)
Sen drog vi vidare till monki :) Blev helt kär i en tröja som jag förut hittade på hemsidan! (Kolla bilden). Plus att det var rea på den! :o Den kostade egentligen 350:-, men nu var det 50% rea, så nu kostade den bara 175:-! :o Sen så provade Lollo ett par chinos som va as fina! :o som det också var rea på, kostade 300:- egentligen och nu, 150:-. Jag ska helt klart köpa iaf tröjan när jag får pengar nästa gång. Vilket blir på tisdag. Måste iväg så snabbt som möjligt då, för jag vet inte hur många som finns kvar nu när det är rea å allt .. Lollo hänkar nog ;)
Sen drog vi hem och nu är det fredag :)
Nu orkar jag faktiskt inte skriva mera ..
Hej hopp runka snopp, sug, svälj, trevlig helg :)
J

 
Fotohumör imorse, påväg till skolan i kylan.


Fika på Sandy's


Världens snyggaste tjocktröja på Monki, 175:-


Förlåt lollo för att jag lägger in bilden :$


torsdag 15jan, informationsmöte

Tjena alla pigga läsare :)
Idag hoppade jag över träningen. Drog nämligen iväg med mamma på informationsmöte i Fryshuset (om grundskolan som kommer starta höst termin09). Sist jag va på mötet så blev jag väldigt intresserad och ville verkligen börja. Men nu efter som tiden har gått så har jag kännt mer att jag vill stanna i stureby. Men nu efter det här mötet så blir jag lika intresserad som jag var när jag kom hem från första mötet! Om det är som det låter så kommer nog den här skolan ÄGA stureby .. Asså allting dom snackar om låter så sjukt bra! Inte nog med att vi börjar 9 varje dag, och INTE 8. Och sen så har vi basket tre dagar i veckan som sista lektion, å då får vi sveriges bästa tränare .. Inte så illa .. Men så frågade jag hur det skulle bli med träningen som man har då på skolan, om man skulle träna blandat tjejer och killar? Svaret blev "ja". :s "Det funkar så bra så i den här åldern!" Å va fan menar han med det? Har han ens sätt vi tjejer träna brevid killarna? Har han ens sätt skillnaderna? Om inte annat kommer han väl att göra det snart .. Men fett läskigt ändå :s För jag har sett killarna träna (eftersom dom kommer efter oss på måndagar) och dom ligger några steg före oss kan man väl säga x) Jag säger inte att vi är dåliga, bara att dom är jävlit grymma. Men samtidigt vore det inte så dumt å bli lika bra som dom ;) Aja. Det kommer vara ett till möte i februari. Då kanske jag vet ännu bättre. Men vi ska skicka in en anmälnings-grej å om jag kommer in kan man ju bara säga nej i sånna fall. Men iaf. Imorn drar jag och lollo in till stan en sväng :) Hon ska kolla på någon tjocktröja på h&m om jag inte minns fel, å så ska hon lämna tillbaka ett linne från gina. Själv ska jag kolla på en kjol från gina ^^ Om jag köper den så lägger jag in en bild på den (ofcourse). Nu ska jag ta ett bad tror jag :) Juste! Gott folk! IMORN ÄR DET FREDAG :]
1000 kramisar från juss ^^


photoshopade bilder

Fixade lite bilder alldeles nyss från när jag och tjejerna var på pizza hut. Men dom här bilderna är ifrån tuben när vi var påväg in till stan. Hoppas ingen utav dom tar illa upp om jag lägger in dom bara .. :s

Moi & lollo

Almutten :)

Moi & lollo igen ^^
Omg, mina ögon va helt miffo .. :s Inte för att bilden blev snyggare med ett streck rakt över fejset xD

Tappat ansiktet? Eller har det bara fasnat i glasrutan? x)

Ingen bild på julia :( Men hon va ju den extremt duktiga fotografen :)
Hoppas ni gillar dom ^^
Sov sött allihopa :)
Juss-tuss

onsdag

Hejsan :)
Det blev inget inlägg alls igår. Hade inte riktigt tid, hade tränat å sen så tog jag ett bad å sen var det top model på tv å sen va det dags att sova .. Men som tur är skriver jag idag ^^ Idag var det rätt skönt ute. Tja, man frös ju inte ihjäl iaf .. ;)Längtar efter sommarn så in i helvete :( Trött på att behöva dra på sej en massa mössor och halsdukar och tjocka jackor så fort man ska ut utanför dörren ... Men även fast vi slutade klockan fyra idag så kändes det skönt att gå hem. För första gången. Hatar nämligen att gå till och från skolan. Världens tråkigaste väg... Men som sagt, det var riktigt skönt. :) Nog dels för att det var hyfsat varm men sen också för att få rensa tankarna .. Känns som om det är ganska mycket som händer just nu .. Men bäst är nog ändå att vara hemma ;)
Här kommer lite bilder från igår. Jag och Julia skulle till träningen och Alma och Louise skulle till Globen :)

(lollo,jusz,julia,alma)
Alma hade lite svårt att hålla i kameran ..

(jusz,julia,alma,lollo fotograf)
Den bjussar jag på ..

(jusz,julia,alma)
Den me ..

(jusz,julia,alma)
Fråga mej inte vad vi höll på med ..

(lollo,jusz,julia,alma)

Och för första gången en bild på dagens outfit ;)
Man ser inte så mycket, men jag orkade inte lägga ner så mycket tid på att få perfekta bilder ..
Svart linne, h&m divided
Svart hög kjol (egentligen en tub-top), zara
Svarta tights, cubus
Grå kofta, h&m
Vit mössa (egentligen lollos ^^), gina tricot
Svart stickad sjal, indiska
Silvriga bambuörhängen, gulan
Nu ser mitt rum ut som ett bomb-ner-slag .. Ska plocka iordning å sen så ska jag prova ett par jeans som ligger gömda i min byrå .. ;)
Puss och kram
Jussssss

Ju högre man blir ...

Tjena :)
Tillbaka från träningen, vilket är skönt. Väldigt skönt. Jag hade på mej ett par väldigt tajta jeans idag och efter träningen så kände jag på en gång att det inte skulle kunna gå att få på sej dom där brallorna igen. Så jag bestämde mej för att gå ut i bara shortsen. Stefan (tränare) tyckte inte jag var klok och pappa som hämtade oss vid stureby undrade vad jag va gjord utav (min hjärna asså). "Jag är varmblodig" blev svaret då :D. Jag måste förklara rubriken! xD Idag på träningen skulle vi köra layup's (man tar två steg från tre sekunders linjen och tar två steg/hopp in mot korgen). Å då sa Stefan att vi skulle hoppa så högt vi bara kunde på sista steget. Men så sa han det lite märkligt .. "Ju högre man blir, desto svårare blir det att stoppa en" .. Öhh .. Jag tror jag var den enda som vände på hela meningen .. x) I alla fall FATTADE att man kunde vända på den x) Imorn ska vi få varsinn "söderbasket" t-shirt :) 70spänn kostar den, kan lägga in en bild på den imorgon ;) Nu måste jag ner och sätta in fiskgratängerna i ugnen, annars blir det aldrig mat i det här huset :o
Ha det super, pussåknull hjärtegull :)
Juuuuusssss

En till förlorad match ..

Så sant. 34-23 blev slutställningen. (Till dom ofc) Riktigt irreterande .. Nu blir man ju inte det minsta peppad till nästa match heller. Men jag tror det går dåligt för att det precis har varit lov. Typ ingen har tränat på lovet .. Så jag tror vi tar igen det här senare. Hoppas jag iaf ;) På hemvägen tog mamma och pappa fram någon smoothie dom hade köpt. Dom gav mej en som hade vanilj smak. Dom tyckte att den va jätte äcklig, själv tyckte jag att det va skit god :D Smakade precis som vaniljkräm! xD Fast den var nyttig! :o :) 10 spänn på ica (maxi?)
Hittade snyggaste jeansen och tightsen ever igår! :o På chicy.se.
jeansen kostar 699:-

Och tightsen kostar 289:- (kanske lite dyrt för ett par tights, men dom är ju sjukt snygga! :o)



Den otroligt goda smoothin x)

Nu ska jag duscha, och sen ska jag nog bara kika på tv:n å tare lugnt :)
Hare bra, kanske lägger in något mer inlägg sen :)
Juss


fin fina kläder

Hejsan igen :)
Har hittat världens coolaste tjocktröja på monki's hemsida! :o Den ser nästan ut som en jacka. Men det funkar ju inte att ta bilder från den hem sidan så jag kan inte lägga in någon bild på den .. Men den är vit (finns i svart också), har luva och STORA knappar! :P Asså dom har ju hur coola kläder som helst där! :o Vi var ju istan igår och då provade lollo en halsduk där. En super stor vit, stickad. Och jag har bara gått runt och tänkt på den hela tiden! Skulle jätte gärna vilja ha en sån .. :$ 180 kostar den. Ändå rätt bra. Den skulle ju liksom inte bli liggandes direkt .. :D
Å så provade jag en kjol igår också på gina tricot. En grå. Den finns på hemsidan, i en massa glada färger :) Men då när jag provade den kändes inte den så bra, men nu ångrar jag mej nästan att jag inte köpte den.. För nu tycker jag att den är jätte fin! x) Men jag vene om man ska vara lite wild n' crazy å köpa den i någon lite roligare färg än grå .. ? Äh! Jag vet ju inte ens om jag ska köpa den x)
Nu ska jag gå ner och ta lite lördags-godis ^^
Imorn är det match, härligt härligt! :)
Ny design btw ;) (som ni kanske ser x))
Kramar och pussar
JUSZ


premiärer

Juste!
Glömde å säga att den 16e januari så har Bröllops Duellen och (om jag minns rätt) Benjamin Buttons otroliga liv premiär :)
 
 

Och sen så har I taket lyser stjärnorna premiär den 30e januari, den som jag anmälde mej till men kom aldrig med i :(


(Det här är egentligen bokomslaget, men jag hittade ingen annan bild)
Just so you know ;)

Förlorad match

Japp. Gick inge vidare alls .. Dubbeldribblingar, felsteg, typ alla rammlade och var helt ofokuserade. Men framför allt, skit-dommare! Så det var inte så konstigt att slutställningen blev med 25 poängs skillnad ..
Men, men. Alla i hela laget vet om att när vi spelar basket bra. Då spelar vi grymt bra. Så det är bara att ta nya tag imorn och se framåt! Även fast både Hassan och Stefan tyckte att det va en usel match och att vi hade kunnat gjort mycket bättre. Juste! Haha, Stefan fick typ en varning x) Han skrek för mycket ..
Nu är jag hemma och sitter och äter pizza som blev över från gårdagens middag :) Mums!
Funderar på att fixa till designen lite .. Får se ifall jag gör det eller inte ..
Nu ska jag bara äta klart, sen duscha (eller bada ;]) åå sen .. Hmm .. Vet jag inte ;)
Kanske lägger in något inlägg senare :)
Hare bäst.
Josefin

 
Vadå snygg ? :o
Shia Labeouf, huvudroll i Disturbia (och Transformers).
 OCH VET NI VAD!? Han har dejtat Rihanna! :o Blev lite förvånad när jag läste det, jag menar deras stilar är ju inte ens nära att vara lika .. ? :s
Favorit-skådis nummer 1.

underbara fredag

Hejsan allihopa :) 
Hoppas att det är fler än jag där ute som har haft en underbar fredag ;) Rolig iaf :P
Slutar inte lika tidigt längre eftersom jag har no den här terminen. Vilket inte är så roligt .. Försökte byta så att jag kunde få börja tidigare å sluta tidigare (än att börja senare och sluta senare). Men Holle (no-lärare) brydde sej inte alls. Bara sket i vad försökte säga. Jag bor så jävla långt ifrån skolan å när jag börjar klockan åtta så får jag skjuts. Men inte när jag har sovmorgon.. Då måste jag gå hela den där långa skit-vägen. I kalla, otäcka vädret .. Men det gick hyfsat bra ändå. Var lite svårt att välja kläder imorse bara, så istället för att alla kläder låg snyggt å prydlit (som dom ändå aldrig gör) i lådan, så låg dom utslängda på sängen och golvet istället. Man kunde verkligen se att det var någon som hade haft bråttom .. x) Men nu är rummet fint igen :) Efter skolan träffade jag lollo, julle och alma. Vi åt mellis hemma hos lollo och efter det drog vi in till stan en sväng :) Trevligt, trevligt :) Fick tag i en vääldigt efterlängtad tröja som gina tricot hade förut, innan sommarn. Men som jag bara har sett någon gång efter det. Å så nu har någon liknande kommit tillbaka ^^ Och det bästa va att den bara kostade 49 spänn :o Hade behövt small, men medium fick gå ;) *
Asså nu är jag sugen igen på att köpa ett par converse .. Ser as många som har det, å dom är så fucking fina! :'( Men kanske inte dom där som jag tänkte spara och köpa förut. Dom där som var hel-vita. Om jag ska köpa några så får det nog bli dom är vanliga, vita/röda/blåa. Sjukt snygga dom med. Men pengar är det ända jag inte har just nu, så dom får nog vänta .. x) (Jag skojade. Det är myyycket jag inte har just nu .. )
Imorn har jag match på morgonen. Vi ska mötas 8.15 (elit-match) .. och så ska vi mötas klockan elva på söndag (en till match, blue stars-match). Ingen helg alls .. I alla fall inte sovmorgon ..
Kramisar
JuszZz
 
toppen från gina tricot, 49:- :)

tuben med tjejerna ;) alla satt på varsinn "fyra" x)

lekte lite med kameran för någon dag sen :)
fota är bland det bästa och roligast som finns.

skolstart

Det blev inge mer bloggande igår. Än om filmerna x) Men träningen gick bra igår å jag ska träna idag igen ;) Klockan sex, så om två timmar ;) Men det var riktigt pinsamt igår! Inte nog med att det (självklart) skulle vara snygga killar runt om en när man tränar. Dvs, osminkad, svettig och backslick .. sexigt värre .. Nä vi körde faktiskt MATCH mot några 97or som hade andra halvan utav våran plan! "Det här blir bus enkelt!" Tänkte jag först .. Sen upptäckte jag att det inte va så jävla bus enkelt .. DOM VAR JU GRYMMA!!! Det slutade med 20-12 till dom .. "/ Pinsamt värre. Å så var dom typ bara till min midja eller något, å springer förbi en med ljusetshastighet .. Unbelivealbe .. I know ..
Aja. Slut-pratat om det. Jag och lollo drog in till stan efter att jag va hemma å duschade å gjorde mej iordning :] Först tänkte jag köpa en "stickad" tröja från gina tricot, men den satt inte så bra .. Så då tänkte jag att jag skulle kolla på den här über snygga gröna tjocktröjan på Bikbok. DEN FANNS KVAR! :o Men bara en! I extra large .. Men den satt bra :S (e jag så stor?) Å bara 149 spänn! x[ Men jag hade inte pengar .. Helt fucking pank. Så jag och lollo tänkte om jag köper något på gina (där jag har 100 kronor på ett presentkort) så kan jag bara lämna tillbaka det sen så får jag hundra spänn så jag kan köpa den sen! :D Men då fick jag ju ett presentkort tillbaka såååklart .. Fan fan fan. Och det fanns liksom bara en kvar :[ Kanske ska in till stan imorn igen med Lollo, ska kolla om den finns kvar då. Tror tyvärr att den e borta då :( . Får se helt enkelt ..
Så vad har juss gjort idag? :) Skolan började .. Inte så kul .. Det vet vi alla om .. Fick en ny kille till klassen, Jakob. Lite tyst, men vem tusan skulle våga säga något första dan i en ny skola liksom ? Inte jag x]
Nu har jag inte så mycket mer att skriva tror jag .. :)
Lollo gillade Disurbia, hon gömde sej under sängen och klämde sönder mina fingrar/händer .. x)
puss och kram på er :)
Juuuss



påväg till träningen igår, klockan 10 på morgonen å sju minusgrader ..

Disturbia+Taken=Bättre kan det inte bli :]

God morgon :)
Ska snart göra mej iordning till träningen, men jag tänkte skriva ett litet inlägg först :] Igår kollade jag på Disturbia! :o Sjukt bra film asså! Den och Taken kan jag verkligen rekomendera! Båda är lite smått läskiga (iaf Disturbia, Taken är mer obehaglig .. ) och väälidigt spännande ;) Spelar ingen roll om jag berättar vad dom handlar om. Dom är i alla fall mycket bättre på film än i text ;) Nu ska jag packa iordning det sista å sen drar jag på träning i 1½ timma med Juulia :] Efter det så drar jag in till stan med Looloo :) 
Puusz från Jusz 

 

cola och top model

Såg precis reklam för en ny cola .. Med vitaminer i ..? WTF!? Hade ingen aning om att coca cola överhuvudtaget kunde vara nyttigt .. Aja, det kunde den tydligen :) Grattis alla tjocka, amerikanska, cola-älskare :) Nu kan ni äntligen sitta hemma i soffan med en cola i handen OCH SAMTIDIGT ha gott samvete :) Inte dåligt. Inte dåligt alls ..


Å så vill jag påminna alla top model-älskare också :) Top model 11 börjar ju ikväll klockan åtta på 3an ;)
Don't forget that! :]

snöoväder och varm choklad

Näst sista dan på lovet :( Det har gått riktigt snabbt! :o
I början utav lovet var jag och tjejerna ute på stan typ varje dag x) Sen blev det inte så lätt längre. Pengarna tog slut .. "/ Jag tycker allting på lovet har varit super :) Förutom att vi inte fick någon snö på julafton. Förutom liite. Snö ovädret som är utanför fönstret just nu hade ju till exempel kunnat komma då :o Nu sitter jag och dricker varm choklad och njuter nu innan skolan börjar igen :) Meningen va att jag jag skulle fotta muggen snyggt med systemkameran, men när jag kommer upp med kameran på mitt rum så märker jag att fel objektiv är i .. å då orkade jag inte gå ner å byta x) Slöa jag :) Så det fick bli en halv-taskig bild med mobil-kameran ... Det ser ut som en enda stor geggamojja-klump i koppen .. x]
Imorgon är det sista dan innan skolan börjar. Det betyder alltså sista sovmorgonen .. :[ Och saken är den att jag inte kommer få sova ut så mycket som jag hade önskat eftersom jag har träning klockan elva i fryshuset. Så jag måste upp runt nio, äta frukost, göra mej i ordning, packa väskan och åka iväg ..
Igår hade vi skit kul :P Först drog jag, lollo och Julia iväg till Gullmarplan för att möta Alma där. Sen så drog vi iväg till Pizza Hut vid Hötorget och käkade :) Julia fick hyperenergi och började garva åt allting .. x) Synd att vi inte fick med det på film. Då hade den legat uppe på youtube nu :D Men vi tog lite kort på Tunnelbanan med julles kamera. Hon lovade att ladda upp bilderna sen å skicka dom till mej, så jag kan ladda upp dom här :)
Nu har chokladen tagit slut och nu ska jag kika lite på tv :]
kramuuisar
Juuussi


psst .. jag har skrivit lite på berättelesen, men det är alldeles för lite för att lägga upp, men jag jobbar på en bra fortsättning :)


ipod :]

Hejsan allihopa :)
Nu har jag äntligen fått till den här ipoden! :P Sist jag provade så fattade jag inte riktigt hur jag skulle få in den på min blogg, men det förstog jag nu när jag läste hur man skulle göra på designadinblogg.se :] Då blev allting helt plötsligt mycket lättare ;) Men första gången jag försökte få till den så hade jag typ laddat upp runt 20 låtar tror jag .. Och nu har jag typ glömt bort vilka låtar jag hade lagt in förut, så nu blev det inte så många, men jag hoppas ni tycker dom är bra! ^^
Får se hur det blir med pizza hut-träffen idag. Jag tycker att det vore bättre om vi käkade vid lunchtid, eftersom då är det buffé plus att det är billigare. Men det verkar som dom redan har bestämt att vi ska käka middag där .. Aja, det blir säkert bra :) Kanske lägger upp något mer inlägg senare.
Kramar
J

söndag 20:19

Tjolahopp :]
Hemma igen. Har precis varit hos kussarna på fika. Som blev en väldigt lång fika .. Vi körde lite Wii å sen fick vi för oss att lägga ett pussel på tusen bitar x] Vi började runt tre och slutade kanske runt sju .. xD Och när vi gav upp (för att åka hem) så hade vi inte ens gjort hälften .. Men vad vi märkte medans vi höll på va att bilderna vi fick fram genom pussla ihop bitar stämde inte överens med bilden på kartongen. Det visade sej vara ett "framtids-pussel" .. Då blev det ännu svårare helt plötsligt. Vi hade alltså ingen aning om hur pusslet egentligen skulle se ut. Men vi fick till några bitar iaf :] Sen va det dags att dra hem, vi alla va vrålhungriga så vi drog för bi donken och beställde SJU CHEESBURGARE ! Jag höll på att garva ihjäl mej x] Då har man varit onyttig idag med .. Det här löftet om att äta sunt går ju skit bra :D Not. Ingen jogging tur idag heller och tror inte att det blir det imorn me .. Imorgon ska jag, Louise, Julia och Alma äta middag (om inte lunch) på pizza hut :] Och kanske sova hos någon, tevligt trevligt :) Nu ska jag kila, ha det bra :]
Juss

lööööööööööööööda'

Hallå alla glada :) och alla mindre glada också :)
Idag har det inte hänt mycket .. Precis som igår. "/ Skrev ett inlägg imorse, men så råkade jag klicka på "förhandsgranska" så då raderades det .. Så jävla irreterande. Försöker få tag i lollo, men den taskmörten vill inte svara på mina gulliga sms :( Visst, hon skulle ha cup idag. Men den håller väl inte på till kvart över tio på kvällen? :o Aja, förr eller senare så svarar hon väl .. :) Åh, morgondagen kommer bli lika seg också .. Tänkte att jag skulle dra ut å springa idag, men såklart blev det inte så :) Förvånad? Ofc not! ^^ Får se ifall det blir någon runda imorn, kände verkligen inte för det idag. Har ändrat designen lite (mycket) :) Hope u like it ;P Bilden är gammal, från i somras (kanske syns?^^). Hela designen blev ganska sommrig, men whatever ^^ Ända jag vill ha just nu! SOOOOMMMMAAAAARRRR! :D
Någon som vil kolla på Taken med moi ? :P
Kramisar
Jussssi

2 januari 2009

Hejsan alla glada :)
Har tränat imorse (klockan 11) och inte nog med att mitt vänstra pekfinger börjar svullna upp igen, jag skadade nämligen mitt andra pekfinger idag på träningen! :o Precis samma sak hände! Fast det blev ingen lika hård smäll, så det gör inte lika ont.  Men nu sitter jag å dricker varm choklad ;) När jag kom hem så såg jag att det va -6.9 grader ute :o Nästan sju minus grader! Å jag hade ingen jacka eller vantar.. Får skylla mej själv att jag va en isbit när jag kom hem x)
Nu kom pappa in med posten och gissa vad jag har fått ? :) en anmälningsansökan för fryshusets gruundskooola! :D Jag vet fortfarande inte om jag ska börja, men det känns som det. Fast som jag har sagt innan, ingenting är säkert än så länge .. Men jag är sjukt trött på stureby asså .. Men samtidigt så kommer jag ju att glida isär min kompisar ganska mycket . Det är väl det jag oroar mej mest över. Dels hur bra kontakt jag kommer hålla med dom vänner jag har nu, men också hur många jag kommer att få .. Det kanske är en massa kompis-gäng som börjar, så kommer det ju inte vara för mej. Men vi får se :)
Nä nu har jag suttit framför datan typ hela dan ..  Nu ska jag göra iordning lite i mitt rum å sen tror jag att det är dags för middag :)
Pussar å kramar
jusefine




1 januari 2009

igår stannade jag och louise uppe till fyra och imorse vaknade vi halv två. tänk va härligt det kan va å sova ibland. :) vi hade nog kunnat sova längre om mamsen inte hade kommit in å väckt oss ..
en vecka kvar. sen börjar skolan. fan. undrar när sportlovet börjar ..? kungsberget, gu va kul det ska bli :D hoppas jag inte blir magsjuk dagarna innan som jag blev förra året .. det värsta jag vet .. som tur blev jag frisk så jag kunde hänga med ialla fall ;)
buhu, 2008 borta! :'( men heeeela 2009 framför oss :D känns faktiskt som att det kommer bli ett toppen-år :P även fast jag kanske inte har börjat så bra med nyårslöftena .. x) typiskt mej .. ma&pa och jocke drog iväg å tränade medans jag va kvar hemma å låg framför tvn å åt chips å drack pomac (stavning?) xD men imorn! :o då jävlar! då blir det träning och INGET godis, eller annat skit! innan sommaren ska jag bli smal :) hur svårt kan det va? (jävlit svårt om man heter josefine x)) aja, jag ska göra allt iaf :) så får vi se hur bra resultatet blir ;)
har hittat värsta fina jeansen och skor som jag ska köpa när jag får pengar nästa gång ;P

brallorna :) 400:- st

  
dojjorna :) 129:- st

får se vad jag köper :) men skorna tror jag iaf att jag ska köpa, kanske båda. får se.
nu ska jag kila, ha det bäst.
kraaum
jusz




louise och jusz ute i mörkret och "festar in" det nya året :D


RSS 2.0